Μλκ μου, δεύτερη έκπληξη, το iq σου είναι πολλαπλάσιο του ραδικίου.John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:47 πιθανοτατα επειδη και οι δυο μας δεν ειμαστε μεγαλοεισοδηματιες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για τη παραβίαση των κορονομέτρων
Re: Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για τη παραβίαση των κορονομέτρων
My Life had stood, a Loaded Gun
- Δημοκρατικός
Kauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 17:45Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω οτι έχεις αργήσει 5 λεπτά απ' το χρόνο που έγραψες στο εσεμές και έπεσες σε μπλόκο.Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:23Aποτελεί πλήγμα όμως στην ψυχολογία των παρανομούντων ψεκ.
Με μικρό πρόστιμο ο ψεκ λεει I'll take my chances, με μεγάλο αγχώνεται, παρανομεί και ανεβαίνουν οι παλμοί του, βαριανασαίνει, όπως και φυσικά πρέπει.
Το κομμένο χέρι σου θα προστεθεί στα χιλιάδες άλλα.(εννοώ οτι θα γίνεις κοψοχεράκιας).
![]()

500 ευρώ ψέκες, ντανγκα-ντάνγκα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Ναι αλλά νομίζω οτι οι αρχές είναι ελαστικές ως προς την εφαρμογή του νόμου. Εχει τύχει πάνω από τρείς φορές να κατεβάσω τη μάσκα μου για να αναπνεύσω ενώ είμαι στο δρόμο και ενώ με είδαν αστυνομικοί δεν μου είπαν κάτι. Το πρωί έτρωγα τη σοκολάτα μου στο δρόμο και πάλι δε με σταμάτησαν ενώ συνάντησα τρείς περιπολίες τους. Και ορθά. Είναι δύσκολο το κλίμα με τη φτωχοποίηση, τη δυσφορία και τα μέτρα. Δεν χρειάζεται να εξαντλούν την αυστηρότητα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:37https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... -prostimo/ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αυξάνεται στα 500 ευρώ (από 300) το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η αναθέρμανση της οικονομίας χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.
όσο ένας μισθός επειδή κατέβηκες χωρίς να στείλεις ένα "6" στο 13033
![]()
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμοaljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:38Μλκ μου, σε ότι έχω ιερό, δεν περίμενα να συμφωνήσω μαζί σου σε κάτι.John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:51 Τα προστιμα θα επρεπε να ειναι αναλογικα με το εισοδημα και την περιουσια. Δεν γινεται ο ανεργος και ο μεγαλοεισοδηματιας να πληρωνουν το ιδιο ποσο.
Για το ίδιο παράπτωμα να τιμωρούνται δύο Έλληνες πολίτες με διαφορετικές ποινές (εστω και ως προς το ύψος των προστίμων )
- John Brown Gun Club
αυτο δεν ηταν απαραιτητο, ειναι ομως πολλαπλασιο και του δικου σουaljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:48Μλκ μου, δεύτερη έκπληξη, το iq σου είναι πολλαπλάσιο του ραδικίου.John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:47 πιθανοτατα επειδη και οι δυο μας δεν ειμαστε μεγαλοεισοδηματιες.![]()
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
To 1% δηλαδη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
κάπως αλλιώς λέγεται κάποιος που καταπίνει τα πάντα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
1% επί των καθαρών ετήσιων εσόδων στην προηγούμενη δήλωση. Το παράπτωμα θα τιμωρείται το ίδιο, τα εισοδήματα θα είναι που διαφέρουνΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50 Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμο
Για το ίδιο παράπτωμα να τιμωρούνται δύο Έλληνες πολίτες με διαφορετικές ποινές (εστω και ως προς το ύψος των προστίμων )
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ναι ενώ ισότητα ως προς το νόμο είναι νόμοι πχ που απαγορεύουν τόσο στους πλούσιους οσο και στους αστεγους να κοιμούνται κάτω από γέφυρες η να ζητιανεύουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμοaljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:38Μλκ μου, σε ότι έχω ιερό, δεν περίμενα να συμφωνήσω μαζί σου σε κάτι.John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:51 Τα προστιμα θα επρεπε να ειναι αναλογικα με το εισοδημα και την περιουσια. Δεν γινεται ο ανεργος και ο μεγαλοεισοδηματιας να πληρωνουν το ιδιο ποσο.
