!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φοβάται τον Κραουνάκη και του κόβει τις συναυλίες για να τον φιμώσει ;;;
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
- Δημοκρατικός
Re: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φοβάται τον Κραουνάκη και του κόβει τις συναυλίες για να τον φιμώσει ;;;
Πως εκφράζεστε έτσι κύριε για τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Re: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φοβάται τον Κραουνάκη και του κόβει τις συναυλίες για να τον φιμώσει ;;;
δεν μου φαίνεται και άσχημη ιδέα να τον φιμώσει κάποιος
- NoMoreLice
Για πες, για πεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:33
Άλλο φαν φακτ. Το όνομα Πρωτοψάλτη δεν ακούστηκε στην εκπομπή ούτε για πλάκα.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Είναι ο τελευταίος των καλώνfoscilis έγραψε: 20 Αύγ 2020, 18:59 Βρήκα τώρα μια λίστα στο Σποτιφυ.
Εντάξει δεν είχα ιδέα ότι έχει γράψει όλα αυτά. Μιλάμε για τιτάνα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
??
Έκανα ένα σχόλιο γενικής φύσεως. Δεν έχω κάτι υπέρ ή εναντίον του Κραουνάκη και δεν τον διαχωρίζω και τόσο από τους άλλους που κάνουν το ίδιο. Έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει και το κάνει καλύτερα από άλλους του χώρου του, αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στην φαντασία των δημοσιογράφων-μουσικοκριτικών που αφού δεν μπορούν να μιλήσουν τεχνικά το ρίχνουν στις ασάφειες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Υφίσταται ακόμα αυτή η σκατομπετονιέρα με πόδια;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η Kauldronία έγινε κραουνίτσα ή ακόμη;
Μωρή γριά ποντίκαινα, που σου 'χω γίνει εφιάλτης, όταν θα κυβερνάς μαζί του, τί θα λές?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Από τις μεγαλύτερες χυδαιότητες στην σύγχρονη ιστορία του ελ κοινωνικού σχηματισμού, και αυτό λέει πολλά
Θέλω να πω μετά τον Μπαχ, άντε και τον ΞενάκηST48410 έγραψε: 21 Μάιος 2021, 21:58??
Έκανα ένα σχόλιο γενικής φύσεως. Δεν έχω κάτι υπέρ ή εναντίον του Κραουνάκη και δεν τον διαχωρίζω και τόσο από τους άλλους που κάνουν το ίδιο. Έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει και το κάνει καλύτερα από άλλους του χώρου του, αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στην φαντασία των δημοσιογράφων-μουσικοκριτικών που αφού δεν μπορούν να μιλήσουν τεχνικά το ρίχνουν στις ασάφειες.
Αυτό μένει στο διηνεκές κι εσύ.. φυσικά μαλάκας.
- hellegennes
Εξαρτάται πόσες μπάρες (μουσικές) θα κατεβάσουμε τον ορισμού του καλού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τα καλύτερα τραγούδια του αερόστατου (μπαλόνι γεμάτο αέρα) τα είπε η Πρωτοψάλτη. Επειδή όμως ο Κραουνάκης παρεξηγήθηκε που η Πρωτοψάλτη μέσα στην πανδημία πήρε ένα φορτηγό και γύριζε την αθήνα τραγουδώντας και κατέληξε στην αυλή του βασιλιά μας (είθε να βασιλεύει 100 χρόνια) ο Κραουνάκης "αποφάσισε να ζει χωρίς εκείνη". Δηλαδή ρε μαλάκα χοντρέ αποκλείεις τη γυναίκα που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο κάποια από τα καλύτερα τραγούδια σου επειδή είσαι υπερφίαλος παρανοικός ηλίθιος και βάζεις την Ρίζου να τα πει. Γιατί; Επειδή η Ρίζου σ' έχει για θεό. Στα αρχίδια μας ρε φάλαινα με πόδια. Εμείς θέλουμε το τραγουδάκι ολοκληρωμένο. Λίνα, Κραουνάκης και Πρωτοψάλτη. Δηλαδή αν σκοτωθεί με τη Νικολακοπούλου τι θα κάνει; Θα αλλάξει τους στίχους;NoMoreLice έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:05Για πες, για πεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:33
Άλλο φαν φακτ. Το όνομα Πρωτοψάλτη δεν ακούστηκε στην εκπομπή ούτε για πλάκα.
![]()
Τώρα, ο Κραουνάκης έχει να γράψει καλό τραγούδι από τότε που ο Τσίπρας έκανε καταλήψεις. Για πόσο καιρό η ιερή μας αγελάδα θα πασάρει τραγούδια που έγραψε πριν από κάτι δεκαετίες και θα μακιγιάρει την ανικανότητά του να ερμηνεύσει σε πληθωρικότητα;
Και μια μικρή ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Ο Μπετόβεν όταν πια είχε κουφαθεί εντελώς μα στο απόγειο της δόξας του προσπάθησε να διευθύνει μια ορχήστρα μα ο άμοιρος επειδή δεν μπορούσε να ακούσει τι έπαιζε η ορχήστρα δεν τα κατάφερε. Οι μουσικοί σε κάποια φάση κατέβασαν τα όργανά τους και από σεβασμό στον μεγάλο συνθέτη έσκυψαν το κεφάλι. Ο Μπετόβεν τότε χωρίς να πει κουβέντα κατέβηκε από το βάθρο κι έφυγε. Ποτέ ξανά δεν επιχείρησε να διευθύνει. Ποιός; Ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες όλων των εποχών.
Ο Κραουνάκης όχι μόνο συνεχίζει να τραγουδάει καταστρέφοντας ότι καλό έχει κάποτε γράψει αλλά και κανείς από τους κόλακες από κάτω δεν του λέει. Ρε μαλάκα, δεν μπορείς. Σταμάτα.
Επίσης, νομίζω έχει ήδη γραφτεί στο νήμα για το πως φέρθηκε στην Μοσχολιού. Απαγόρευσε στην μεγαλύτερη φωνή που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο να πει τα τραγούδια του. Κι αυτή, που πάντα ήταν κυρία, είπε στη συνέντευξη:
Λες κι εγώ, που έχω ρεπερτόριο από δω μέχρι τις στέπες της ρωσίας, είχα ανάγκη τα τραγούδια του μαλάκα. Μα μιλάμε για κυρία με ακεραιότητα και περηφάνια, όχι για χαμογελαστά κοριτσάκια που ψάχνουν μια θέση στο ραδιόφωνο.
Ε καλά μη λέμε μαλακίες. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια.hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2021, 01:43Εξαρτάται πόσες μπάρες (μουσικές) θα κατεβάσουμε τον ορισμού του καλού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 22 Μάιος 2021, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir