Re: Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2018, 17:27
Έχει που το βάζεις μετά. Το καλό ή το κακό θα το ξέρω σε λίγες ώρες
Πρώτη φορά είδα και το πήρα asap
Πρώτη φορά είδα και το πήρα asap
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Ερμής έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:27 Έχει που το βάζεις μετά. Το καλό ή το κακό θα το ξέρω σε λίγες ώρες![]()
Πρώτη φορά είδα και το πήρα asap
viewtopic.php?f=26&t=15&start=1200#p309153Custom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:31 Καπου τοχα πετυχει και γω (ή αυτο ή αλλο) και λεω κοιτα τι βγαλανε, σιγα μην αξιζει... Αλλα ειμαι περιεργη οσο ναναι, ποιος ξερει, μπορει ναναι καλο. Μακαρι να μην ειναι, συγγνωμη, αλλα μακαρι... θαναι τοσο ευκολο μετα και πως ναντισταθεις... οιμε...
Έλα ρε... μην το χαλάς!
Βρε συ δεν εννοουσα να τον πιασει κοψιμο, να μην ειναι καλο γιατι μετα ποιος με κραταει!vagabondo έγραψε: 28 Οκτ 2018, 11:01Ερμής έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:27 Έχει που το βάζεις μετά. Το καλό ή το κακό θα το ξέρω σε λίγες ώρες![]()
Πρώτη φορά είδα και το πήρα asapviewtopic.php?f=26&t=15&start=1200#p309153Custom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:31 Καπου τοχα πετυχει και γω (ή αυτο ή αλλο) και λεω κοιτα τι βγαλανε, σιγα μην αξιζει... Αλλα ειμαι περιεργη οσο ναναι, ποιος ξερει, μπορει ναναι καλο. Μακαρι να μην ειναι, συγγνωμη, αλλα μακαρι... θαναι τοσο ευκολο μετα και πως ναντισταθεις... οιμε...
και μία χούφτα κεφαλοτύρι να βυθιστεί στο ασπράδι;Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:06 Εσπασα δυο αβγα σε ενα μικρο τηγανι. Εσπασα τους κροκους να πανε παντου. Αφου κριτσανισε απο κατω, τα γυρισα και απο την αλλη να κριτσανισουν. Ετσι στρογγυλο οπως ηταν, το αλλειψα με μαγιονεζα, που εχω φτιαξει, και εβαλα μια φετα τυρι. Το τυλιξα και το εφαγα.![]()
Λες; δεν ειχα βεβαια, αλλα στα υποψιν!enaon έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:10και μία χούφτα κεφαλοτύρι να βυθιστεί στο ασπράδι;Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:06 Εσπασα δυο αβγα σε ενα μικρο τηγανι. Εσπασα τους κροκους να πανε παντου. Αφου κριτσανισε απο κατω, τα γυρισα και απο την αλλη να κριτσανισουν. Ετσι στρογγυλο οπως ηταν, το αλλειψα με μαγιονεζα, που εχω φτιαξει, και εβαλα μια φετα τυρι. Το τυλιξα και το εφαγα.![]()
![]()
κάποτε η γιαγιά μου μου έκανε τα μάτια με το κουταλάκι να μην έχει σάλια γύρω απο τον κρόκο, ξέρεις, πριγκιπόπουλοCustom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:13 Λες; δεν ειχα βεβαια, αλλα στα υποψιν!
Στα αβγα εβαλα μονο αλατι και καπνιστη παπρικα.
Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:13Λες; δεν ειχα βεβαια, αλλα στα υποψιν!enaon έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:10και μία χούφτα κεφαλοτύρι να βυθιστεί στο ασπράδι;Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:06 Εσπασα δυο αβγα σε ενα μικρο τηγανι. Εσπασα τους κροκους να πανε παντου. Αφου κριτσανισε απο κατω, τα γυρισα και απο την αλλη να κριτσανισουν. Ετσι στρογγυλο οπως ηταν, το αλλειψα με μαγιονεζα, που εχω φτιαξει, και εβαλα μια φετα τυρι. Το τυλιξα και το εφαγα.![]()
![]()
Στα αβγα εβαλα μονο αλατι και καπνιστη παπρικα.
Ολοι ετσι το κανουμε καλε, με το κουταλι!enaon έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:18κάποτε η γιαγγιά μου μου έκανε τα μάτια με το κουταλάκι να μην έχει σάλια γύρω απο τον κρόκο, ξέρεις, πριγκιπόπουλοCustom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:13 Λες; δεν ειχα βεβαια, αλλα στα υποψιν!
Στα αβγα εβαλα μονο αλατι και καπνιστη παπρικα.
μετά πάει η γιαγγια πάνε και τα κουταλάκια, οπότε έψαχνα τρόπους να μην έχει σάλιαΔοκίμασα τριμμένη φρυγανιά ,διάφορα, μέχρι που έφτασα στο κεφαλοτύρι, επανάσταση, άλλο αυγό που λένε. Θέλει απο νωρίς να βυθιστεί παντού, δοκίμασε και πες.
![]()
ναι καλά