Και όμως,η κατάσταση στο Καλγκούρλι δεν παίζεται.Ακόμα να φτιάξουν τη λακούβα στον κεντρικό δρόμο.hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:09 Η Αυστραλία είναι κάτι πολύ πιο γενικό. Αν μου έλεγες «η ζωή στα προάστια του Καλγκούρλι είναι αγχωτική», θα σε ρωτούσα και πάλι αν έχεις ζήσει εκεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eπιχειρησιακη συμβαση Lidl 2020-Εργοδοτης με @@
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Eπιχειρησιακη συμβαση Lidl 2020-Εργοδοτης με @@
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Papa John την 18 Δεκ 2020, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:28 για την μπιζνα του lidl και την συνδεση του με τις μκο και το υπουργειο εξωτερικων της γερμανιας θα αναφερθει κανεις?
τα lidl δεν ειναι μια απλη επιχειρηση και δεν ειναι τυχαια η στρατηγικη θεση που εδραιωνουν σε καθε τριτοκοσμικη χωρα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τι ψάχνεις να βρεις τώρα κι εσύ ; Λες και είναι η μόνη πολυεθνική στη Γερμανία ή στον κόσμο ολόκληρο,η οποία έχει διασυνδέσεις με ανώτερα κλιμάκια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:28 για την μπιζνα του lidl και την συνδεση του με τις μκο και το υπουργειο εξωτερικων της γερμανιας θα αναφερθει κανεις?
τα lidl δεν ειναι μια απλη επιχειρηση και δεν ειναι τυχαια η στρατηγικη θεση που εδραιωνουν σε καθε τριτοκοσμικη χωρα
Χαίρω πολύ,αλλιώς δεν θα ήταν πολυεθνική αλλά το μπακάλικο της γειτονιάς.
Αστειότητες.
Στη Γερμανία, πληροφοριακά,θεωρούνται από τους τοπ εργοδότες.
Επίσης, επί σειρά ετών,έπαιρναν το πρώτο βραβείο για τα φρέσκα λαχανικά τους και την μαναβική γενικότερα.
Μια χαρά είναι τα Λιντλ και με καλές τιμές.
Το ζεστό κρουασάν σταφίδας,που μοιάζει με σαλίγκαρο
εντάξει έδωσες στίγμα το πιάσαμε όλοι.σε λίγο θα μπει κ ο μένιος να βάλει 2002γρ
Εσύ πόσα δίνεις στους υπαλλήλους σου, τύπε;hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:16 Μέχρι να μου παραθέσεις τους αριθμούς που ζήτησα, θα θεωρώ την ανάρτησή σου ως λευκή διαφήμιση και θα ζητήσω από το φόρουμ να επισημανθεί ως τέτοια ή να αφαιρεθεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εμένα μου εχει συμβεί.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:42Έχει εργαστεί ποτέ κανείς σε ιδιωτικό τομέα και να τηρούσαν ωράριο ;Νon4me έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:40 Τα lidl πανε καλα . σε σχεση και με τον εργασιακο μεσαιωνα που επικρατει πλεον μπορει οι απολαβες να δειχνουν οκ . Βεβαια δεν εχω δουλεψει ποτε μου εκει οποτε δεν ξερω αν το 4ωρο ειναι 4ωρο η 6ωρο κοκ .
Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί. Ούτε σε ελληνική εταιρία ούτε σε πολυεθνική
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Georg Von Balkanen
Καλώς ήρθες καλτσοπεδιλε. Ωραίο νήμα και εξαιρετικό αβατεηρ.
- hellegennes
Ναι, αλλά βάζουν στα κατά τις υπερωρίες που επιβεβαιώνει αυτό που λέω.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:23https://www.poudouleveis.gr/%CE%B1%CE%B ... E%CE%B7-64hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:13Έχει τεράστια σημασία να δούμε με πόσους υπάλληλους σε θεωρητική ημιαπασχόληση την βγάζει την δουλειά. Γιατί ότι οι 6ωροι δουλεύουν όντως 6ωρο και οι 4ωροι 4ωρο το θεωρώ όχι αστείο, αλλά προσβολή.
εδω πάντως οι περισσότεροι βάζουν στα υπερ τον μισθό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Περισσότερα. Αυτό αρκεί σαν απάντηση. Δεν είσαι υποχρεωμένος να με εμπιστευτείς.Feindflug έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:22Εσύ πόσα δίνεις στους υπαλλήλους σου, τύπε;hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:16 Μέχρι να μου παραθέσεις τους αριθμούς που ζήτησα, θα θεωρώ την ανάρτησή σου ως λευκή διαφήμιση και θα ζητήσω από το φόρουμ να επισημανθεί ως τέτοια ή να αφαιρεθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Υπαρχεουν συγκεκριμενοι νομοι για τις υπερωριες
Οποιος απλα δεν γουσταρει υπερωριες παει αλλου να δουλεψει οι δρομοι ειναι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα
Οποιος απλα δεν γουσταρει υπερωριες παει αλλου να δουλεψει οι δρομοι ειναι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα
- hellegennes
Για όλα υπάρχουν νόμοι. Για το να μαζεύεις τα σκατά του σκύλου σου υπάρχουν νόμοι, αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι κοπριές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Δεν εχω διαβασει πουθενα για απληρωτες η περισσοτερες ωρες απο αυτο που οριζει ο νομος για τα Lidlhellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:20Για όλα υπάρχουν νόμοι. Για το να μαζεύεις τα σκατά του σκύλου σου υπάρχουν νόμοι, αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι κοπριές.
Οποτε οποιος δεν γουσταρει ας κανει αιτηση στον κομμουνιστικο ΔημοΠατρεων να κανει υπερωριες για τον Πελετιδη
Στον εαυτό σου μιλάς ;Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:53 Καλώς ήρθες καλτσοπεδιλε. Ωραίο νήμα και εξαιρετικό αβατεηρ.
- Eθνικοκοινωνιστης
Papa John έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:21Στον εαυτό σου μιλάς ;Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:53 Καλώς ήρθες καλτσοπεδιλε. Ωραίο νήμα και εξαιρετικό αβατεηρ.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΜπλεΜπουμπυς
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:23Papa John έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:21Στον εαυτό σου μιλάς ;Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:53 Καλώς ήρθες καλτσοπεδιλε. Ωραίο νήμα και εξαιρετικό αβατεηρ.![]()
![]()
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 53 Απαντήσεις