Αντικειμενικά πρέπει να υπάρχει αναλογικότητα. Δεν γίνεται να επιβάλεις πρόστιμα η φορολογικά βάρη χωρίς να παίρνεις υπόψη σου εισοδηματικά κριτήρια. Από την μία πλευρά οδηγείς ένα κόσμο στην ανέχεια και από την άλλη ο κάθε γόνος πλούσιας οικογένειας μπορεί να σε γράφει στα παπαράτσι του γιατί 500 ευρώ για αυτόν είναι στην κυριολεξία τιποτα
Είναι ανισότητα απέναντι στον νόμοΝτρές έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:13Ναι ενώ ισότητα ως προς το νόμο είναι νόμοι πχ που απαγορεύουν τόσο στους πλούσιους οσο και στους αστεγους να κοιμούνται κάτω από γέφυρες η να ζητιανεύουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμοaljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:38
Μλκ μου, σε ότι έχω ιερό, δεν περίμενα να συμφωνήσω μαζί σου σε κάτι.
Αντικειμενικά πρέπει να υπάρχει αναλογικότητα. Δεν γίνεται να επιβάλεις πρόστιμα η φορολογικά βάρη χωρίς να παίρνεις υπόψη σου εισοδηματικά κριτήρια. Από την μία πλευρά οδηγείς ένα κόσμο στην ανέχεια και από την άλλη ο κάθε γόνος πλούσιας οικογένειας μπορεί να σε γράφει στα παπαράτσι του γιατί 500 ευρώ για αυτόν είναι στην κυριολεξία τιποτα
Δε νομίζω Τάκη.Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:49Kauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 17:45Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω οτι έχεις αργήσει 5 λεπτά απ' το χρόνο που έγραψες στο εσεμές και έπεσες σε μπλόκο.Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:23
Aποτελεί πλήγμα όμως στην ψυχολογία των παρανομούντων ψεκ.
Με μικρό πρόστιμο ο ψεκ λεει I'll take my chances, με μεγάλο αγχώνεται, παρανομεί και ανεβαίνουν οι παλμοί του, βαριανασαίνει, όπως και φυσικά πρέπει.
Το κομμένο χέρι σου θα προστεθεί στα χιλιάδες άλλα.(εννοώ οτι θα γίνεις κοψοχεράκιας).
![]()
500 ευρώ ψέκες, ντανγκα-ντάνγκα![]()
Αλλά όσο βρίσκεσαι κι εσύ εκεί έξω, κινδυνεύουν να βρεθούν οι κηδεμόνες σου με το πρόστιμο, και με κατηγορίες για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι ας γινει και 5000 ευρώ να δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο να το ρίξει ο αστυνομικός.
Και τελικά κανεις να μην τηρεί κανένα μέτρο.
Και τελικά κανεις να μην τηρεί κανένα μέτρο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι ακριβώς, υπάρχει εκτεταμένη επιχειρηματολογία κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ότι ισότητα έναντι του νόμου δεν σημαίνει ισότητα στο πρόστιμο αλλά ισότητα στην ζημιά που προκαλεί το πρόστιμο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50 Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμο
My Life had stood, a Loaded Gun
Πιστεύεις ότι θα βγάλεις άκρη μαζί του;aljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:36Όχι ακριβώς, υπάρχει εκτεταμένη επιχειρηματολογία κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ότι ισότητα έναντι του νόμου δεν σημαίνει ισότητα στο πρόστιμο αλλά ισότητα στην ζημιά που προκαλεί το πρόστιμο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50 Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Sothan έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:49Ναι αλλά νομίζω οτι οι αρχές είναι ελαστικές ως προς την εφαρμογή του νόμου. Εχει τύχει πάνω από τρείς φορές να κατεβάσω τη μάσκα μου για να αναπνεύσω ενώ είμαι στο δρόμο και ενώ με είδαν αστυνομικοί δεν μου είπαν κάτι. Το πρωί έτρωγα τη σοκολάτα μου στο δρόμο και πάλι δε με σταμάτησαν ενώ συνάντησα τρείς περιπολίες τους. Και ορθά. Είναι δύσκολο το κλίμα με τη φτωχοποίηση, τη δυσφορία και τα μέτρα. Δεν χρειάζεται να εξαντλούν την αυστηρότητα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:37https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... -prostimo/ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αυξάνεται στα 500 ευρώ (από 300) το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η αναθέρμανση της οικονομίας χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.
όσο ένας μισθός επειδή κατέβηκες χωρίς να στείλεις ένα "6" στο 13033
![]()

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις