!!! DEVELOPMENT MODE !!!

το αντίθετο του "Ολυμπιακός"

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Re: το αντίθετο του "Ολυμπιακός"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2020, 19:19:lol:
Ε, μα τον (μ)πούστη! Τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ο... ποιμένας έχει ιστορικό βατέματος τετράποδων. Κοζάρει τον Σατανιασμένο που ’χει σκάσει μύτη (η κοκαΐνιασμένη που λέγαμε παραπάνω) με μπλουζάκι Venom στο οποίο απεικονίζεται τραγοκεφαλή με πεντάλφα και πενταβήτα, ερεθίζεται και του τον (ε)φορμάρει.
Ε, μην διαμαρτύρεσαι γλυκιά μου, πήγαινες γυρεύοντας.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Λεγεών έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:17
GoBack έγραψε: 20 Σεπ 2020, 23:43 Πιστευετε οτι αν αυτο το ειχε κανει καποιος απο τον ερασιτεχνη του γαυρου θα ειχε γλιτωσει απο την οργη του κυριου Μαρινακη;
Την επόμενη φορά που θα παίζει ο Θρύλος την κούλα μονότερμα επί 90λέπτου, αν ακυρωθεί γκολ του Ελ Αραμπί από λανθασμένη υπόδειξη οφσάϊντ στο 91, θέλω να δω τους παίκτες της κούλας να βάζουν αυτογκόλ αμέσως μετά επειδή "ο Ολυμπιακός μας είχε στα καρέ μας σε όλο το παιχνίδι, είναι αδικία να μην κερδίσει".
Σε ποιο από τα τρία που θ' ακυρωθούν να γίνει;
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Εικόνα

«Καύλα μου εσύ!», λέει με λαγνεία ο τσοπάνος και δώσ’ του βογγητά ο Σατανιασμένος που τον (ε)πιάσανε με την... γίδα/τράγο (ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει) :003: στην πλάτη.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Uppercut έγραψε: 21 Σεπ 2020, 19:27
Λεγεών έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:17
GoBack έγραψε: 20 Σεπ 2020, 23:43 Πιστευετε οτι αν αυτο το ειχε κανει καποιος απο τον ερασιτεχνη του γαυρου θα ειχε γλιτωσει απο την οργη του κυριου Μαρινακη;
Την επόμενη φορά που θα παίζει ο Θρύλος την κούλα μονότερμα επί 90λέπτου, αν ακυρωθεί γκολ του Ελ Αραμπί από λανθασμένη υπόδειξη οφσάϊντ στο 91, θέλω να δω τους παίκτες της κούλας να βάζουν αυτογκόλ αμέσως μετά επειδή "ο Ολυμπιακός μας είχε στα καρέ μας σε όλο το παιχνίδι, είναι αδικία να μην κερδίσει".
Σε ποιο από τα τρία που θ' ακυρωθούν να γίνει;
Ας ρωτήσουμε τον GoBack που ξέρει από ευ αγωνίζεσθαι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Σκάσε, πιο σιγά, ταράζεις τα υπόλοιπα ζα!
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Gordian Knot έγραψε: 21 Σεπ 2020, 19:36 Σκάσε, πιο σιγά, ταράζεις τα υπόλοιπα ζα!
Δεν έχω ψιλά σήμερα, οπότε δεν σου δίνω τιπ. Μπορείς όμως να πλύνεις τα δόντια σου και να πας να βρεις τον γιδογάμη σου, μπας και βγάλεις μεροκάματο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Είσαι στις μέρες σου; Γιατί σε μύρισαν και τα άλλα ’ρσενικά και ξαφνικά ζωήρεψαν.
I’ll let them take turns μέχρι να σου περάσει ο οίστρος.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Gordian Knot έγραψε: 21 Σεπ 2020, 19:26
Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2020, 19:19:lol:
Ε, μα τον (μ)πούστη! Τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ο... ποιμένας έχει ιστορικό βατέματος τετράποδων. Κοζάρει τον Σατανιασμένο που ’χει σκάσει μύτη (η κοκαΐνιασμένη που λέγαμε παραπάνω) με μπλουζάκι Venom στο οποίο απεικονίζεται τραγοκεφαλή με πεντάλφα και πενταβήτα, ερεθίζεται και του τον (ε)φορμάρει.
Ε, μην διαμαρτύρεσαι γλυκιά μου, πήγαινες γυρεύοντας.
:smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Gordian Knot έγραψε: 21 Σεπ 2020, 19:33 Εικόνα

