Η διαφορά είναι οτι η κατάληξη εδώ δεν ήταν σαν κι αυτήν αυτού του τσογλανάκου που είχε κάψει τη σημαία εδώ (στο 2):
Kαι για να σοβαρευτούμε, όταν σ' ένα ΚΡΑΤΟΣ σαν το Ισραήλ καίς σημαία (οποιουδήποτε) και φεύγεις περπατώντας, αυτό σημαίνει οτι έχεις και την έγκριση του κράτους.
Και μην απορείς φασιστάκο. Η Ελλάδα και το Ισραήλ ναι. Σήμερα σπόροι σε 30 χρόνια όμως; Κυπαρίσσια.
Είπε ένα άτομο που δεν έχει καν τ' αρχίδια να μας πεί ποιός ήταν απ' το παλιό.
Εμεις στο κοπαδι μας εχουμε κατι κριαρια που τα @@ τους δεν ειναι εμφανη αλλα ειναι
κρυμενα στην βουβωνικη χωρα.Ρουγκατσικα τα λεμε ε και τουτος ιδιος ειναι.Το ειπα
για να σε βοηθησω.
Τί να πώ, δε μου θυμίζει κάτι. Μάλλον θα είναι κανένας απ' αυτούς που τον πήδηξα κατά λάθος (επιχειρηματολογικά), και δεν το θυμάμαι.
nick έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:35
Παντως η σημαια της μογγολιας ειναι αυτη
Ταοΐστές είναι επισήμως οι Μογγόλοι; Δεν τους το χα
(Οι γνωστοί μογγόλοι ήταν αρχικά ανιμιστές, καθότι πίστευαν σε κάτι λύκους κτλ - μετά την επέκταση υιοθέτησαν άλλες θρησκείες και βρέθηκαν μέχρι και νεστοριανοί χριστιανοί ανάμεσα τους)
Βλήμα έγραψε: 03 Αύγ 2020, 23:22
Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να φορτώνει κάποιος με το κάψιμο της τούρκικης σημαίας και να μην φορτώνει με το κάψιμο της σημαίας οποιασδήποτε άλλης ιμπεριαλιστικής δύναμης ανά τα χρόνια. Εμείς αράζουμε και πίνουμε τις μπίρες μας κι η Τουρκία κάθε τρεις και λίγο και μας λέει "μαγκιές ρε; πάμε όξω ρε". Ξέρω ότι αν πάμε έξω θα τις φάμε μεν, αλλά τέτοια αγάπη; Τέτοια στοργή προς τον νταή;
Επειδή στην πραγματικότητα οι άλλες "ιμπεριαλιστικές δυνάμεις" δεν σε απειλούν.Μπορείς να παριστάνεις ότι σε απειλούν αλλά πραγματική απειλή πολέμου δεν έχεις.Μπορεί να απειλούν άλλες χώρες,όχι όμως τη δική σου.Η Τουρκία όμως απειλεί την δική σου.Και αυτοί που θίγονται πάνω απ όλα δεν θέλουν να πολεμήσουν,άρα κάψτε όποια άλλη σημαία πλην αυτής που μπορεί να μας προξενήσει μπελάδες.
Καλησπέρα σας, κυρία Νταμιτζανοκώλου!
Πώς αισθάνεστε μετά την έκτη πρωκτοραφή που χρειάστηκε να κάνετε λόγω εθελούσιας συμπλοκής με εθνικιστές;
Ασε ρε αγόρι. Αν κατάφερναν να με πιάσουν εξάκις ισόβια θα έτρωγα.
Πσςς, ξεχείλισε βαρβατίλα το πχώρουμ!
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
υποχρεώθηκες να αλλάξεις τίτλο στο νήμα βλέπω. Θέλω να πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η καίρια παρέμβασή μου
τι καλά
Οι κοινωνιοπαθείς συχνά φαντάζονται οτι αυτά που κάνουν επηρεάζουν πρόσωπα και πράγματα.
Μπορεί. Πάντως να ξέρεις ότι σε κάρφωσα στον Σπυρέτο
Μ' αυτή τη λογική βέβαια, για τ' άλλα που έλεγες για τον ιό, μου έκλασες τ' αρχίδια. Και κάθε μέρα που περνάει και δε συμβαίνει τίποτα, μου τα κλάνεις.