Κατά το ψωλοβρόντης.
Αλλά τι να βροντήξει ο δύσμοιρος Έλλην, 13,30 cm σου λέει, θα γελάει ο κόσμος, γαμώ τις έρευνές μου μέσα!
Ρε μπας και την έρευνα τη φτιάξανε οι εβραιομασώνοι και οι λοιποί δρακονιανοί, που ως γνωστόν μάς εχθρεύονται ως έθνος;
Κατά το ψωλοβρόντης.
Δεν ξεύρω τί 'ναι αυτά τα γκρούρερς και σούρερς, πάντως δεν τούς λες και ακριβώς προικισμένους -δόξα και τιμή- τους αρχαίους ημών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Μαρ 2021, 12:11Ήταν γκροουερς, όχι σοουερς, γι αυτό ο πολιτισμός τους άκμασε.Ναύτης έγραψε: 01 Μαρ 2021, 12:03ΑΜΑΝ! Τι μικροτσούτσουνοι ήσαν οι αρχαίοι ημών!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μαρ 2021, 11:56 Ρε μαλάκες μην κάνετε χαβαλέ με αυτά τα θέματα. Κινδυνεύει η τιμή του έθνους. Πώς θα κοιτάξουμε στα μάτια τους προγόνους μας όταν έλθει η ώρα;
Spoiler
![]()
![]()
Τρισχιλιετής μικροτσουτσουνίαση!
Στο σημείο αυτό θα ήθελα εμφατικά πλέον να υπενθυμίσω αυτό που διευκρίνισα προηγουμένως, σχετικά με την εκ μητρός εκουαδορινή καταγωγή μου. Θα έλεγα μάλιστα ότι το δέρμα μου έχει μια, παρέξενη για άνδρα καυκάσιο, ερυθρότητα που ενδεχομένως παραπέμπει σε ινδιάνικες φυλετικές ρίζες..
Έλα ντε;
H παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και κανουν γκαλοπ οπως κανουν και για τα κομματα.
αν δεν ειναι κανεις μια δεηση στην παναγια, με μια λαμπαδα αναλογου μεγεθους, να στειλει χοντρες ψωλες.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2021, 10:02
Gherschaagk έγραψε: 01 Μαρ 2021, 10:00Αν είναι μικρή, εννοείται.
Αν είναι μεγάλη και να θες δε μπορείς να την πεις μικρό πράγμα.
Αν ειναι μεγάλη λες ευχαριστώ Παναγία μου και δεν μιλάς καθόλου.
Φίλε, το είχε πει ο προαιώνιος εχθρός μας, ο Χένρι Κίσιγκερ:Ναύτης έγραψε: 01 Μαρ 2021, 12:13Κατά το ψωλοβρόντης.
Αλλά τι να βροντήξει ο δύσμοιρος Έλλην, 13,30 cm σου λέει, θα γελάει ο κόσμος, γαμώ τις έρευνές μου μέσα!
Ρε μπας και την έρευνα τη φτιάξανε οι εβραιομασώνοι και οι λοιποί δρακονιανοί, που ως γνωστόν μάς εχθρεύονται ως έθνος;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και έτσι να είναι, όταν την έχεις μικρή, προσπαθείς να ανεβάσεις άλλους τομείς για να ανταγωνιστεις τους άλλους άντρες , να είσαι μορφωμένος, καλλιεργημενος, να τις ψήνεις με το μπλα μπλα, τόσο, που και τελικά να ψιλόξενερώσει με το μέγεθος, να πει πως τα λέει ωραία κλπ. Έτσι και αρχαίοι ημών έγραψαν τόσα έργα αθάνατα και είχαν υψηλού επιπέδου πολιτισμό. Κάτι άλλοι με ψωλαρες, μόνο πηδουσαν όλοι μέρα, κάναν πολέμους, βιασμούς κλπ.Ναύτης έγραψε: 01 Μαρ 2021, 12:16Δεν ξεύρω τί 'ναι αυτά τα γκρούρερς και σούρερς, πάντως δεν τούς λες και ακριβώς προικισμένους -δόξα και τιμή- τους αρχαίους ημών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Μαρ 2021, 12:11Ήταν γκροουερς, όχι σοουερς, γι αυτό ο πολιτισμός τους άκμασε.Ναύτης έγραψε: 01 Μαρ 2021, 12:03
ΑΜΑΝ! Τι μικροτσούτσουνοι ήσαν οι αρχαίοι ημών!![]()
Τρισχιλιετής μικροτσουτσουνίαση!
Στο σημείο αυτό θα ήθελα εμφατικά πλέον να υπενθυμίσω αυτό που διευκρίνισα προηγουμένως, σχετικά με την εκ μητρός εκουαδορινή καταγωγή μου. Θα έλεγα μάλιστα ότι το δέρμα μου έχει μια, παρέξενη για άνδρα καυκάσιο, ερυθρότητα που ενδεχομένως παραπέμπει σε ινδιάνικες φυλετικές ρίζες..
Δεν μας απασχολεί και τόσο το πάχος.Ασέβαστος έγραψε: 01 Μαρ 2021, 13:13αν δεν ειναι κανεις μια δεηση στην παναγια, με μια λαμπαδα αναλογου μεγεθους, να στειλει χοντρες ψωλες.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2021, 10:02
Gherschaagk έγραψε: 01 Μαρ 2021, 10:00
Αν είναι μικρή, εννοείται.
Αν είναι μεγάλη και να θες δε μπορείς να την πεις μικρό πράγμα.
Αν ειναι μεγάλη λες ευχαριστώ Παναγία μου και δεν μιλάς καθόλου.
τωρα αν ειναι λιγο αβολο, κοτζαμ παναγια να ασχολειται με πουτσες, ας το σκεφτομασταν πριν διωξουμε το 12θεο. μια χαρα θα μπορουσε να ασχοληθει ο πανας η εστω ο διονυσος, η αφροδιτη, χωρις να κομπλαρουν.
Δεν μας απασχολεί το δικό μας πάχος.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2021, 13:42Δεν μας απασχολεί και τόσο το πάχος.Ασέβαστος έγραψε: 01 Μαρ 2021, 13:13αν δεν ειναι κανεις μια δεηση στην παναγια, με μια λαμπαδα αναλογου μεγεθους, να στειλει χοντρες ψωλες.
τωρα αν ειναι λιγο αβολο, κοτζαμ παναγια να ασχολειται με πουτσες, ας το σκεφτομασταν πριν διωξουμε το 12θεο. μια χαρα θα μπορουσε να ασχοληθει ο πανας η εστω ο διονυσος, η αφροδιτη, χωρις να κομπλαρουν.
Καλά αυτό είναι λογικό