!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

John Dear έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:08
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:06
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:03

Τί γεύση έχει η κωλοτρυπίδα του πόκο;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 12:19 Η διάρροια του μπακογιάννη μετά από οξεία τροφική δηλητηρίαση είναι νέκταρ και αμβροσία
Μα γι αυτό ρωτάει. Άμα έχει πιο βουτυράτη γεύση του Τσίπρα θα αλλάξει θα γίνει συριζαίος.
:lol:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:10 Πρόκειται για φεϊκιά. Υπάρχει συνέχεια η οποία αποκρύπτεται
Nαι, και το κάνεις χειρότερο, γιατί το συγκρίνεις κιόλας. Δηλαδή διπλή αηδία.
gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:08
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:58
gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:45 Καλά (κι άλλη) γκάφα του αδώνιδος, ωστόσο χαλαρά θα μπορούσε ο Αλέξης να έχε πάει σε συγκέντρωση κατά της επένδυσης στο Ελληνικό πριν καμιά δεκαριά χρόνια και εννοείται οτι το σαμποταριζε όπως μπορούσε ως κυβέρνηση και ενω είχε δεσμευτεί οτι θα το προχωρήσει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η νουδού, κι άλλη φορά είχαν βάλει φωτογραφία του Τσίπρα με τον Λιγδάδη, και έγραφαν, "είναι φέηκ".
Αμα είναι φεήκ τότε γιατί την βάζουν? Για να δείξουν τί μαλακία τους δέρνει?
Αυτό δεν το έκανε η ΝΔ το έκανε ενα site.
"Ένα σάιτ". Και το Στάρ είναι "ένα κανάλι", όπως και ο ΣΚΑΪ...
Η νουδού τα ξεκινάει αυτά. Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν ο Χόντορ να πληρώνεται κιόλας για να κάνει τέτοιες απίθανες μαλακίες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Re: Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:13
John Dear έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:06
sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:23

Άσε τα σάπια ρε και μολόγα, εσύ έκανες τη φωτοσοπιά στο γκιμπ;
Έχει προδιαγραφές το photoshop ή το gimp να το δουλεύεις μη νηφάλιος; :o Έχει προχωρήσει πολύ ο αντικειμενοστραφής προγραμματισμός :smt023
Λογικά ο Γούντι πλέον απλά τα μιλάει και γράφουνε.
Αυτός τι είπε εδώ κατάλαβες;
viewtopic.php?f=29&t=30007#p1845141
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:10 Πρόκειται για φεϊκιά. Υπάρχει συνέχεια η οποία αποκρύπτεται
Αναρωτιέμαι σε ποιανού πάτο χώρεσε τόσο μεγάλη φεϊκιά, αν και κάτι έχω στο μυαλό μου.
Μπορείς να βάλεις λίγο το μικρό σου δακτυλάκι, ξες ποιο, εκεί που.. ξες, να δω λίγο κάτι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:09
sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:59

Να κάνεις καλή δουλίτσα αυτή τη φορά , να τα πάρεις όλα, όχι σαν την προηγούμενη φορά που άφησες τον μισό εμετούλη αφάγωτο.
Όλα μέσα.
Δε ξέρω αλλά φαντάζομαι όχι πολύ διαφορετική από του Σπυρίδωνα πάντως, πόσο να διαφέρουν λογικά δύο βρωμόκωλοι.
Άμα κλείσεις τα μάτια σου βάζω και στοίχημαν ότι ούτε μυρωδιά δεν θα πάρεις.
Άντε τώρα, δουλειά, όλα μέσα λαίμαι.
Από καζάκη σε μπαρούφ κι από μπαρούφ σε πόκο βολοδέρνεις βρε καψερέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
sys3x

John Dear έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:15
John Dear έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:06

Έχει προδιαγραφές το photoshop ή το gimp να το δουλεύεις μη νηφάλιος; :o Έχει προχωρήσει πολύ ο αντικειμενοστραφής προγραμματισμός :smt023
Κοίταξε, δεν τον κατηγορώ, ούτε κρίνω, και γω ασούμε αν είχα πρόσβαση σε τόσα πολλά χάπια και τα είχα και σε απόσταση χεριού πραγματικά δε ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί.

