Στο δικό σου σύμπαν όποιος γράφει κάτι με το οποίο διαφωνείς είναι Αλβανός; Πάς καλά; Την παλέυεις; Επικοινωνείς καθόλου με τον εγκέφαλό σου και την πραγματικότητα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
-
Γιάννης
Re: Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
Στο δικό σου σύμπαν όποιος γράφει κάτι με το οποίο διαφωνείς είναι Αλβανός; Πάς καλά; Την παλέυεις; Επικοινωνείς καθόλου με τον εγκέφαλό σου και την πραγματικότητα;
Μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε εγώ ξέρω ότι με το νήμα αυτό όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, υπερασπίστηκα το φόρουμ περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που γράφουν τα αστειάκια τους.πατησιωτης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:04Επειδή το φόρουμ είναι ελεύθερο να γράφει ο καθένας ότι θέλει και όποιος μπορεί ας απαντήσει.Στην Ελλάδα πλέον υπάρχουν και μετανάστες άλλων εθνικοτήτων - θέλεις να αποκλεισθούν;Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:34Είναι και άλλοι αφού τους βλέπετε ότι διαστρεβλώνουν την ιστορία κάνουν πολιτική προπαγάνδα γιατί τους αφήνετε;Otto Weininger έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:30
Η απάντηση είναι η εξής: ασχολείσαι με γνωστό τρολ που έγραφε και στο παλιό και δεν του δίνει κανείς σημασία.
Πιθανολογώ ότι η πιο μεγάλη σημασία που του έχει δοθεί ποτέ, είναι από εσένα (άθελά σου)που σε αυτό το νήμα συγκέντρωσες όλα τα δικά του.
Καποτε είχε γράψει εδώ και ένας Βούλγαρος εκ Βουλγαρίας για αρκετό καιρό,τσακώθηκε στο τέλος για τα μακεδονικά - τι άλλο; - και σταμάτησε.Αλλά δεν τον έκοψε κανείς.
Καληνύχτα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Λαθρομετανάστης στο Ισραήλ.Βλήμα έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:38 Να πω ένα ανέκδοτο;
Ήτανε δυο βατραχάκια, ο τικ και ο τακ. Τικ-Τακ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
foscilis έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:57 ρε φίλε να έχεις μια ιστορία 20 χρόνια και να έρχονται να σου λένε "ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ".
Τι πλάγιο γαμώ το φελέκι μου;
.
.
Κι αν ανάλογα με την εμπειρία μας ήταν και βλάκες, γιατί να μην το πούμε;Γιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:02Εξαρτάται, ανάνογα με την εμπειρία σας. Αν έχετε φάει αρκετές μαύρες πούτσες και ήταν όλες μεγάλες, τότε ναι, μπορείτε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άσε ρε φίλε, μπαμ κάνει ότι είσαι αλβανακι.Γιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:05
Γιατί δεν το παραδέχεσαι, ντρέπεσαι;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ορθόν (παν ιντέντηντΓιάννης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:02Εξαρτάται, ανάνογα με την εμπειρία σας. Αν έχετε φάει αρκετές μαύρες πούτσες και ήταν όλες μεγάλες, τότε ναι, μπορείτε.
Αρκετά ρατσιστικό δε λέω.
.
.
-
Γιάννης
Για πες μας λοιπόν για τις εμπειρίες σου με τους μαύρους.vagabondo έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:19Κι αν ανάλογα με την εμπειρία μας ήταν και βλάκες, γιατί να μην το πούμε;![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εμμμ...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αλβανούς στο χωριό απ' ότι θυμάμαι δεν είχαμε, μετά ήρθανε το 92 ξέρωγω όπως παντού.Prepon έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:21Άσε ρε φίλε, μπαμ κάνει ότι είσαι αλβανακι.
.
.
Δεν χρειάζεται ούτε να κατηγορείς, ούτε να υπερασπίζεσαι το πχώρουμ.Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:12Μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε εγώ ξέρω ότι με το νήμα αυτό όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, υπερασπίστηκα το φόρουμ περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που γράφουν τα αστειάκια τους.πατησιωτης έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:04Επειδή το φόρουμ είναι ελεύθερο να γράφει ο καθένας ότι θέλει και όποιος μπορεί ας απαντήσει.Στην Ελλάδα πλέον υπάρχουν και μετανάστες άλλων εθνικοτήτων - θέλεις να αποκλεισθούν;Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:34
Είναι και άλλοι αφού τους βλέπετε ότι διαστρεβλώνουν την ιστορία κάνουν πολιτική προπαγάνδα γιατί τους αφήνετε;
Καποτε είχε γράψει εδώ και ένας Βούλγαρος εκ Βουλγαρίας για αρκετό καιρό,τσακώθηκε στο τέλος για τα μακεδονικά - τι άλλο; - και σταμάτησε.Αλλά δεν τον έκοψε κανείς.
Καληνύχτα.
Occasio facit furem
-
Γιάννης
H απάντησή σου στην ερώτησή μου με κάλυψε πλήρως, ευχαριστώ.Prepon έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:21Άσε ρε φίλε, μπαμ κάνει ότι είσαι αλβανακι.
Καυλίτσες βλέπω.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση