όχι ρε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το ότι έχει τα θεματάκια της είναι σίγουρο αλλά είναι και ατενσιοχορίστα, οπότε τα περισσότερα σκηνικά είναι απλώς παράσταση και τίποτα περισσότερο. Όλοι οι ατενσιοχορίστας έχουν την ενστικτώδη τάση να αντιλαμβάνονται σε ποιες φάσεις μπορούν να τα δώσουν όλα στο ρόλο που επέλεξαν. Δεν είναι και τόσο ανεξέλεγκτοι όσο φαίνονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Αύγ 2020, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
για να γλυτωσει το παιδι πρεπει να απομακρυνθει απο τη μανα, η αυτη να ζητησει βοηθεια απο επαγγελματια υγειας.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:22
Τα σχόλια που κάνουνε. Σκατοψυχιά είναι. Ρώτησες τι κάνεις στην περίπτωση που σ' ενδιαφέρει το παιδάκι. Ε φτιάξε μια νοητή κατάσταση και δες τι θα έκανες αν έπεφτες μέσα σε αυτήν. Το δρόμο. Άμα προκαλεί μία μάνα που είναι μαζί με το παιδί της. Θα ζητήσεις το λόγο που ξέρεις ότι θα τρενάρεις την αντίδρασή της ή θα φροντίζεις να ησυχάσουν τα πράγματα και να φύγει χαλαρά, να γλιτώσει το παιδί από αυτήν την αγχωτική κατάσταση;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι οντως . Υψηλο ρισκο στο να γινεις μετα ο καλυτερος πελατης του οτο σε λεξοτανιλια κλπ
https://streamable.com/fhfu0n
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 22 Αύγ 2020, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:28Αν ήταν το παιδί μαζί της, θα προσπαθούσα να αντιδράσω κατευναστικά για να μη νοιώσει άσχημα το πιτσιρίκι. Αν ήταν μόνη της και άρχιζε να μου τη λέει ουρλιάζοντας επειδή φοράω μάσκα θα έτρωγε μια ξανάστροφη και θα τελείωνε η ιστορία.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:22Τα σχόλια που κάνουνε. Σκατοψυχιά είναι. Ρώτησες τι κάνεις στην περίπτωση που σ' ενδιαφέρει το παιδάκι. Ε φτιάξε μια νοητή κατάσταση και δες τι θα έκανες αν έπεφτες μέσα σε αυτήν. Το δρόμο. Άμα προκαλεί μία μάνα που είναι μαζί με το παιδί της. Θα ζητήσεις το λόγο που ξέρεις ότι θα τρενάρεις την αντίδρασή της ή θα φροντίζεις να ησυχάσουν τα πράγματα και να φύγει χαλαρά, να γλιτώσει το παιδί από αυτήν την αγχωτική κατάσταση;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:14
Να την αφήσουν ήσυχη οι κομπλεξικοί;
Μα δεν βλέπω κανέναν να την προκαλεί.
Το σούργελο δεν αφήνει τους άλλους να ησυχάσουν.
Άλλη ερώτηση;
Σιγά μην έχω και λίστα ερωτήσεων. Μαγδάλω!
Αυτό λοιπόν που είπες λέω κι εγώ. Εκεί πάει το να τη αφήσουν ήσυχη που είπα. Τι θα βρεις δηλαδή που θα σε ωφελήσει αν το κάνεις θέμα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό είναι αλήθεια αλλά μην το λες ρε μλκ!Awesomatic έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:29Θα πάρεις το τηλέφωνο τηςΧαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:22 Άμα προκαλεί μία μάνα που είναι μαζί με το παιδί της. Θα ζητήσεις το λόγο που ξέρεις ότι θα τρενάρεις την αντίδρασή της ή θα φροντίζεις να ησυχάσουν τα πράγματα και να φύγει χαλαρά, να γλιτώσει το παιδί από αυτήν την αγχωτική κατάσταση;
Οι τρελές είναι οι καλύτερες![]()
-
stergiosbik
Προτείνω να κάνουμε έρανο για να μαζευτούν κάποια φράγκα να την φέρουμε στο φόρουμ.
Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος και θα έχουμε ανάγκη διασκέδασης.
