Σημάδευαν με τα rafal στόχους στην Σκύρο από την Ιθάκη.
Άσκηση Σκύρος από το Ιόνιο.
Αυτό μάλιστα είναι είδηση.
Σιγά το κατόρθωμα. Εδώ η εφημερίδα σημαδεύει στόκους από τη Σκύρο μέχρι την Ιθάκη.Niki έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:12 Εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο τίτλος εφημερίδας της Κρήτης Αρίστο.
Άσκηση Σκύρος από το Ιόνιο.![]()
η οποια να σημειωσουμε ειναι απολυτα βασισμενη στην πραγματικοτηταNiki έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:12 Εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο τίτλος εφημερίδας της Κρήτης Αρίστο.
Άντε να έρθουνε να τα πάρουνε οι πιλότοι μας να τελειώνουμε.Paris έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:15η οποια να σημειωσουμε ειναι απολυτα βασισμενη στην πραγματικοτηταNiki έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:12 Εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο τίτλος εφημερίδας της Κρήτης Αρίστο.
ε ναιNiki έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:20Άντε να έρθουνε να τα πάρουνε οι πιλότοι μας να τελειώνουμε.Paris έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:15η οποια να σημειωσουμε ειναι απολυτα βασισμενη στην πραγματικοτηταNiki έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:12 Εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο τίτλος εφημερίδας της Κρήτης Αρίστο.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:49 Δε καταλαβαίνω από που προκύπτει τόση εμπάθεια προς τον Αρίστο. Έδωσε συνέντευξη σε μία εφημερίδα που δε θεωρείται και από τις πιό έγκυρες, αλλά στη τελική έτσι γούσταρε έτσι έκανε. Λες και βρίζει τη μάνα σας στη συνέντευξη κάνετε ορισμένοι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:49 Δε καταλαβαίνω από που προκύπτει τόση εμπάθεια προς τον Αρίστο. Έδωσε συνέντευξη σε μία εφημερίδα που δε θεωρείται και από
τις πιό έγκυρες, αλλά στη τελική έτσι γούσταρε έτσι έκανε. Λες και βρίζει τη μάνα σας στη συνέντευξη κάνετε ορισμένοι.
Αυτό το "Αντιπρόεδρος της Βουλής" είναι ίδιας κοπής με το "επιχείρημα" των χρυσαυγιτών περί "τρίτου κόμματος της Βουλής".Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:32ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:49 Δε καταλαβαίνω από που προκύπτει τόση εμπάθεια προς τον Αρίστο. Έδωσε συνέντευξη σε μία εφημερίδα που δε θεωρείται και από
τις πιό έγκυρες, αλλά στη τελική έτσι γούσταρε έτσι έκανε. Λες και βρίζει τη μάνα σας στη συνέντευξη κάνετε ορισμένοι.
Eν τω μεταξυ κανουν γαργαρα οτι στην ιδια εφημεριδα και στο ιδιο φυλο εδωσε συνεντευξη ο Αντιπροεδρος της Βουλης και παλια καραβανα της ΝΔ. Δηλαδη η Ελευθερη Ωρα ειναι οκευ οταν δινουν συνεντευξεις επωνυμοι νεοδημοκρατες αλλα κακη, πολυ κακη οταν δινει συνεντευξη ο Αριστος.
![]()
![]()
.
Μπινελίκια δεν είδα. Τα παπάρια δεν είναι μπινελίκια. Πολλή ειρωνεία είδα, αφού τον έχουμε μάθει απ' την καλή και την ανάποδη. Τα ελληνικά hoaxes τον έχουν κάνει ντέφι!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:05Σόρι φίλε αλλά δε σε πιάνω. Ότι ο Αρίστος έχει αποκαλύψει τη ταυτότητά του και ανέφερε κάτι που έκανε δημοσίως στη πραγματική του ζωή, είναιNandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:56Είχαμε/έχουμε 2-3 άρρωστους που μας είχαν αποκαλύψει τα ονοματεπώνυμα τους ή ήταν εύκολο να βρεθούν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:49 Δε καταλαβαίνω από που προκύπτει τόση εμπάθεια προς τον Αρίστο. Έδωσε συνέντευξη σε μία εφημερίδα που δε θεωρείται και από
Όλοι έπασχαν από την μανία της διασημότητας.
.
λόγος για μπινελίκια? Δε μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα που έδωσε συνέντευξη στην Ελεύθερη Ώρα( ή σε κάποια άλλη εφημερίδα) αλλά στη τελική
δε με ενοχλεί κιόλας.Δώσε και εσύ συνέντευξη κάπου και ευχαρίστως να τη διαβάσουμε.
Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:38
Αν κάποιος γουστάρει να γίνεται περίγελως, ας το κάνει ανώνυμα.![]()
.
Εσένα δηλαδή σου αρέσει ο Κακλαμάνης και ο Βορίδης;Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:38 Αν δεν σου αρεσει βατραχε ο Κακλάμανης να θυμισω οτι ο Βοριδης πιχι δινει τακτικα υλικο στην Ελευθερη Ωρα για δημοσιευση.
Με λιγα λογια διασκεδαζω να βλεπω να με κραζουν μερικοι νεοδημοκρατες επειδη με δημοσιευσε εφημεριδα που εχουν κανει δημοσιευσεις πανω απο δεκα επωνυμοι δικοι τους.![]()
.
Απόσταση Ιθάκη-Σκυρος (σε ευθεία) = 340 χλμ.Paris έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:15η οποια να σημειωσουμε ειναι απολυτα βασισμενη στην πραγματικοτηταNiki έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:12 Εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο τίτλος εφημερίδας της Κρήτης Αρίστο.