Ολοι έχουμε απόψεις και εντάξει καλό είναι να μην γράφω τη λέξη γέροντας, αφηνιαζουνNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:31Τίποτα να μην σβήσεις μπλου. Έχεις δικαίωμα να γράφεις όπως σου γουστάρει. Όποιος ενοχλείται να μην σε διαβάζει.bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:24Εντάξει θα σβήσω τις λέξεις γέροντα και τις παυλες και θα φτιάξω ενα κείμενο που να μην φαίνονταιParis έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:22
να ενημερωσωσω πως απαγορευεται ο προσηλυτισμος και πως είναι αμαρτία να προσπαθεις να εκμεταλλευτεις στιγμες ενδοσκοπησης και ερωτηματων της συμπχορουμιτισσας Νυχτας
Η ειλικρίνεια χωρίς διάκριση δεν είναι σωστό
Αυτό με λίγα λόγια και ξεκολλα δεν είμαστε στη θρησκειολογια καχύποπτος εισαι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ειλικρίνεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ειλικρίνεια
Οι αξίες προϋπήρχαν του Jesus... εσύ τα έχεις μπερδέψει.lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:32 Δεν θα δώσεις ψευδή μαρτυρία στον πλησίον σου.
Αυτή είναι εντολή του Θεού. Δεν το πήρε η θρησκεία και το κανε αυτή νόμο του Θεού.
Λάθος τα λες. Τα χεις μπερδέψει.
the end
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δεν μπορείς να διανοηθείς τι κακό κάνει το ψεύδος στην ανθρωπότητα. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι ειλικρινής ας μην απαντά ή τοποθετείται στο εκάστοτε θέμα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:26Μην είσαι τόσο αυστηρός. Το δεν είμαι ειλικρινής δεν σημαίνει πάντα ότι κάνω κακό ή έχω πονηρό σκοπό. Μπορεί κάποιος να μην είναι ειλικρινής γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:21Αν κάποιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, μιλάνε για δήθεν ιαματικά ψεύδη δεν έχουν καμία σχέση με το χριστιανικό ήθος. Στο χριστιανισμό το πράμα είναι ξεκάθαρο. Δεν επιτρέπεται το ψεύδος και η παραποίηση της αλήθειας.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 19:55
.
Λονελάι μου τό " ιαματικό ψεύδος " πού λένε καί οι μαυροφούστανοι έμποροι τού θεού τί είναι ;;;
.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:30 Δεν έχω αυτό το διακονημα άλλο αν ρώτησα να γραφω
Σκουπα μονο
Κι εσυ προσπαθουσες να προσηλυτισεις πως γίνονται τα μπιφτεκια
Αν αφηνιαζουν να ξεκινήσουν τα ζαναξ. Δεν ευθύνεται εσύ για το δικό τους αφηνιασμα.bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:33Ολοι έχουμε απόψεις και εντάξει καλό είναι να μην γράφω τη λέξη γέροντας, αφηνιαζουνNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:31Τίποτα να μην σβήσεις μπλου. Έχεις δικαίωμα να γράφεις όπως σου γουστάρει. Όποιος ενοχλείται να μην σε διαβάζει.bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:24
Εντάξει θα σβήσω τις λέξεις γέροντα και τις παυλες και θα φτιάξω ενα κείμενο που να μην φαίνονται
Η ειλικρίνεια χωρίς διάκριση δεν είναι σωστό
Αυτό με λίγα λόγια και ξεκολλα δεν είμαστε στη θρησκειολογια καχύποπτος εισαι
Να γράφεις αυτό που σκέφτεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην είσαι τετράγωνος. Καμιά φορά η αλήθεια επίσης κάνει μεγάλο κακό.lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:34Δεν μπορείς να διανοηθείς τι κακό κάνει το ψεύδος στην ανθρωπότητα. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι ειλικρινής ας μην απαντά ή τοποθετείται στο εκάστοτε θέμα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:26Μην είσαι τόσο αυστηρός. Το δεν είμαι ειλικρινής δεν σημαίνει πάντα ότι κάνω κακό ή έχω πονηρό σκοπό. Μπορεί κάποιος να μην είναι ειλικρινής γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:21
Αν κάποιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, μιλάνε για δήθεν ιαματικά ψεύδη δεν έχουν καμία σχέση με το χριστιανικό ήθος. Στο χριστιανισμό το πράμα είναι ξεκάθαρο. Δεν επιτρέπεται το ψεύδος και η παραποίηση της αλήθειας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το παρακανα, εκτός θρησκειολογίας ειμαιNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:34Αν αφηνιαζουν να ξεκινήσουν τα ζαναξ. Δεν ευθύνεται εσύ για το δικό τους αφηνιασμα.
