Δεν φταίει μόνο αυτός. Όταν ένα σύστημα δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που γράφει στιχάκια και ακκορντάκια να αναλύει περισπούδαστα από Φιλοσοφία ως Διεθνές Δίκαιο στα Μέσα, όταν δεν ερωτάται μόνο για τα σκατοτράγουδα που γράφει, αλλά για το νόημα του Σύμπαντος, αναμενόμενο να πει και ο επίσης τραγουδώ στιχάκια σε τέσσερα ακκόρντα αλλά με σκυλάδικο κείμενο, εγώ, γιατί να μη μιλήσω για ό,τι θέλω; Αν μπορεί ο Χάρης ο Κατσιμίχας να πει ό,τι μαλακία του έρχεται, ο Θηβαίος, και ο Κατσιπαντζάριας, γιατί όχι και Γονίδης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σταμάτιος Γονίδης - επιστολή προς Κύριο ημών Ιησού Χριστό
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Σταμάτιος Γονίδης - επιστολή προς Κύριο ημών Ιησού Χριστό
Ordem e Progresso.
- Obi Wan Iakobi
Σας ποναει ο κβαντικος Γονιδης.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:16 Δεν φταίει μόνο αυτός. Όταν ένα σύστημα δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που γράφει στιχάκια και ακκορντάκια να αναλύει περισπούδαστα από Φιλοσοφία ως Διεθνές Δίκαιο στα Μέσα, όταν δεν ερωτάται μόνο για τα σκατοτράγουδα που γράφει, αλλά για το νόημα του Σύμπαντος, αναμενόμενο να πει και ο επίσης τραγουδώ στιχάκια σε τέσσερα ακκόρντα αλλά με σκυλάδικο κείμενο, εγώ, γιατί να μη μιλήσω για ό,τι θέλω; Αν μπορεί ο Χάρης ο Κατσιμίχας να πει ό,τι μαλακία του έρχεται, ο Θηβαίος, και ο Κατσιπαντζάριας, γιατί όχι και Γονίδης;
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Golden Age
Γιατί όχι; Ο Γονίδης είναι αρκετά αξιόλογη προσωπικότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Νοέμ 2020, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα με πονάει όταν τον ακούω να τραγουδάειObi Wan Iakobi έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:21Σας ποναει ο κβαντικος Γονιδης.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:16 Δεν φταίει μόνο αυτός. Όταν ένα σύστημα δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που γράφει στιχάκια και ακκορντάκια να αναλύει περισπούδαστα από Φιλοσοφία ως Διεθνές Δίκαιο στα Μέσα, όταν δεν ερωτάται μόνο για τα σκατοτράγουδα που γράφει, αλλά για το νόημα του Σύμπαντος, αναμενόμενο να πει και ο επίσης τραγουδώ στιχάκια σε τέσσερα ακκόρντα αλλά με σκυλάδικο κείμενο, εγώ, γιατί να μη μιλήσω για ό,τι θέλω; Αν μπορεί ο Χάρης ο Κατσιμίχας να πει ό,τι μαλακία του έρχεται, ο Θηβαίος, και ο Κατσιπαντζάριας, γιατί όχι και Γονίδης;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η να μιλάει, ή να γράφει...ή να ζωγραφίζειBeria έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:22Εμένα με πονάει όταν τον ακούω να τραγουδάειObi Wan Iakobi έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:21Σας ποναει ο κβαντικος Γονιδης.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:16 Δεν φταίει μόνο αυτός. Όταν ένα σύστημα δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που γράφει στιχάκια και ακκορντάκια να αναλύει περισπούδαστα από Φιλοσοφία ως Διεθνές Δίκαιο στα Μέσα, όταν δεν ερωτάται μόνο για τα σκατοτράγουδα που γράφει, αλλά για το νόημα του Σύμπαντος, αναμενόμενο να πει και ο επίσης τραγουδώ στιχάκια σε τέσσερα ακκόρντα αλλά με σκυλάδικο κείμενο, εγώ, γιατί να μη μιλήσω για ό,τι θέλω; Αν μπορεί ο Χάρης ο Κατσιμίχας να πει ό,τι μαλακία του έρχεται, ο Θηβαίος, και ο Κατσιπαντζάριας, γιατί όχι και Γονίδης;
- John Brown Gun Club
Αυτο παντως ειναι το ιδανικο υποστρωμα αγνοιας και ηλιθιοτητας πανω στο οποιο φυεται το φασιστικο σαπροφυτο.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:16Δεν φταίει μόνο αυτός. Όταν ένα σύστημα δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που γράφει στιχάκια και ακκορντάκια να αναλύει περισπούδαστα από Φιλοσοφία ως Διεθνές Δίκαιο στα Μέσα, όταν δεν ερωτάται μόνο για τα σκατοτράγουδα που γράφει, αλλά για το νόημα του Σύμπαντος, αναμενόμενο να πει και ο επίσης τραγουδώ στιχάκια σε τέσσερα ακκόρντα αλλά με σκυλάδικο κείμενο, εγώ, γιατί να μη μιλήσω για ό,τι θέλω; Αν μπορεί ο Χάρης ο Κατσιμίχας να πει ό,τι μαλακία του έρχεται, ο Θηβαίος, και ο Κατσιπαντζάριας, γιατί όχι και Γονίδης;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
και συγκραφέφς
Επίσης έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία "Ο Ιπτάμενος Λαγός" και "Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις", το πρώτο αναφέρεται στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του Σταμάτη Γονίδη σε ένα παραμύθι για μεγάλους και το δεύτερο επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας όπως έχει βιώσει ο ίδιος συγγραφέας.
- John Brown Gun Club
δεν κρατηθηκα και γκουγκλαρα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Obi Wan Iakobi
Δεν πετας μαζι του δηλαδη?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πήξτε κομμούνια.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
προφανώς σε εκείνο το σύμπαν στο οποίο μπορεί να παίζει αρχαία τραγωδία ο Θανάσης "Σάκης" Ρουβάς και να το θεωρούν όλοι ως κάτι το totally legit, μπορεί να ζωγραφίζει και ο Γονίδης.Σενέκας έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:30
![]()
- John Brown Gun Club
κορωνοιος μεχρι να σβησει ο ηλιος, πυρηνικα στην Ηλεια ΠΑΝΤΟΥ, μπεβατρον, λοου ορμπιτ στραικ. Θελω σφαγη τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος John Brown Gun Club την 12 Νοέμ 2020, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τα φράγκα του να χατε! 
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις