!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για τη παραβίαση των κορονομέτρων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για τη παραβίαση των κορονομέτρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:47 πιθανοτατα επειδη και οι δυο μας δεν ειμαστε μεγαλοεισοδηματιες. :wink
Μλκ μου, δεύτερη έκπληξη, το iq σου είναι πολλαπλάσιο του ραδικίου. :o
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Kauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 17:45
Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:23
Πάρταλος έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:16 Έναν νομοταγή πολίτη τον αφήνει παγερά αδιάφορο η είδηση.
Aποτελεί πλήγμα όμως στην ψυχολογία των παρανομούντων ψεκ.

Με μικρό πρόστιμο ο ψεκ λεει I'll take my chances, με μεγάλο αγχώνεται, παρανομεί και ανεβαίνουν οι παλμοί του, βαριανασαίνει, όπως και φυσικά πρέπει.
Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω οτι έχεις αργήσει 5 λεπτά απ' το χρόνο που έγραψες στο εσεμές και έπεσες σε μπλόκο.
Το κομμένο χέρι σου θα προστεθεί στα χιλιάδες άλλα. :c020: (εννοώ οτι θα γίνεις κοψοχεράκιας). :g030:
Εικόνα

500 ευρώ ψέκες, ντανγκα-ντάνγκα :g030:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:37
ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αυξάνεται στα 500 ευρώ (από 300) το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η αναθέρμανση της οικονομίας χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... -prostimo/

όσο ένας μισθός επειδή κατέβηκες χωρίς να στείλεις ένα "6" στο 13033
:lol:
Ναι αλλά νομίζω οτι οι αρχές είναι ελαστικές ως προς την εφαρμογή του νόμου. Εχει τύχει πάνω από τρείς φορές να κατεβάσω τη μάσκα μου για να αναπνεύσω ενώ είμαι στο δρόμο και ενώ με είδαν αστυνομικοί δεν μου είπαν κάτι. Το πρωί έτρωγα τη σοκολάτα μου στο δρόμο και πάλι δε με σταμάτησαν ενώ συνάντησα τρείς περιπολίες τους. Και ορθά. Είναι δύσκολο το κλίμα με τη φτωχοποίηση, τη δυσφορία και τα μέτρα. Δεν χρειάζεται να εξαντλούν την αυστηρότητα τους.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

aljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:38
John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:51 Τα προστιμα θα επρεπε να ειναι αναλογικα με το εισοδημα και την περιουσια. Δεν γινεται ο ανεργος και ο μεγαλοεισοδηματιας να πληρωνουν το ιδιο ποσο.
Μλκ μου, σε ότι έχω ιερό, δεν περίμενα να συμφωνήσω μαζί σου σε κάτι.
Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμο
Για το ίδιο παράπτωμα να τιμωρούνται δύο Έλληνες πολίτες με διαφορετικές ποινές (εστω και ως προς το ύψος των προστίμων )
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

aljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:48
John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:47 πιθανοτατα επειδη και οι δυο μας δεν ειμαστε μεγαλοεισοδηματιες. :wink
Μλκ μου, δεύτερη έκπληξη, το iq σου είναι πολλαπλάσιο του ραδικίου. :o
αυτο δεν ηταν απαραιτητο, ειναι ομως πολλαπλασιο και του δικου σου :c020:
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Πάρταλος έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:16 Έναν νομοταγή πολίτη τον αφήνει παγερά αδιάφορο η είδηση.
To 1% δηλαδη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

κάπως αλλιώς λέγεται κάποιος που καταπίνει τα πάντα
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50 Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμο
Για το ίδιο παράπτωμα να τιμωρούνται δύο Έλληνες πολίτες με διαφορετικές ποινές (εστω και ως προς το ύψος των προστίμων )
1% επί των καθαρών ετήσιων εσόδων στην προηγούμενη δήλωση. Το παράπτωμα θα τιμωρείται το ίδιο, τα εισοδήματα θα είναι που διαφέρουν :lol:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50
John Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:51 Τα προστιμα θα επρεπε να ειναι αναλογικα με το εισοδημα και την περιουσια. Δεν γινεται ο ανεργος και ο μεγαλοεισοδηματιας να πληρωνουν το ιδιο ποσο.
Ναι ενώ ισότητα ως προς το νόμο είναι νόμοι πχ που απαγορεύουν τόσο στους πλούσιους οσο και στους αστεγους να κοιμούνται κάτω από γέφυρες η να ζητιανεύουν.
Αντικειμενικά πρέπει να υπάρχει αναλογικότητα. Δεν γίνεται να επιβάλεις πρόστιμα η φορολογικά βάρη χωρίς να παίρνεις υπόψη σου εισοδηματικά κριτήρια. Από την μία πλευρά οδηγείς ένα κόσμο στην ανέχεια και από την άλλη ο κάθε γόνος πλούσιας οικογένειας μπορεί να σε γράφει στα παπαράτσι του γιατί 500 ευρώ για αυτόν είναι στην κυριολεξία τιποτα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ντρές έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:13
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50