μασκ και αντιμάσκ, τιτανομαχία ψεκάσματος, δεν βγαίνει εύκολα νικητής.
το μόνο σίγουρο είναι οτι ο ιός κολλάει στον δρόμο οπότε θέλει μάσκα, αλλά όχι στο στούντιο του σκάι.
το μόνο σίγουρο είναι οτι ο ιός κολλάει στον δρόμο οπότε θέλει μάσκα, αλλά όχι στο στούντιο του σκάι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Αύγ 2020, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι δεν θα φάει κόσμο. Αυτό βλέπω μια και ρωτάς. Πιες απόψεις ρε; Αυτό κατάλαβες ότι παίζει εδώ; Φίμωση απόψεων και δικαιώματα; Γι άλλο λόγο τα λέω.
Η Θεία Λένα κατάλαβε όπως πάντα καταλαβαίνει αλλά συνήθως φέρεται σαν να συζητάμε κάτι άλλο. Σε άλλη κατεύθυνση.
Η πίσω όψη είναι καλή ,να μην άνοιγε και το ρημάδι να πετάει ρουκέτες.stergiosbik έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:46 Προτείνω να κάνουμε έρανο για να μαζευτούν κάποια φράγκα να την φέρουμε στο φόρουμ.
Εμένα τίποτα. Αν με ενοχλήσουν όμως χωρίς να ενοχλώ και αν η ενόχληση είναι παρατεταμένη, δεν σκοπεύω να δώσω χώρο ή επιβεβαίωση στον κάθε παπάρα που την είδε κάπως.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:43ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:28Αν ήταν το παιδί μαζί της, θα προσπαθούσα να αντιδράσω κατευναστικά για να μη νοιώσει άσχημα το πιτσιρίκι. Αν ήταν μόνη της και άρχιζε να μου τη λέει ουρλιάζοντας επειδή φοράω μάσκα θα έτρωγε μια ξανάστροφη και θα τελείωνε η ιστορία.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:22
Τα σχόλια που κάνουνε. Σκατοψυχιά είναι. Ρώτησες τι κάνεις στην περίπτωση που σ' ενδιαφέρει το παιδάκι. Ε φτιάξε μια νοητή κατάσταση και δες τι θα έκανες αν έπεφτες μέσα σε αυτήν. Το δρόμο. Άμα προκαλεί μία μάνα που είναι μαζί με το παιδί της. Θα ζητήσεις το λόγο που ξέρεις ότι θα τρενάρεις την αντίδρασή της ή θα φροντίζεις να ησυχάσουν τα πράγματα και να φύγει χαλαρά, να γλιτώσει το παιδί από αυτήν την αγχωτική κατάσταση;
Άλλη ερώτηση;
Αυτό λοιπόν που είπες λέω κι εγώ. Εκεί πάει το να τη αφήσουν ήσυχη που είπα. Τι θα βρεις δηλαδή που θα σε ωφελήσει αν το κάνεις θέμα;
Γιατί υπάρχει και ο βασικός κανών ότι οι παπάρες τη διακριτικότητα ή ακόμη και την αδιαφορία την αντιλαμβάνονται ως δική τους κατάκτηση/δικαίωση ή ως αδυναμία/φόβο του "αντιπάλου" τους. Και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Και ακριβώς γι' αυτό ήμουν συγκεκριμένη για το θέμα του παιδιού. Αν είναι μπροστά στη φάση, σαφώς και θα υποχωρήσω αλλά για χάρη του παιδιού και όχι της μάνας. Αν δεν είναι, το οτιδήποτε είναι μεταξύ εμού και της μανούλας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
stergiosbik
Γμσ τα.Στύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:49Η πίσω όψη είναι καλή ,να μην άνοιγε και το ρημάδι να πετάει ρουκέτες.stergiosbik έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:46 Προτείνω να κάνουμε έρανο για να μαζευτούν κάποια φράγκα να την φέρουμε στο φόρουμ.
Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος και θα έχουμε ανάγκη διασκέδασης.![]()
Τέτοιες μόλις άνοιγαν το στόμα,τις έδινα σουτ.
Πίκρα μεγάλη να βλέπεις αξιαγάμητες γυναίκες και να σε ξενερωνουν μόλις ανοίγουν το στόμα.