«Καύλα μου εσύ!», λέει με λαγνεία ο τσοπάνος και δώσ’ του βογγητά ο Σατανιασμένος που τον (ε)πιάσανε με την... γίδα/τράγο (ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει) :003: στην πλάτη.
Αυτός είναι δισκάρα.
Δεν είναι καν υποείδος του μέταλ,είναι πάρα πολύ σκληρό ροκ.
Μου αρέσει η φωτογραφία στο οπισθόφυλλο,Κρόνος,Μάντας και Άμπαντον,που απεικονίζονται ανάποδα στο νερό :lol:

Σε μία συνέντευξή του ο Κρόνος είχε πει ότι "δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα τι είναι σατανισμός,ξέραμε όμως ότι πουλάει,οπότε είπαμε,γιατί όχι ;"

Ας ακούσουμε το Witching Hour (03:00)

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Gordian Knot έγραψε: 21 Σεπ 2020, 19:36 Σκάσε, πιο σιγά, ταράζεις τα υπόλοιπα ζα!
Ας πεί την άποψή του.
Λεγεών. Λέγε, όν.
:003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Φίλε Παπαγιάννη, η ενασχόλησή μου με τους Venom ήτο βραχύβια και ολοκληρώθηκε με το “Calm before the storm” - την μόνη κυκλοφορία τους που απέκτησα σε βινύλιο (τα προηγούμενα τα άκουγα σε κασέτες, αντιγραμμένες σε σπίτια φίλων ή πιο σωστά φίλου γιατί ένας ήταν όλος κι όλος αυτός που γούσταρε extreme μουσικές)
Το τελευταίο ρεφρέν που τραγούδησα και μπορώ να ανασύρω από τη μνήμη μου, ήταν το κομμάτι που ανοίγει τον δίσκο.
“Black Christmas, Devil’s eve” κ.λπ. κ.λπ κ.λπ.

Δυο-τρία χρόνια αργότερα έβαλα στην άκρη οριστικά τους Venom αλλά και κάποια γερμανικά thrash που άκουγα (Kreator, Sodom, Destruction τα πολύ κλασσικά για την εποχή). Είχε ήδη ανατείλει η εποχή του Progressive Metal και όλα αυτά μου ακουγόντουσαν «ρηχά».
Για να φανταστείς, το ’92 που έπαιξαν οι Accept στο «Ρόδον» όλοι οι υπόλοιποι της παρέας ήταν full καυλωμένοι κι εγώ σε φάση meh, πως κάνετε έτσι, θα προτιμούσα να έβλεπα τους [τάδε]. Είχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ impact στα early ’90s το δίδυμο “Parallels” / “Images and words” επισκιάζοντας ακόμα και συγκροτήματα του βεληνεκούς των Accept. Τους είχε μικρύνει στα μάτια μου (μας).

Ακόμα και τώρα πιστεύω πως για κάθε μπάντα, υπάρχει μια χρονική περίοδος που σου κάνουν click και τρελαίνεσαι να τους δεις ζωντανά η οποία δεν ταυτίζεται απαραίτητα με το δημιουργικό ζενίθ της καριέρας τους.
Από το ’91-’92 μέχρι και το τέλος της δεκαετίας, ασχολούμασταν σε μεγάλο βαθμό με Progressive, Progressive Power και όλα τα sub-genres.
Το πάθος μου για πιο βαριά -όχι όμως και κάφρικη- μουσική αναζωπυρώθηκε λίγο πριν/μετά την αλλαγή χιλιετίας όταν αγόρασα κάτι μεταχειρισμένα CDs από έναν τύπο που έφευγε για Ευρώπη και σκότωνε τη συλλογή του:
Children Of Bodom (OK, questionable choice), In Flames (OK, Maiden με βοθρέ φωνητικά / για τους πολέμιους, Gayteborg Metal) και κυρίως Arch Enemy. Όταν βγήκε το “Wages of sin” έπαθα ταράκουλο. Τα-ρά-κου-λο. Περιττό να αναφέρω πως το είχα ΛΙΩΣΕΙ.