Ναι ενώ ισότητα ως προς το νόμο είναι νόμοι πχ που απαγορεύουν τόσο στους πλούσιους οσο και στους αστεγους να κοιμούνται κάτω από γέφυρες η να ζητιανεύουν.
Αντικειμενικά πρέπει να υπάρχει αναλογικότητα. Δεν γίνεται να επιβάλεις πρόστιμα η φορολογικά βάρη χωρίς να παίρνεις υπόψη σου εισοδηματικά κριτήρια. Από την μία πλευρά οδηγείς ένα κόσμο στην ανέχεια και από την άλλη ο κάθε γόνος πλούσιας οικογένειας μπορεί να σε γράφει στα παπαράτσι του γιατί 500 ευρώ για αυτόν είναι στην κυριολεξία τιποτα
Είναι ανισότητα απέναντι στον νόμο
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:49
Kauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 17:45
Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:23

Aποτελεί πλήγμα όμως στην ψυχολογία των παρανομούντων ψεκ.

Με μικρό πρόστιμο ο ψεκ λεει I'll take my chances, με μεγάλο αγχώνεται, παρανομεί και ανεβαίνουν οι παλμοί του, βαριανασαίνει, όπως και φυσικά πρέπει.
Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω οτι έχεις αργήσει 5 λεπτά απ' το χρόνο που έγραψες στο εσεμές και έπεσες σε μπλόκο.
Το κομμένο χέρι σου θα προστεθεί στα χιλιάδες άλλα. :c020: (εννοώ οτι θα γίνεις κοψοχεράκιας). :g030:
Εικόνα

500 ευρώ ψέκες, ντανγκα-ντάνγκα :g030:
Δε νομίζω Τάκη.
Αλλά όσο βρίσκεσαι κι εσύ εκεί έξω, κινδυνεύουν να βρεθούν οι κηδεμόνες σου με το πρόστιμο, και με κατηγορίες για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ναι ας γινει και 5000 ευρώ να δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο να το ρίξει ο αστυνομικός.
Και τελικά κανεις να μην τηρεί κανένα μέτρο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Όχι ακριβώς, υπάρχει εκτεταμένη επιχειρηματολογία κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ότι ισότητα έναντι του νόμου δεν σημαίνει ισότητα στο πρόστιμο αλλά ισότητα στην ζημιά που προκαλεί το πρόστιμο.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

aljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:36
Όχι ακριβώς, υπάρχει εκτεταμένη επιχειρηματολογία κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ότι ισότητα έναντι του νόμου δεν σημαίνει ισότητα στο πρόστιμο αλλά ισότητα στην ζημιά που προκαλεί το πρόστιμο.
Πιστεύεις ότι θα βγάλεις άκρη μαζί του;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Sothan έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:49
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:37
ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αυξάνεται στα 500 ευρώ (από 300) το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η αναθέρμανση της οικονομίας χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... -prostimo/

όσο ένας μισθός επειδή κατέβηκες χωρίς να στείλεις ένα "6" στο 13033
:lol:
Ναι αλλά νομίζω οτι οι αρχές είναι ελαστικές ως προς την εφαρμογή του νόμου. Εχει τύχει πάνω από τρείς φορές να κατεβάσω τη μάσκα μου για να αναπνεύσω ενώ είμαι στο δρόμο και ενώ με είδαν αστυνομικοί δεν μου είπαν κάτι. Το πρωί έτρωγα τη σοκολάτα μου στο δρόμο και πάλι δε με σταμάτησαν ενώ συνάντησα τρείς περιπολίες τους. Και ορθά. Είναι δύσκολο το κλίμα με τη φτωχοποίηση, τη δυσφορία και τα μέτρα. Δεν χρειάζεται να εξαντλούν την αυστηρότητα τους.
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”