.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Είπε ψέματα ο Άδωνις. Οκ.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:21
John Dear έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:15

Κοίταξε, δεν τον κατηγορώ, ούτε κρίνω, και γω ασούμε αν είχα πρόσβαση σε τόσα πολλά χάπια και τα είχα και σε απόσταση χεριού πραγματικά δε ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί.
:goodpost:

Αλλά κι εσύ μην πας από Καζάκη σε Μπαρούφ. Πήγαινε λίγο κι εσύ να γλείψεις τη διάρροια του Κούλη να γίνεις μερακλής. Γιατί σε προσκαλεί ο φίλος νομίζεις; Δεν ξέρει;
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:18

Δε ξέρω αλλά φαντάζομαι όχι πολύ διαφορετική από του Σπυρίδωνα πάντως, πόσο να διαφέρουν λογικά δύο βρωμόκωλοι.
Ναι σίγουρα, αν τα έβλεπα όλα κομματικά σαν και σένα έτσι θα την έβλεπα την φάση για εμένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι η φάση για εμένα, για εσένα και τα υπόλοιπα κομματόσκυλα είναι.
Επίσης, οκ για βαρουφάκερ και οκ και για καζ, να το δεχθώ ότι σαν κομματόσκυλο την βλέπεις έτσι τη δουλειά, τον Τσίπρα πάλι από που τον έβγαλες;
Άσε, μην απαντάς, ξέρω.
:g094:

.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:15
gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:08
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:58

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η νουδού, κι άλλη φορά είχαν βάλει φωτογραφία του Τσίπρα με τον Λιγδάδη, και έγραφαν, "είναι φέηκ".
Αμα είναι φεήκ τότε γιατί την βάζουν? Για να δείξουν τί μαλακία τους δέρνει?
Αυτό δεν το έκανε η ΝΔ το έκανε ενα site.
"Ένα σάιτ". Και το Στάρ είναι "ένα κανάλι", όπως και ο ΣΚΑΪ...
Η νουδού τα ξεκινάει αυτά. Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν ο Χόντορ να πληρώνεται κιόλας για να κάνει τέτοιες απίθανες μαλακίες.
καλά αν πιάσουμε να δούμε τα φεικ νιουζ που διακινεί ο Σύριζας στα σαιτ δεν θα μας φτάσει ο χώρος του server. Αυτό που έκανε όμως ο Αδωνης είναι άλλο γιατί είναι υπουργός και γιατί το κατέθεσε στην βουλή.
Καθαρός Πολακισμός.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εδώ ο άλλος από κάσι κατέληξε λεκανατζού του πόκο, από βαρούφ δεν είναι δα και κανένα κατόρθωμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Kαλά ζούμε σε μια Ουγκάντα πια. Ο Αδωνις συκοφαντεί, βγάζει fake photo, παραβιάζει τα μέτρα για τον κοβιντ (όπως και το Κούλι) και δεν κουνιέται φύλλο. Στη Νορβηγία γίνεται έρευνα για την πρωθυπουργό που παραβίασε τα μέτρα. Εδώ με 700 διασωληνωμένους και θανάτους εκτος μεθ βλέπουμε τα βοθροκάναλα να βρίζουν τον Σύριζα τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς. Σε λίγο θα αρχίσουν πάλι τα μποτ εδώ το γνωστό τροπάριο. Ναι αλλά ο Πολάκης ναι αλλά ο Τσίπρας.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:18

μαν μου τουμπέκιασε μα έχει δίκιο

όπως δεν αλλάζει πως οι ζαίοι παραμένουν χείριστοι και το ψηφοδέλτιο θα πέσει (με γάντια και μαντηλάκι στη μύτη) πάλι Κυριάκο, έτσι δεν αλλάζει πως έχουν άπειρους τριμαλάκες στη νδ, από τον μπουμπούκο μέχρι τον γλίτσα και ημικαθυστέρα συμφοιτητή που καβάτζωσαν τσεο σε δεκο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
sys3x

stella έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:22 Είπε ψέματα ο Άδωνις. Οκ.
Και με τον ναζισμό κάπως έτσι παίχτηκε η φάση.
Εξοικείωση, οκ, αλλά με τι ρε Στελλίτσα; με τι; Με τον Άδωνι;
Πω ρε πούστη, μόνο το όνομα έγραψα κανονικά και μου γύρισε το στομάχι το κέρατο μου.
Τόσο ωραίο όνομα και με το που το ακούς σε πιάνει αηδία γαμώ το σκύλο του παβλώβ μου μέσα γαμώτ.

.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:45 Καλά (κι άλλη) γκάφα του αδώνιδος, ωστόσο χαλαρά θα μπορούσε ο Αλέξης να έχε πάει σε συγκέντρωση κατά της επένδυσης στο Ελληνικό πριν καμιά δεκαριά χρόνια και εννοείται οτι το σαμποταριζε όπως μπορούσε ως κυβέρνηση και ενω είχε δεσμευτεί οτι θα το προχωρήσει.
Δεν έχει πάει αλλά είναι σαν να έχει πάει. :lol:

Πέρα από την πλάκα. Το Ελληνικό το σαμποτάρουν οι Βαρδήδες. Γεγονός!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μαυροβασίλης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:28

μαν μου τουμπέκιασε μα έχει δίκιο

Μα εκεί είναι το όλο πρόβλημα, ότι δεν ξέρεις σε ποιον να πρωτοβάλεις χαλινάρι. Πάρτον ένα και χτύπα τον άλλο. Και κάνα δυο σοβαρούς να είχαν παραπάνω, θα τους αποτρελάνουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”