Re: ΚΩΚ Ή ΕΚΛΑΙΡ;
Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2020, 15:38
Ρατσιστικό γλυκό;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Ρατσιστικό γλυκό;
ετσι λεγεται ρε
Ντροπή. Η ΑΤΕΝ το κατήργησε το Αραπάκι. Πότε θα καταργήσουμε κι εμείς αυτές τις ρατσιστικές αντιλήψεις όπου το χρώμα μοιάζει για νέγρου και η τρούφα από πάνω συμβολίζει τα σγουρά μαλλιά;alekhine έγραψε: 27 Σεπ 2020, 15:40ετσι λεγεται ρε
προκειται για κωκ το οποιο ομως κεντρικα εχει σοκολατα αντι για κρεμα και μπονους αυτα τα τριμματα που φαινονται στην φωτογραφια
Τρούφα λέγεται ρε δικέ μου.alekhine έγραψε: 27 Σεπ 2020, 15:40ετσι λεγεται ρε
προκειται για κωκ το οποιο ομως κεντρικα εχει σοκολατα αντι για κρεμα και μπονους αυτα τα τριμματα που φαινονται στην φωτογραφια
ΕΤΣΙdna replication έγραψε: 27 Σεπ 2020, 14:54απόλα τα υλικά έχουμε πλέον απαιτήσεις, δε ζούμε στη δεκαετία του 90 που έριχναν οτι λιπαρή υλη και σκόνη έβρισκαν μαζί με ζάχαρη για να φτιάξουν γλυκισματα.Planis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 14:18 Ο κανόνας είναι ότι όταν ένα ζαχαροπλαστείο κάνει υπερβολικά γλυκά τα γλυκά του, το κάνει κυρίως για να καλύψει την κακή ποιότητα των υλικών. Νομίζω ότι δύο υλικά αποτελούν τη λύδια λίθο για την ποιότητα ενός ζαχαροπλαστείου: τα αυγά και το βούτυρο. Όταν τα αυγά είναι της τελευταίας ποιότητας και χρησιμοποιούνται μαργαρίνες, τότε κανένα γλυκό δεν θα είναι αξιόλογο.
Θέλουμε γάλα γνησιο Κουκάκη, και κρεμα γαλάκτος και βούτυρο αγελαδινό, θέλουμε αυγά ελευθέρας, θέλουμε αλευρι ποιότητος και κακό πληρες
Είπε το άτομο που εκθείαζε τις σοκολάτες των Mast Brothers, που πουλούσαν σοκολάτες των 5-10 ευρώ, που τις έφτιαχναν λιώνοντας κακής ποιότητας σοκολάτες του εμπορίου των 0,50 ευρώ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2020, 15:51ΕΤΣΙdna replication έγραψε: 27 Σεπ 2020, 14:54απόλα τα υλικά έχουμε πλέον απαιτήσεις, δε ζούμε στη δεκαετία του 90 που έριχναν οτι λιπαρή υλη και σκόνη έβρισκαν μαζί με ζάχαρη για να φτιάξουν γλυκισματα.Planis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 14:18 Ο κανόνας είναι ότι όταν ένα ζαχαροπλαστείο κάνει υπερβολικά γλυκά τα γλυκά του, το κάνει κυρίως για να καλύψει την κακή ποιότητα των υλικών. Νομίζω ότι δύο υλικά αποτελούν τη λύδια λίθο για την ποιότητα ενός ζαχαροπλαστείου: τα αυγά και το βούτυρο. Όταν τα αυγά είναι της τελευταίας ποιότητας και χρησιμοποιούνται μαργαρίνες, τότε κανένα γλυκό δεν θα είναι αξιόλογο.
Θέλουμε γάλα γνησιο Κουκάκη, και κρεμα γαλάκτος και βούτυρο αγελαδινό, θέλουμε αυγά ελευθέρας, θέλουμε αλευρι ποιότητος και κακό πληρες
+1Null έγραψε: 26 Σεπ 2020, 23:55 ΚΩΚ ΡΕ! Ξεκίνησα την προηγούμενη βδομάδα να παίρνω με την σειρά τα ζαχαροπλαστεία προς αναζήτηση των καλύτερων κωκακίων. Έχουμε
δουλειά ακόμα![]()
Για να θυμηθούμε και το παλιό ανέκδοτο "α,τι περίεργο,κωκάκια φωνάζουν έναν ξάδερφό μου".
Feindflug έγραψε: 27 Σεπ 2020, 14:26 Και μετά μας λέτε για keto και paleo ρε τύποι.
Τρώτε όλη μέρα σαν αυστραλοπίθηκοι και το βράδυ μπουκώνεστε με πάστες και καριόκες.
τύπε εσύ τρως γλυκά άμα λάχει δικέ μου ή σου χαλάνε το ιματζ και έτσι;
Δεν γνωρίζω αν είναι όντως ποιοτικά ανώτερο πάντως γευστικά τα σπάει, ακόμη πιο συχνά παίρνω γιαούρτι Κουκάκη, γενικά έχουνε γαμάτα προϊόντα.kameron έγραψε: 27 Σεπ 2020, 15:57 Άσχετο, γιατί το γάλα Κουκάκη είναι όντως τόσο καλύτερο ποιοτικά;