Γιατί γελάς δεν έχεις διαβάσει το βιογραφικό του σπουδαίου αυτού τύπου;
Από το λινκ
Στην Αθήνα επέστρεψε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Τότε, σε ένα γραφείο στο Γκάζι, δίπλα στις γραμμές του τρένου, μια ομάδα νέων και ταλαντούχων Ελλήνων εργαζόταν πάνω σε βιντεοπαιχνίδια και ψηφιακές εφαρμογές, αναζητώντας καινοτόμες ιδέες και, φυσικά, χρηματοδότηση. Ο Ερικ Παρκς δεν ήταν αρχικά μέλος της ομάδας αυτής, έγινε όμως πολύ γρήγορα.
Η γή της ευκαιρίας, η Ελλάδα επί νουδού.
Το ερώτημα όμως παραμένει. Από 'δω μέσα, ποιοί και πόσοι σιτίζονται?
dtri2020 έγραψε: 14 Σεπ 2021, 02:41
Όταν κάποιος είναι ανόητος θα πρέπει να του το λες με τρόπο που να το καταλαβαίνει. Και εσύ είσαι σίγουρα ανόητος.
Εδώ στο phorum έχεις ανοίξει 1200+ ανόητα νήματα κυρίως για να κάνεις αντιπολίτευση. Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος για να ανοίξει 1200+ νήματα; Και όχι μόνο αυτό αλλά έχεις και 25900+ αναρτήσεις με ρυθμό 20+ αναρτήσεις την μέρα. Πραγματική ζωή δεν έχεις;
Δεν πετυχαίνεις τίποτα έτσι. Με το να επιτίθεσαι σ' εμένα, δεν "ακυρώνεις" αυτά που μέχρι και ομοϊδεάτες σου σου λένε.
Δεν σου επιτίθεται αναγκαστικά κάποιος που σου παραθέτει τα στοιχεία που αφορούν το τι κάνεις όλη την μέρα εδώ μέσα. Απλώς παραθέτει τα στοιχεία που δείχνουν πως είσαι ένας κοινός χασομέρης που σπαταλάς όλη την μέρα πάνω από ένα πληκτρολόγιο.
Τώρα ποιοί είναι ομοιδεάτες μου και ποιοί όχι, άσε με να το κρίνω ο ίδιος που ξέρω καλύτερα από τον καθένα τι ιδέες ακριβώς έχω.
Και κάτι τελευταίο. Αν πιστεύεις πως οι Ναζαίοι έχουν σημαντική απήχηση στην κοινωνία, επειδή συγκεντρώνουν μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα, θα απογοητευθείς.
Δεν πετυχαίνεις τίποτα έτσι. Με το να επιτίθεσαι σ' εμένα, δεν "ακυρώνεις" αυτά που μέχρι και ομοϊδεάτες σου σου λένε.
Δεν σου επιτίθεται αναγκαστικά κάποιος που σου παραθέτει τα στοιχεία που αφορούν το τι κάνεις όλη την μέρα εδώ μέσα. Απλώς παραθέτει τα στοιχεία που δείχνουν πως είσαι ένας κοινός χασομέρης που σπαταλάς όλη την μέρα πάνω από ένα πληκτρολόγιο.
Τώρα ποιοί είναι ομοιδεάτες μου και ποιοί όχι, άσε με να το κρίνω ο ίδιος που ξέρω καλύτερα από τον καθένα τι ιδέες ακριβώς έχω.
Και κάτι τελευταίο. Αν πιστεύεις πως οι Ναζαίοι έχουν σημαντική απήχηση στην κοινωνία, επειδή συγκεντρώνουν μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα, θα απογοητευθείς.
Ανοησίες! Αλλά δεν είσαι ικανός και για τίποτε καλύτερο!
Eρικ Θανόπουλος-Παρκς: Ο «high tech» σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο αρχηγός των νουδουκικών τρόλ του διαδικτύου, που προσπαθούν εναγωνίως να αλλοιώσουν την κοινή γνώμη όπως αυτή εκφράζεται στα σόσιαλ μύδια.
Λογικά είναι τα τρολάκια που έχουν από 5-10 λογαριασμούς σε FB, YT, ΤουΑτερ, κλπ, και καταψηφίζουν όποιο βίντεο δεν τους συμφέρει, όπως τα πρόσφατα με τον Μητσωτό στην Ικαρία, ή με τον Μυτεράκη στον Έβρο, που έφυγε σα λαγός.
Πόσοι και ποιοί άραγε, από 'δω μέσα, είναι στην "ομάδα"?
Eρικ Θανόπουλος-Παρκς: Ο «high tech» σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο αρχηγός των νουδουκικών τρόλ του διαδικτύου, που προσπαθούν εναγωνίως να αλλοιώσουν την κοινή γνώμη όπως αυτή εκφράζεται στα σόσιαλ μύδια.
Λογικά είναι τα τρολάκια που έχουν από 5-10 λογαριασμούς σε FB, YT, ΤουΑτερ, κλπ, και καταψηφίζουν όποιο βίντεο δεν τους συμφέρει, όπως τα πρόσφατα με τον Μητσωτό στην Ικαρία, ή με τον Μυτεράκη στον Έβρο, που έφυγε σα λαγός.
Πόσοι και ποιοί άραγε, από 'δω μέσα, είναι στην "ομάδα"?
Αχωνευτος μπουλης
Ε, μη γίνεσαι κακός. Κοίτα κάτι μαγουλάκια που έχει.
Σαν τον Χόντορ είναι, και ο καημένος ο Χόντορ ήταν απ' τους πιο συμπαθείςστο GoT.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!