Εγω εχω παει δυο φορες σε βραζιλιανικο.Ωραια ητανε αλλα μονο αν ειναι να πας μια φορα στο εξαμηνο.Cavaliere έγραψε: 05 Μάιος 2018, 21:02 Εγώ νόμιζα πως στην Ευρώπη τρώγαμε κρέας, ώσπου είδα Βραζιλιανοαργεντίνους, και μου έφυγε το καφάσι. Την πρώτη φορά σε βραζιλιάνικο γεύμα, νόμιζα πως θα πεθάνω από χοληστερίνη.
Πολυ κρεας.Δεν ξερω πως ειναι στην Βραζιλια ή στην Αργεντινη αλλα αν ειναι να τρωνε τοσο κρεας οσο και στα εστιατορια τους δεν αντεχεται.
Αυτο που μου αρεσει στην ελληνικη κουζινα ειναι το σπιτικο φαγητο που ναι μεν θα εχεις συχνα κρεας αλλα θα εχεις και λαχανικα και οχι ως Beilage αλλα ως αναποσπαστο τμημα του φαγητου.Π.χ. εχεις μπαμιες με κρεας θα βαλεις ενα μικρο κομματακι κρεας για την γευση.Οχι μια κρεαταρα και διπλα αλαδωτα λαχανικα.Καθε μερα νομιζω οτι ειναι μεγαλη Παρασκευη εδω περα.