Είναι. Η ροή του νευρωτικού επεισοδίου είναι ενισχυτική στο χρόνο. Κορυφώνεις και τελειώνει. Η κορύφωση θα περιέχει ένταση, θόρυβο και βία αλλά ελεγχόμενη. Δεν θα χτυπήσεις το κεφάλι σαν τον γιάνκοβιτς. αλλά ένα τζάμι θα το σπάσεις με το χέρι (και πάλι θα προσέξεις κάπως την κίνηση μην πάθεις και ζημιά). Δεν μπορείς να το σταματήσεις γιατί στους ενδοκρινείς σου γίνεται πάρτι. Θέλει και άσκηση για να μπορείς να το διαχειριστείς. Η γυναίκα δεν μπορεί. Ο γιος της μπορεί και να τη μισήσει και της βάλει χου, όπως έκανα εγώ στη μάνα μου. Δεν θα είναι εύκολη η ζωή του με αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:40Το ότι έχει τα θεματάκια της είναι σίγουρο αλλά είναι και ατενσιοχορίστα, οπότε τα περισσότερα σκηνικά είναι απλώς παράσταση και τίποτα περισσότερο. Όλοι οι ατενσιοχορίστας έχουν την ενστικτώδη τάση να αντιλαμβάνονται σε ποιες φάσεις μπορούν να τα δώσουν όλα στο ρόλο που επέλεξαν. Δεν είναι και τόσο ανεξέλεγκτοι όσο φαίνονται.
Αλλά ότι όχλοι γαμιούνται από κούνια, ε γαμιούνται από κούνια κουκλίτσα μου!
Άσε με, το ελέγχω. να θα ανάψω τσιγάρο. Τα λέμε σε λίγο, χαλαρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 22 Αύγ 2020, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και να την πλάκωνε ένας στο ξύλο δεν θα ζητούσα την καταδίκη του. Κι αυτός χρίζει κατανόησης εξίσου. Το ότι δεν θα σκεφτόταν το παιδί όπως θα κάνεις εσύ, και πάλι κατανοητό είναι. αλλά και στενάχωρι και ανεπιθύμητο. Είναι χαοτικά τα πράγματα όπως θα μπλεχτούν και γίνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:50Εμένα τίποτα. Αν με ενοχλήσουν όμως χωρίς να ενοχλώ και αν η ενόχληση είναι παρατεταμένη, δεν σκοπεύω να δώσω χώρο ή επιβεβαίωση στον κάθε παπάρα που την είδε κάπως.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:43ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 14:28
Αν ήταν το παιδί μαζί της, θα προσπαθούσα να αντιδράσω κατευναστικά για να μη νοιώσει άσχημα το πιτσιρίκι. Αν ήταν μόνη της και άρχιζε να μου τη λέει ουρλιάζοντας επειδή φοράω μάσκα θα έτρωγε μια ξανάστροφη και θα τελείωνε η ιστορία.
Άλλη ερώτηση;
Γιατί υπάρχει και ο βασικός κανών ότι οι παπάρες τη διακριτικότητα ή ακόμη και την αδιαφορία την αντιλαμβάνονται ως δική τους κατάκτηση/δικαίωση ή ως αδυναμία/φόβο του "αντιπάλου" τους. Και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Και ακριβώς γι' αυτό ήμουν συγκεκριμένη για το θέμα του παιδιού. Αν είναι μπροστά στη φάση, σαφώς και θα υποχωρήσω αλλά για χάρη του παιδιού και όχι της μάνας. Αν δεν είναι, το οτιδήποτε είναι μεταξύ εμού και της μανούλας.
Αλλά από μακριά και εκ των υστέρων που κανονικά θεωρούμε ότι υπάρχει ηρεμία και σωφροσύνη... ε καταλαβαίνεις. Όχι απλά κομπλέξες. Αρρωστάκια.σου λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 22 Αύγ 2020, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Γιατί δεν υπάρχει κράτος. Και πολύ φοβάμαι ότι το παιδί της το έχει ακόμα. Να την βλέπουν αυτοί που την υπερασπίζονταν όταν πέταξε το νερό στον Χαρδαλιά και μίλαγαν για πολιτική δίωξη και πόσο υπεφερε
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-