Στύγιος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:01 Δεν έχω απ 'αυτό, ούτε facebook , ούτε twitter και viber ,κι είμαι ευτυχής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε instagram;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε instagram;
Yippie Kay Yay
το βάιμπερ τι σχέση έχει με όλα αυτα και γιατί είναι καλό να μη έχεις τζάμπα τηλέφωνα και βιντεοκλήσεις τρέχα γύρευε
Άμα αρχίζεις τις εκπτώσεις σύντροφε στο τέλος μέχρι και τικ τοκ σε βλέπωnowhere έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 14:16 το βάιμπερ τι σχέση έχει με όλα αυτα και γιατί είναι καλό να μη έχεις τζάμπα τηλέφωνα και βιντεοκλήσεις τρέχα γύρευε
συγνώμη σύντροφε που γίνομαι μίζερος αλλά ζορίζομαι
nowhere έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 14:16 το βάιμπερ τι σχέση έχει με όλα αυτα και γιατί είναι καλό να μη έχεις τζάμπα τηλέφωνα και βιντεοκλήσεις τρέχα γύρευε
Μια φορά που πήγα να το εγκαταστήσω ,δεν ξέρω τι λάθος έκανα , κι άρχισε να παίρνει ΟΛΑ τα νούμερα
Με παίρνει κι ο παθολόγος μου : "έλα ρε μλκ ,έπαθες τίποτα;" ,τι να εξηγήσεις μετά
τα χω ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα,έχω στραβοπατήσει 50 φορές 
Instagram όχι... Εχω facebook και το δουλεύω αρκετά. Αναγκαστικά και λόγω δουλειάς και viber.
Μα γιατι;Στύγιος έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 14:20nowhere έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 14:16 το βάιμπερ τι σχέση έχει με όλα αυτα και γιατί είναι καλό να μη έχεις τζάμπα τηλέφωνα και βιντεοκλήσεις τρέχα γύρευε
Μια φορά που πήγα να το εγκαταστήσω ,δεν ξέρω τι λάθος έκανα , κι άρχισε να παίρνει ΟΛΑ τα νούμερα.
Με παίρνει κι ο παθολόγος μου : "έλα ρε μλκ ,έπαθες τίποτα;" ,τι να εξηγήσεις μετά![]()
Το viber είναι μπουμερ φρεντλι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και ναι και όχι.vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 12:18
Ο κανόνας ειναι ο εξής:
Φωτος ΜΟΝΟ απο τοπία/σκυλάκια/φαγητά ή ό,τι αλλο = άσχημες ή γριές μπουμερ ή και τα δύο.
Φωτος μόνο πρόσωπο και πολύ κοντινές = χοντρούλες.
Φωτος μόνο σώμα/ακέφαλες (αντε μέχρι το πηγούνι ή κανένα μάτι σκέτο) = γαρίδες
Πολλές φωτος ημίγυμνες, με μαγιο ή απο κλαμπ κτλ = Χαζογκόμενες.
Ισχύει όμως σε μεγάλο βαθμό.
Στην τελευταία επιλογή μπαίνουν και οι βίζιτες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το instagram το απεχθάνομαι,δεν είχα ποτέ λογαριασμό instagram,ενώ το facebook το έκλεισα όταν κατάλαβα πως οι μισοί και παραπάνω από όσους είχα φίλους,ήταν απλά γνωστοι μέσα από κοινές παρέες και τιποτε περισσότερο .
Με έχουν πει και ότι είμαι οπισθοδρομικός επειδή δεν ασχολούμαι με αυτά τα σάπια σοσιαλ μίντια,δεν έχεις facebook ρωτούν με απορία,όχι δεν έχω απαντώ,σας φαίνεται περίεργο?
Attention whores που ανεβάζουν συνέχεια stories και φωτογραφίες στο insta για να δείξουν στον περίγυρο τους τι καλά που περνάνε,με ταξίδια,μαγαζια,κλαμπακια,μπιτσομπαρα κοκ.
Με έχουν πει και ότι είμαι οπισθοδρομικός επειδή δεν ασχολούμαι με αυτά τα σάπια σοσιαλ μίντια,δεν έχεις facebook ρωτούν με απορία,όχι δεν έχω απαντώ,σας φαίνεται περίεργο?
Attention whores που ανεβάζουν συνέχεια stories και φωτογραφίες στο insta για να δείξουν στον περίγυρο τους τι καλά που περνάνε,με ταξίδια,μαγαζια,κλαμπακια,μπιτσομπαρα κοκ.
Σκέψου ότι τώρα σε πολλούς κύκλους δεν ανταλλάσσουν τηλέφωνο σε μια γνωριμία γκομενικού τύπου, ανταλλάσσουν insta. Το οποίο εγώ δε μπορώ να το διαχειριστώ, γιατί να πρέπει ο άλλος να ξέρει πού ακριβώς βρίσκεσαι και με ποιους + ιστορικό τριετίας κι όλο αυτό φιλτραρισμένο μέσα από ποζάρισμα; Τριτοκοσμικά μαλακιστήρια του κώλου.Garcia έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 00:12 Το instagram το απεχθάνομαι,δεν είχα ποτέ λογαριασμό instagram,ενώ το facebook το έκλεισα όταν κατάλαβα πως οι μισοί και παραπάνω από όσους είχα φίλους,ήταν απλά γνωστοι μέσα από κοινές παρέες και τιποτε περισσότερο .
Γαμάτο το ινστα, εχω ξερω γω 500 φίλους, οι μισες είναι σλατινες
επειδή με έχει οδηγήσει εκεί ο αλγόριθμος του τουίτερ, νομίζω πως το ινσταγκραμ είναι βασικά για τριτοκοσμικές παραβιζιτούδες και simps δηλαδή στα καθ'ημάς για Σαλονικιούς. Δλδ πριν εκεί που λέω "σε κάποιους κύκλους" εννοώ βασικά τους Σαλονικιούς που μου πετάει στο For You ο αλγόριθμος.
- Dwarven Blacksmith
Απλά αν είσαι σινγκλ έχε υπόψιν σου ότι το "δεν έχω σόσιαλ" μεταφράζεται συνήθως σε "είμαι παντρεμένος οπότε δεν μπορώ να δείξω τα σόσιαλ μου".Garcia έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 00:12 Το instagram το απεχθάνομαι,δεν είχα ποτέ λογαριασμό instagram,ενώ το facebook το έκλεισα όταν κατάλαβα πως οι μισοί και παραπάνω από όσους είχα φίλους,ήταν απλά γνωστοι μέσα από κοινές παρέες και τιποτε περισσότερο .
![]()
Καλύτερα να έχεις και απλά να μην ποστάρεις (δεν είναι υποχρεωτικό).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 22 Απαντήσεις