γι αυτο που νοιωθεις οχι, για την προπαγανδα που κανεις, ναι. Με τον ιδιο τροπο που διωκεται η ρατσιστικη προπαγανδα και ο ρατσιστικος λογος.Mansko έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:52Δε νομίζω πως είναι σωστό να σε καταδικάζουν για αυτό που νιώθεις. Να σε κρίνουν ναι.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 20:56 Ενας νόμος για το έγκλημα μίσους του μισογυνισμου είναι απαραίτητος ενόψει των επιθέσεων κατά των γυναικών.
Η σοβαροτητα του μισογυνισμου, ριζα των επιθεσεων σε γυναικες και κοριτσια, πρεπει να αναγνωριστει και να διωχθει ποινικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
BlastFromThePast
Μετά το Μπαρτσελόνα-Μπάγερν αυτό είναι το χειρότερο πετσόκομμα της εβδομάδας.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:49Ο νομος διωκει πραξεις, οχι πεποιθησεις. Οποιος διακινει λογο μισους θα διωκεται, ανεξαρτητως θρησκευτικων πεποιθησεων και καταγωγης.Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:40 Ποινικοποίηση μισογυνισμού άρα και απαγόρευση ισλάμ και εκδίωξη λάθρο. Εννοείται δέχομαι, it's a deal
Mε γυναικες ηγετες κρατων οπως η Lala Shovkat του Azerbaijan, η Benazir Bhutto του Pakistan, η Mame Madior Boye της Senegal, η Tansu Çiller της Τουρκιας, η Kaqusha Jashari του Kosovo, η Megawati Sukarnoputri της Indonesia και η Khaleda Zia του Bangladesh θα δυσκολευτεις να αποδειξεις την εξισωση σου.
- Sid Vicious
Ερώτηση, οι μουσουλμανοι λάθρο τι γνώμη έχουν για τις γυναίκες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:16Είσαι πολύ κακός.Yochanan έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:14τι λες...John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:12
δεν επιθυμω μια τετοια θεση, ουτε να με πληρωνανε δηλαδη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οχι οχι δε με κατάλαβες. Εννοώ στο μέλλον. Κάτι σαν minority report. Ο αντιεισαγγελέας να μπορεί να διαπιστώσει την αλληλουχία των ψυχικών καταστάσεων σου λίγο πρίν τελεστεί το έγκλημα.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:02γι αυτο που νοιωθεις οχι, για την προπαγανδα που κανεις, ναι. Με τον ιδιο τροπο που διωκεται η ρατσιστικη προπαγανδα και ο ρατσιστικος λογος.Mansko έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:52Δε νομίζω πως είναι σωστό να σε καταδικάζουν για αυτό που νιώθεις. Να σε κρίνουν ναι.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 20:56 Ενας νόμος για το έγκλημα μίσους του μισογυνισμου είναι απαραίτητος ενόψει των επιθέσεων κατά των γυναικών.
Η σοβαροτητα του μισογυνισμου, ριζα των επιθεσεων σε γυναικες και κοριτσια, πρεπει να αναγνωριστει και να διωχθει ποινικα.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Sid Vicious
Ασε τις άτοπες και εκτός χρόνου συγκρίσεις, για το σήμερα μιλάμε. Συμφωνείς όποιος είναι μισογύνης να διώκεται ναι ή όχι; Απλά πράγματα. Εγώ συμφωνώ πάντωςΧαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:01Και του χριστιανικού κόσμου και των παραδόσεών του. Το έχουμε πει τι ρόλο παίζουν όλες οι θρησκείες. Ωστόσο μισογυνισμό έχουν και άθεοι. Οπότε άκυρη η προσέγγιση στο θέμα.Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:59Ξεκάθαρη φωτογράφιση του Ισλαμικού κόσμου. Συμφωνώ, να απαγορευτεί το ισλαμJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:57 Μισογυνισμός είναι το μίσος και η δυσαρέσκεια απέναντι στις γυναίκες και τα κορίτσια. Ο μισογυνισμός μπορεί να εκδηλωθεί με πολυάριθμους τρόπους, μεταξύ των οποίων η σεξουαλική διάκριση (όχι σεξισμός), η εχθρότητα, οι αντιλήψεις περί ανδρικής υπεροχής, η υποτίμηση των γυναικών, η βία κατά των γυναικών και η σεξουαλική αντικειμενοποίηση των γυναικών
Δεν νομίζω να διαφωνεί κάνεις να διώκεται ο μισογυνισμος απο όπου κι αν προέρχεται. Εσύ διαφωνείς;Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:14Ασε τις άτοπες και εκτός χρόνου συγκρίσεις, για το σήμερα μιλάμε. Συμφωνείς όποιος είναι μισογύνης να διώκεται ναι ή όχι; Απλά πράγματα. Εγώ συμφωνώ πάντωςΧαοτικός έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:01Και του χριστιανικού κόσμου και των παραδόσεών του. Το έχουμε πει τι ρόλο παίζουν όλες οι θρησκείες. Ωστόσο μισογυνισμό έχουν και άθεοι. Οπότε άκυρη η προσέγγιση στο θέμα.Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:59
Ξεκάθαρη φωτογράφιση του Ισλαμικού κόσμου. Συμφωνώ, να απαγορευτεί το ισλαμ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
τι να δεις; Ποσο ρατσιστης εισαι;Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:50Πάρε απλά μια φεμινίστρια και άφησε την σε ένα διαμέρισμα με πακιστανούς/Αφγανούς κλπ να δω κάτι.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:49Ο νομος διωκει πραξεις, οχι πεποιθησεις. Οποιος διακινει λογο μισους θα διωκεται, ανεξαρτητως θρησκευτικων πεποιθησεων και καταγωγης.Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:40 Ποινικοποίηση μισογυνισμού άρα και απαγόρευση ισλάμ και εκδίωξη λάθρο. Εννοείται δέχομαι, it's a deal
Mε γυναικες ηγετες κρατων οπως η Lala Shovkat του Azerbaijan, η Benazir Bhutto του Pakistan, η Mame Madior Boye της Senegal, η Tansu Çiller της Τουρκιας, η Kaqusha Jashari του Kosovo, η Megawati Sukarnoputri της Indonesia και η Khaleda Zia του Bangladesh θα δυσκολευτεις να αποδειξεις την εξισωση σου.
