!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά ψυγείου στην Ελλάδα (μήπως γ********* λίγο;)
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Αγορά ψυγείου στην Ελλάδα (μήπως γ********* λίγο;)
Σαμσουνγκ, μαύρο γυαλί, δηλώνω ευχαριστημένος αλλά με το πανάκι στο χέρι συνεχώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 16 Δεκ 2020, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Γιάννης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:04Όχι άλλα χτυπημένα ψυγεία, έλεος...stergiosbik έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:03Αν θες πραγματικα καλο ψυγειο χτυπας ενα Hitachi κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Γιάννης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:01 Ψιλοσχετικό: Ανακάλυψα κατά λάθος ότι τα (Τούρκικα, πρώην Φινλανδέζικα) Finlux και τα (δήθεν Κορεάτικα) Huyndai είναι ακριβώς τα ίδια ψυγεία, ακόμα και οι αριθμοί μοντέλων συμπίπτουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι η μάνα μου γκορένιε πλυντήριο ρούχων κάποτε που την πήγε 20 χρόνια κάπου.stergiosbik έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:01 Eχουμε ψυγ/κτη Pitsos με 2 μοτερ υγροψυκτο 2χ0,70μ. απο το 2000 και δουλευει ακομη αψογα.
Το είχε αγοράσει γιατί ήταν το φθηνότερο. Σκυλί κανονικό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιάννης έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:35Αν εννοείς από Τουρκία, εγώ αποκλείεται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:29 Έχω αγοράσει πρόσφατα και ψυγείο και πλυντήριο από τη γείτονα και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος για την ώρα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Eθνικοκοινωνιστης
και τα samsung καλα ειναι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
stergiosbik έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:03Αν θες πραγματικα καλο ψυγειο χτυπας ενα Hitachi κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Γιάννης έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:01 Ψιλοσχετικό: Ανακάλυψα κατά λάθος ότι τα (Τούρκικα, πρώην Φινλανδέζικα) Finlux και τα (δήθεν Κορεάτικα) Huyndai είναι ακριβώς τα ίδια ψυγεία, ακόμα και οι αριθμοί μοντέλων συμπίπτουν.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:29 Έχω αγοράσει πρόσφατα και ψυγείο και πλυντήριο από τη γείτονα και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος για την ώρα
Πιο συμφεροντολόγος πασόκος έχεις πεθάνει το 1996 γιατί είσαι ο Αντρέ Παπαντρέ!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
stergiosbik
Τοτε ακομη οι περισσοτερες συσκευες ειχαν ελαχιστα ηλεκτρονικα και συνηθως εβγαιναν σκυλια.Gherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:08Κι η μάνα μου γκορένιε πλυντήριο ρούχων κάποτε που την πήγε 20 χρόνια κάπου.stergiosbik έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:01 Eχουμε ψυγ/κτη Pitsos με 2 μοτερ υγροψυκτο 2χ0,70μ. απο το 2000 και δουλευει ακομη αψογα.
Το είχε αγοράσει γιατί ήταν το φθηνότερο. Σκυλί κανονικό.
Μετα που που γεμισαν ηλεκτρονικους εγκεφαλους και μπλιμπλικια στραβωσε η δουλεια.
Χωρια που δεν μπαινει χερι στις πλακετες και θελουν αλλαγμα με σεβαστο κοστος.
Ενω παλιοτερα οι μαστορες μπορουσαν να βαλουν χερι στις συσκευες.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και εγω ειχα παρει ανα μικρο νο νειμ ,ιταλικο και κρατησε 20 χρονια το θηριο με χοντρη δουλεια και τα νερα της κερκυρας.
Σάμι ψυγείο το πήρα φέτο. Καλό φαίνεται. Το παλιό ζανουσι κράτησε 15 χρόνια.
Αυτά που γαμουν ειναι τα σμεγκ στα πάντα αλλά το κόστος είναι ψηλό.
Μεγαλύτερες απάτες από τα μιλε δεν υπάρχουν πλέον.
Αυτά που γαμουν ειναι τα σμεγκ στα πάντα αλλά το κόστος είναι ψηλό.
Μεγαλύτερες απάτες από τα μιλε δεν υπάρχουν πλέον.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πλυντήριο ρούχων.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Θνξ! Σε αγαπώ.Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 12:47To ψυγείο το έβαλα παραπάνω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 12:37Μίλα μου για ηλεκτρικές συσκευές!Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 12:31
LG, για δύο λόγους. 1. έχουν καλό σέρβις και εγγύηση 10 χρόνια στο μοτέρ, 2. είναι σχετικά οικονομικά
Κουζινα; πλυντηριο; στεγνωτηριο;
Πλυντήριο-στεγνωτήριο έχω μία συσκευή που κάνει και τα 2, πάλι LG και την έχω τουλ. 5ετία. Δεν είχα χώρο για 2 συσκευές ξεχωριστές. Είμαι ευχαριστημένη. Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του, φαντάζομαι τώρα θα έχει πέσει και σε τιμή. Μόνο στα πουκάμισα έχω θέμα, αν δεν τα βάλω μόνα τους για στέγνωμα και το γεμίσω, βγαίνουν τρομερά τσακαλωμένα, οπότε αναγκαστικά αφιερώνω μία πλύση-στέγνωμα μόνο για πουκάμισα.
Κουζίνα-φούρνο έχω μία συσκευή επίσης, Koenig, μου βγήκε εξαιρετική. Η αδερφή μου πήρε τον ίδιο φούρνο (χωρίς μάτια από πάνω) και της έχει βγει κι αυτηνής εξαιρετικός και ειλικρινά και οι 2 τον ξεσκίζουμε στη χρήση.
Πλυντήριο πιάτων έχω ένα κάντι μικρό, γιατί δεν έχω χώρο για κανονικό. Για 2 άτομα καλό είναι, αλλά για παραπάνω κάνε χώρο για σοβαρό πλυντήριο, τα επιτραπέζια σπάνε @@.
Μη σου πω σε παντρεύομαι με τέτοια προίκα -και γλιτώνω και το ψάξιμο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:38
Θνξ! Σε αγαπώ.
Μη σου πω σε παντρεύομαι με τέτοια προίκα -και γλιτώνω και το ψάξιμο.
Τώωωωωωωωωωωωρα σε προλάβανε! Καλά ψώνια!!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πισης Τώρα που σας βρήκα...
Γιατί να πάρω τον άλφα φούρνο και όχι τον βήτα.
Ή ψυγείο.
Δώστε χιντς εντ τιπς.
Κάνω 2 ριζικαι ανακαινισεις κ έχω πάθει κοκομπλοκο με τον καπιταλισμό. Πρέπει να υπάρχουν 4 εκατομμύρια διαφορετικές χέστρες. Στο σοσιαλισμό θα είχαμε 2 ξέρω γω κ δε θα διαλέγαμε κιολας και ολα καλα.
Γιατί να πάρω τον άλφα φούρνο και όχι τον βήτα.
Ή ψυγείο.
Δώστε χιντς εντ τιπς.
Κάνω 2 ριζικαι ανακαινισεις κ έχω πάθει κοκομπλοκο με τον καπιταλισμό. Πρέπει να υπάρχουν 4 εκατομμύρια διαφορετικές χέστρες. Στο σοσιαλισμό θα είχαμε 2 ξέρω γω κ δε θα διαλέγαμε κιολας και ολα καλα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ε αυτό αξίζει στον καπιταλισμό, γι'αυτό έπεσε ο κομμουνισμός, για να μπορείς να μπερδευεσαι με τις επιλόγές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 399 Απαντήσεις