Αναλυσε το.
“Η εγρήγορση του όντος από τη Λήθη προς τον Συμπαντικό Λόγο εξ ου αντλεί ενέργεια”
Αναλυσε το.
Άμα σου πουν τίποτα οι διαχειριστές μπορείς να βάλεις το παλαιό σήμα της φολκσβαγκεν

Είναι απλά τα πράγματα συναγωνιστή.Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:06Ανελυσε το.
“Η εγρήγορση του όντος από τη Λήθη προς τον Συμπαντικό Λόγο εξ ου αντλεί ενέργεια”
Κακως.Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:05
Εγω το έκλεμβανω ως ακραία αντιναζιστικο και φιλοσιωνιστικο
Ε και, λογοτεχνικά μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θες. 21ος αιώνας. Μπορείς να λες ότι μαλάκια θες.Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:10Κακως.Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:05
Η λέξη χρησιμοποιήθηκε σε διάλογο του Χάιντεγκερ, Γερμανού φιλοσόφου και συμβούλου σε θέματα παιδείας της ναζιστικής Γερμανίας.
Μπορεις να προσθεσεις και το Λυκανθρωπικο!

Σε ποιον διάλογο;Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:10Κακως.Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:05
Η λέξη χρησιμοποιήθηκε σε διάλογο του Χάιντεγκερ, Γερμανού φιλοσόφου και συμβούλου σε θέματα παιδείας της ναζιστικής Γερμανίας.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι απλως απαντησα στο αντιναζιστικο.Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:12
Ε και, λογοτεχνικά μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θες. 21ος αιώνας. Μπορείς να λες ότι μαλάκια θες.
Ξέρω συναγωνιστή, και εγώ αντιφα είμαιObi Wan Iakobi έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:14Ναι απλως απαντησα στο αντιναζιστικο.Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:12
Ε και, λογοτεχνικά μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θες. 21ος αιώνας. Μπορείς να λες ότι μαλάκια θες.
Γιατί όμως δεν στέλνεις προσωπική ερώτηση στους διαχειριστές και ρωτάς εμάς;Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:14 Παιδιά, επιτρέπεται η πολεμική σημαία της Γερμανίας ως αβαταρ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
το Άγχος
Είσαστε πολύGeorg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:19 Τους διαχειριστές ρωτάω. Αν πάρω απάντηση εδώ ίσως να βάλουν και άλλοι χρήστες την πολεμική σημαία της ναζιστικής Γερμανίας ως αβαταρ. Είμαστε πολλοί.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.