Εχω συνοδεψει ΔΥΟ φεμινιστριες, φοιτητριες Κοιν. Ανθρωπολογιας σε γευμα σε σπιτι Σενεγαλεζων μικροπωλητων. Η μια ηταν η κοπελα μου τοτε, η αλλη η κολλητη της. Στο διαμερισμα ηταν 10-15 ατομα, ολοι αντρες, ολοι Σενεγαλεζοι μουσουλμανοι. Δεν ηξερα οτι ειναι μουσουλμανοι οποτε πηγα μια μπουκαλα κρασι δωρο. Αρνηθηκαν ευγενικα, μου φεραν ποτηρι να πιω. Εκεινοι πιναν τσαι. Ηταν ευγενεστατοι κι οταν αρχισαμε να μιλαμε για Ισλαμ ηταν μεσα στην τρελη χαρα.
Οποτε ξεκολα απο τις τσοντες και τον ρατσιστικο επαρχιωτικο μικροκοσμο σου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Otto Weininger
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:17τι να δεις; Ποσο ρατσιστης εισαι;Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:50Πάρε απλά μια φεμινίστρια και άφησε την σε ένα διαμέρισμα με πακιστανούς/Αφγανούς κλπ να δω κάτι.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:49
Ο νομος διωκει πραξεις, οχι πεποιθησεις. Οποιος διακινει λογο μισους θα διωκεται, ανεξαρτητως θρησκευτικων πεποιθησεων και καταγωγης.
Εχω συνοδεψει ΔΥΟ φεμινιστριες, φοιτητριες Κοιν. Ανθρωπολογιας σε γευμα σε σπιτι Σενεγαλεζων μικροπωλητων. Η μια ηταν η κοπελα μου τοτε, η αλλη η κολλητη της. Στο διαμερισμα ηταν 10-15 ατομα, ολοι αντρες, ολοι Σενεγαλεζοι μουσουλμανοι. Δεν ηξερα οτι ειναι μουσουλμανοι οποτε πηγα μια μπουκαλα κρασι δωρο. Αρνηθηκαν ευγενικα, μου φεραν ποτηρι να πιω. Εκεινοι πιναν τσαι. Ηταν ευγενεστατοι κι οταν αρχισαμε να μιλαμε για Ισλαμ ηταν μεσα στην τρελη χαρα.
Οποτε ξεκολα απο τις τσοντες και τον ρατσιστικο επαρχιωτικο μικροκοσμο σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- John Brown Gun Club
γιατι πιστευεις πως ολοι εχουν την ιδια γνωμη;Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:02 Ερώτηση, οι μουσουλμανοι λάθρο τι γνώμη έχουν για τις γυναίκες;
Βλέπουμε και διαπιστώνουμε ίδιος σωμασει ή όπως στο καλό γράφετε ότι είναι πάγια τακτική κοινωνικής απομόνωσης .Δεν είμαι άνθρωπος που θα με πετάξουν σκατά και θα κολυμπήσω .Θα τα ξερασω και μετά θα πραξω.
- Μαυροβασίλης
ο Bottomley τπτ, ούτε σχόλιο;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Sid Vicious
καλα ενας στους χιλιους μπορει να εχει διαφορετικη γνωμη, ισως τον κρατησουμε αυτονJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:19γιατι πιστευεις πως ολοι εχουν την ιδια γνωμη;Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:02 Ερώτηση, οι μουσουλμανοι λάθρο τι γνώμη έχουν για τις γυναίκες;
- John Brown Gun Club
τουε ρωτησες;Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:25καλα ενας στους χιλιους μπορει να εχει διαφορετικη γνωμη, ισως τον κρατησουμε αυτονJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:19γιατι πιστευεις πως ολοι εχουν την ιδια γνωμη;Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:02 Ερώτηση, οι μουσουλμανοι λάθρο τι γνώμη έχουν για τις γυναίκες;
Και να φανταστείς κάποιοι έρχονται κοντά μου απλά για να ζεσταθούν.Kiki mat έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:23 Βλέπουμε και διαπιστώνουμε ίδιος σωμασει ή όπως στο καλό γράφετε ότι είναι πάγια τακτική κοινωνικής απομόνωσης .Δεν είμαι άνθρωπος που θα με πετάξουν σκατά και θα κολυμπήσω .Θα τα ξερασω και μετά θα πραξω.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.