Φτηνά αντικαταθλιπτικά και ήλιο θα έλεγα αλλά είναι πλεονασμός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λίκε στα ποστς-νήματα
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Λίκε στα ποστς-νήματα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βασιλιάς, και με το 1/10 της τιμής κιόλα.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
όχι στα νήματα
ναι στα ποστ
ναι στα ποστ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ρέ Γαληνέ θές να μας τρελάνεις?
Πώς θα υπάρχουν τα πόστ όταν δεν θα υπάρχουν τα
νήματα ?
Για να καταλάβω.
Μίπως μπέρδεψες το νήμα : Εδώ γράφουμε ότι μαλακίες μας κατέβουν?
Πώς θα υπάρχουν τα πόστ όταν δεν θα υπάρχουν τα
νήματα ?
Για να καταλάβω.
Μίπως μπέρδεψες το νήμα : Εδώ γράφουμε ότι μαλακίες μας κατέβουν?
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
User_601
Καλησπέρα.
Εχμ..εν μέσω off-topic ,είπα να πω την ταπεινή μου άποψη.
Καλό θα ήταν να μπουν λαικς,αλλά μόνο λάικς.Τι εννοώ;Πραγματικά ειναι άσχημο να υπάρχουν αρνητικές ψήφοι σε ένα φόρουμ,που έιμαστε κάτι σαν παρέα.Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να βάζω αρνητικές ψήφους ,ούτε να δέχομαι,όταν δεν αφορά άποψη και ξέρετε γιατί;Διότι δυστυχώς κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να βάζουν αρνητικές ψήφους όχι σε άποψη,αλλά σε άτομα.Δηλαδή..ενώ συμφωνώ με την άποψη που λες,πάω και σου κοτσάρω αρνητική επειδη δεν σε γουστάρω σαν 'άνθρωπο.Επίσης ακόμα και αν εσύ βάζεις αρνητική ψήφο μόνο για την άποψη,ακριβώς επειδή η ανωριμότητα επικρατεί,το παρεξηγούν και νομιζουν οτι δεν τους γουσταρεις,ενώ μπορεί να μην ισχύει.Οπότε δημιουργείται άσχημο κλιμα.
Δυστυχώς με την ανωριμότητα και την μαλακία κάποιων δεν μπορούμε να τα βάλουμε...αλλά μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα να μπαίνουν μόνο θετικές ψήφοι ,όπως στο facebook;Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα νομίζω.
Τι λέτε;
Καλό θα ήταν να μπουν λαικς,αλλά μόνο λάικς.Τι εννοώ;Πραγματικά ειναι άσχημο να υπάρχουν αρνητικές ψήφοι σε ένα φόρουμ,που έιμαστε κάτι σαν παρέα.Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να βάζω αρνητικές ψήφους ,ούτε να δέχομαι,όταν δεν αφορά άποψη και ξέρετε γιατί;Διότι δυστυχώς κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να βάζουν αρνητικές ψήφους όχι σε άποψη,αλλά σε άτομα.Δηλαδή..ενώ συμφωνώ με την άποψη που λες,πάω και σου κοτσάρω αρνητική επειδη δεν σε γουστάρω σαν 'άνθρωπο.Επίσης ακόμα και αν εσύ βάζεις αρνητική ψήφο μόνο για την άποψη,ακριβώς επειδή η ανωριμότητα επικρατεί,το παρεξηγούν και νομιζουν οτι δεν τους γουσταρεις,ενώ μπορεί να μην ισχύει.Οπότε δημιουργείται άσχημο κλιμα.
Δυστυχώς με την ανωριμότητα και την μαλακία κάποιων δεν μπορούμε να τα βάλουμε...αλλά μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα να μπαίνουν μόνο θετικές ψήφοι ,όπως στο facebook;Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα νομίζω.
Τι λέτε;
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re:
Εννοείς να βαθμολογούν θετικά ή αρνητικά άλλα μέλη;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Re:
Οπότε εναπόκειται στη διάθεση του διαχειριστή αν θέλει και αποφασίσει να το βάλει και σε δημοσκόπιση, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο η πλειοψηφία των μελών συμφωνεί με την προσθήκη θετικής/αρνητικής αξιολόγησης σε κάθε ποστ που αναρτάται (ή, έστω, μόνο θετικής).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Re:
Δεν νομίζω οτι η ύπαρξη αξιολόγησης είναι ικανή να επηρεάσει τον αριθμό ή την ποιότητα των μηνυμάτων.
Κάποιος που θέλει να συμμετέχει σε συζήτηση, θα το κάνει ανεξαρτήτως της όποιας ψήφου.
Από την άλλη,υπάρχουν και κάποιοι που για διάφορους λόγους (κυρίως χρόνου) διαβάζουν τα ποστ χωρίς να έχουν την πρόθεση να σχολιάσουν, απλώς τυγχάνει λίγο-πολύ να ταυτίζονται με κάποιο μήνυμα. Δεν το θεωρώ επιζήμιο να υπάρχει μια γενική εικόνα για την απήχηση που έχουν οι ιδέες και απόψεις των μελών.
Κάποιος που θέλει να συμμετέχει σε συζήτηση, θα το κάνει ανεξαρτήτως της όποιας ψήφου.
Από την άλλη,υπάρχουν και κάποιοι που για διάφορους λόγους (κυρίως χρόνου) διαβάζουν τα ποστ χωρίς να έχουν την πρόθεση να σχολιάσουν, απλώς τυγχάνει λίγο-πολύ να ταυτίζονται με κάποιο μήνυμα. Δεν το θεωρώ επιζήμιο να υπάρχει μια γενική εικόνα για την απήχηση που έχουν οι ιδέες και απόψεις των μελών.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.Εσθήρ έγραψε: 07 Αύγ 2018, 00:11 Καλησπέρα.
Τι λέτε;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
mec
Με τα likes και τις βαθμολογίες το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργήσεις στρατόπεδα καθώς και να ταλαιπωρείς τη βάση δεδομένων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
-
- 3 Απαντήσεις