Από το διαδίκτυο δε γίνονται τα μαθήματα;Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2020, 13:37Σωστός ως προς το πρώτο σκέλος .Οι ιερείς να μη φοράνε μάσκα για να... ακούγονται; Δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που μιλάνε τόσες ώρες στην τάξη κάθε μέρα ,να φοράνε μάσκα ε; κι ας ακούγονται σα να μιλάνε απ' το πηγάδι.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2020, 13:30 https://www.skai.gr/kalamata-iereas-dia ... -spiti-sas
Μεσσήνιοι εξυπνάκηδες, έπρεπε να τους στείλεις στην ψειρού ο Παπάς.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπράβο Παπά μου.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Μπράβο Παπά μου.
Γιατί ;
Επειδή θέτω λογικά ερωτήματα ;
Γιατι έχουμε τόση ελευθερη βουληση όσο δεν μπορείς να φανταστείςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Δεκ 2020, 10:16Ο Άγιος όμως γιατί επέτρεψε στην κηδεία του να γίνουν τέτοια πράγματα ;stavmanr έγραψε: 31 Δεκ 2020, 10:13Προφανώς την είχαν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Δεκ 2020, 10:05
Αυτοί οι είκοσι που πέθαναν από το ποδοπατημα στην κηδεία του Αγίου , είχαν η δεν είχαν την ευλογία του ;;![]()
![]()
Αυτοί που τους ποδοπάτησαν για να λάβουν την ευλογία, προφανώς δεν ήξεραν τί τους γίνεται. Αλίμονο αν σκοτώνεις για να λάβεις ευλογία.
Διακριτικά επεμβαίνουν οι Άγιες δυνάμεις
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ο ιερέας πάντως δεν ήταν ευγενικός παρότι αυτό υποστηρίζει κάπου στη μέση. Το συνηθίζουν αρκετοί ιερείς να μιλάνε με αγένεια.
Έπρεπε πρώτα να παρακαλέσει με ευγένεια και μετά ας τον πάρει ο διάολος όποιον δεν ακούσει.
Πάντως ας συμπληρώσω πως στην αρχή της πανδημίας πήγα σε ένα γάμο και ο εκεί ιερέας (Ψυχικό) επίσης έβγαλε έξω όσους δε φορούσαν μάσκα.
Έπρεπε πρώτα να παρακαλέσει με ευγένεια και μετά ας τον πάρει ο διάολος όποιον δεν ακούσει.
Πάντως ας συμπληρώσω πως στην αρχή της πανδημίας πήγα σε ένα γάμο και ο εκεί ιερέας (Ψυχικό) επίσης έβγαλε έξω όσους δε φορούσαν μάσκα.
Τους έχουν τρελλάνει τους παπάδες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ρωτάς γιατί επέτρεψε ο νεκρός να γίνουν πράγματα στην κηδεία του;
Είσαι σοβαρός;
2 μήνες μέχρι 7 Νοεμβρίου κάναμε στην τάξη.Belisarius έγραψε: 31 Δεκ 2020, 10:21Από το διαδίκτυο δε γίνονται τα μαθήματα;Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2020, 13:37Σωστός ως προς το πρώτο σκέλος .Οι ιερείς να μη φοράνε μάσκα για να... ακούγονται; Δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που μιλάνε τόσες ώρες στην τάξη κάθε μέρα ,να φοράνε μάσκα ε; κι ας ακούγονται σα να μιλάνε απ' το πηγάδι.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2020, 13:30 https://www.skai.gr/kalamata-iereas-dia ... -spiti-sas
Μεσσήνιοι εξυπνάκηδες, έπρεπε να τους στείλεις στην ψειρού ο Παπάς.![]()
![]()
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Θα μπορούσε απλά να σταματήσει τη λειτουργία, να καλέσει την αστυνομία ως πιο ακραίο μέτρο, κτλπ.
Το να ζητάει από τον κόσμο επιτακτικά να βγει έξω είναι λες και είναι ο νταβάς του κράτους είναι ελληνικό θράσος.
Η εκκλησία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός παπά
Το να ζητάει από τον κόσμο επιτακτικά να βγει έξω είναι λες και είναι ο νταβάς του κράτους είναι ελληνικό θράσος.
Θα μπορούσε να τους κοπανάει με το θυμιατόThe Age of Aquarius έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:25 Θα μπορούσε απλά να σταματήσει τη λειτουργία, να καλέσει την αστυνομία ως πιο ακραίο μέτρο, κτλπ.
Αν έβρισκε ένα φραγγέλιο θα ήταν ακόμα πιο συμβολικό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
εδω ειναι που πρεπει να επεμβει η συντεταγμενη πολιτεια και οσα δολοφονικα καθαρματα διασπειρουν τετοιες αποψεις να αποκλειονται απο ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη παντως ειδουςPlanis έγραψε: 29 Δεκ 2020, 14:20Έτσι όπως χρησιμοποιείται, εκτός νοσοκομειακού περιβάλλοντος, είναι απλώς ένα φίμωτρο και ένα σύμβολο υποταγής στη Νέα Τάξη και φυσικά είναι προσβολή απέναντι στην Εκκλησία. Η μάσκα έχει νόημα μόνο να την φοράει κάποιος μέσα στο νοσοκομείο ή κάποιος άρρωστος.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2020, 14:16 Ποιά προσβολή; Δεν είναι μάσκα μεταμφίεσης, αλλά προστασίας. Προσβολή προς την Εκκλησία είναι η έλλειψη σεβασμού προς τον πλησίον.
η πολιτεια πρεπει να σταθει αλληλεγγυα στο εργο του Δαρβινου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Θα μπορούσε και να τους πηδάει την κόρη και την εγγονή. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα φτιάξουμε πολιτοφυλακή παπάδων.Beria έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:27Θα μπορούσε να τους κοπανάει με το θυμιατόThe Age of Aquarius έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:25 Θα μπορούσε απλά να σταματήσει τη λειτουργία, να καλέσει την αστυνομία ως πιο ακραίο μέτρο, κτλπ.
Συνήθως τους πηδάει τους γιούς και τους εγγονούς, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε στις λεπτομέρειεςThe Age of Aquarius έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:30Θα μπορούσε και να τους πηδάει την κόρη και την εγγονή. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα φτιάξουμε πολιτοφυλακή παπάδων.Beria έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:27Θα μπορούσε να τους κοπανάει με το θυμιατόThe Age of Aquarius έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:25 Θα μπορούσε απλά να σταματήσει τη λειτουργία, να καλέσει την αστυνομία ως πιο ακραίο μέτρο, κτλπ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
κάτι για τον πειραιά περίμενα να διαβάσω
-
Planis
Συμφωνώ απολύτως. Θα τους κάνουν ίσως μία από τις μεγαλύτερες χάρες που υπάρχουν.Yochanan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:29 εδω ειναι που πρεπει να επεμβει η συντεταγμενη πολιτεια και οσα δολοφονικα καθαρματα διασπειρουν τετοιες αποψεις να αποκλειονται απο ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη παντως ειδους
η πολιτεια πρεπει να σταθει αλληλεγγυα στο εργο του Δαρβινου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-