Να προσθέσω έτσι για τη συζήτηση, πως οι 2-3 μεταλάδες που γνώρισα προς το τέλος της δεκαετίας του ’80 και άκουγαν Venom, ήταν κάπως... περίεργοι τύποι. Ο ένας nerd περίεργος (χαμηλό προφίλ, συνεσταλμένος), ο άλλος περίεργος-περίεργος (εκδήλωση ενδιαφέροντος για Σολομωνικές, τελετές και δεν συμμαζεύεται / μάλλον φάση που θα λογικά θα πέρασε)
Α, τώρα που το θυμήθηκα μιας που έχω περάσει αμέτρητες ώρες σε δισκάδικο της οδού Α που δεν υφίσταται εδώ και χρόνια.
Μου έλεγε ο Α, πως υπήρχε τότε (’96 ή ’97) 65άρης που κατά διαστήματα ερχόταν και αγόραζε Black Metal (!!!) δίσκους για τους οποίους γνώριζε κάθε λεπτομέρεια. Δηλ. ΔΕΝ προορίζονταν για τον γιο του ή το εγγόνι του (σε αυτή την ηλικία δεν θα ήταν απίθανο).
Το φαντάζεστε;
Εγώ μια φορά, δεν τον είχα πετύχει στο μαγαζί. Λέτε να έκανε καμιά έρευνα «Πως το (Black) Metal ωθεί τη νεολαία στον Σατανισμό» και συγκέντρωνε υλικό;
Ο Α πάντως ήταν σαφής. Ο τύπος ήταν true fan του είδους. ΓΟΥΣΤΑΡΕ. Αυτή την εντύπωση είχε αποκομίσει.
Τι να απέγινε αυτή η ψυχή;
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Papa John έγραψε: 21 Σεπ 2020, 21:04

Αυτός είναι δισκάρα.
Δεν είναι καν υποείδος του μέταλ,είναι πάρα πολύ σκληρό ροκ.
Μου αρέσει η φωτογραφία στο οπισθόφυλλο,Κρόνος,Μάντας και Άμπαντον,που απεικονίζονται ανάποδα στο νερό :lol:

Σε μία συνέντευξή του ο Κρόνος είχε πει ότι "δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα τι είναι σατανισμός,ξέραμε όμως ότι πουλάει,οπότε είπαμε,γιατί όχι ;"

Ας ακούσουμε το Witching Hour (03:00)

Bασικα γρηγορο ΝWOBHM ειναι με τραχια φωνητικα.

Και ο Quorthon το ειχε πει οτι δεν ειχαμε τι να βαλουμε στο πρωτο εξωφυλλο Bathory και βαλαμε τη μαπα του τραγου.Μονο σατανιασμενα σαν τον Λεγεών πιστευουν αυτες τις μπουρδες περι σοβαρου σατανισμου στο Metal :lol:

Υποψη οτι ο πρωτος τραγουδιστης Venom ηταν αυτος ο Clive "Jesus Christ" Archer οποιος απλα εξαφανιστηκε μετα τα δυο πρωτα demo.

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Gordian Knot έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:03 Είχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ impact στα early ’90s το δίδυμο “Parallels” / “Images and words” επισκιάζοντας ακόμα και συγκροτήματα του βεληνεκούς των Accept. Τους είχε μικρύνει στα μάτια μου (μας).

Δυο κομματαρες στο “Parallels” Eye to Eye&Point of View αλλα γενικα ειμαι φαν της πρωτης περιοδου μεχρι και Awaken the Guardian.

Dream Theater ποτε δεν τρελαθηκα αν κι αυτο το Pull Me Under το ακουγα χρονια οπου και να πηγαινα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”