Να γράφεις αυτό που σκέφτεσαι.
Θα εμπλέκουμε κάθε λογής παρανομία με την θρησκεία, εκτός από τις αξίες. Δεν θα μας κατηγορήσουν και για προσηλυτισμό.Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:28
Είναι λάθος να εμπλέκουμε τις αξίες με την θρησκεία γιατί υπάρχουν και άθεοι πλέον και τείνουν να είναι περισσότεροι από τους πιστούς.
Ίσα-ίσα, θα είμαστε και προχώ...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:11 Αρετή είναι βέβαια. Αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Προσωπικά είμαι ειλικρινής όπου μπορώ. Σε κάποιες περιπτώσεις με το να είμαι ειλικρινής θα προκύψουν συγκινησιοσυγκρουσεις και δεν υπάρχει λόγος.
αχρείαστες αναταράξεις ειναι ο επιστημονικός όρος.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Άρα να λες αυτά που σκέφτεσαινύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:27ειλικρίνεια είναι να εκφράζω αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι,Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:22 Ναι αλλά δε μου είπες τότε τι εννοείς ειλικρίνεια... πραγματικά είμαι περίεργος νύχτα
κυρίως όταν ερωτηθώ αλλά και όχι, και να μη χρησιμοποιώ
διπλωματικές παπαρίτσες για να αποφύγω να έρθω σε δύσκολη θέση
μάλλον
Κοίτα κανείς δεν είναι 100% ειλικρινής για να λέει αυτά που σκέφτεται
Είπες ότι εγώ έχω τη διάθεση να μοιράζομαι αλήθειες. Χωρίς αλήθεια υπάρχει ειλικρίνεια;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Όχι προτιμώ την λέξη της νύχτας. Με εκφράζει πιο καλά.enaon έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:44Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:11 Αρετή είναι βέβαια. Αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Προσωπικά είμαι ειλικρινής όπου μπορώ. Σε κάποιες περιπτώσεις με το να είμαι ειλικρινής θα προκύψουν συγκινησιοσυγκρουσεις και δεν υπάρχει λόγος.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Κάνει κακό όταν οι άνθρωποι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και για να μη βγει στον αφρό αυτό, μετά ψεύδονται. Κι έτσι χρεώνονται διπλή αμαρτία. Ας προσέχουν λοιπόν.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:35Μην είσαι τετράγωνος. Καμιά φορά η αλήθεια επίσης κάνει μεγάλο κακό.lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:34Δεν μπορείς να διανοηθείς τι κακό κάνει το ψεύδος στην ανθρωπότητα. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι ειλικρινής ας μην απαντά ή τοποθετείται στο εκάστοτε θέμα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:26
Μην είσαι τόσο αυστηρός. Το δεν είμαι ειλικρινής δεν σημαίνει πάντα ότι κάνω κακό ή έχω πονηρό σκοπό. Μπορεί κάποιος να μην είναι ειλικρινής γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Γενιά της Αγαμίας
ότι σε βολεύει, όποτε σε βολεύει. Αυτό.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:45Όχι προτιμώ την λέξη της νύχτας. Με εκφράζει πιο καλά.enaon έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:44Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:11 Αρετή είναι βέβαια. Αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Προσωπικά είμαι ειλικρινής όπου μπορώ. Σε κάποιες περιπτώσεις με το να είμαι ειλικρινής θα προκύψουν συγκινησιοσυγκρουσεις και δεν υπάρχει λόγος.![]()
![]()