!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι την πεφτουν ολοι στον Χρήστο Λούλη για το σεξιστικό σποτ;
Re: Γιατι την πεφτουν ολοι στον Χρήστο Λούλη για το σεξιστικό σποτ;
Ο Λούλης είναι ένας σούπερ ταλαντούχος ηθοποιός κάμερας, και το σποτ είναι καλό. Δεν απευθύνεται στον Ταρκόφσκι. Στον πατέρα μου μιλάει, που ισχυρίζεται ο ερίφης πως όλα είναι συνωμοσία.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Ε θα είσαι μικρος σε ηλικία. Οι της εποχής μου τον ξέρουμε απο το λυκειο. Ηταν σταρ στο παπακαλιατεϊκο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:39ωστόσο μέχρι πριν από λίγη ώρα που άνοιξε τούτο το νήμα, εγώ δεν είχα ιδέα ποιος είναι ο Λούλης, ούτε ακουστά δεν τον είχαCecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:36Μπα, φταιει ο Λούλης (το ύφος του κυρίως). Αν ηταν στη θέση του κανας Μαρκουλακης θα λεγαμε τωρα με ποιον του τα φοράει η γκομενα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:30 η όλη φάση είναι ο ορισμός του όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
δες τη σεσιλυ
δεν έχει τέτοια κόμπλεξ, γιατί προφανώς δεν είναι ηλίθια
Αν ηταν κανας Παπακαλιάτης θα ψάχναμε τις μανάδες μας και παει λέγοντας.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Μπουλης ψιλοφασιστακος προσπαθει να κανει χιουμορ. Χαχα γελασαμεgeorgebi έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:21 Αυτός σα να ειρωνεύεται... ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩhttps://twitter.com/YAggelis/status/1259244688235773955
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
χτυπάνε τον Λούλη στη ταράτσα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
demotivator
Περι καρικατούρας.
Diafimisi Germanos-Mpamies[Money Back]
Diafimisi Germanos-Mpamies[Money Back]
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Υδράργυρος
Στο πχορουμ γραφτηκε πτιν απο αυυον
Αλλος μπουλης δεξιουλης. Τσου ρε λουλη
Αυστηροί κριτές. Σιγά, ένα σποτ της Πολιτείας είναι, τι θέλανε; Τους λέει να μην αρχίσουν τα γλωσσόφιλα στις πλατείες και στα ουζερί.
Ordem e Progresso.
- Υδράργυρος
Πλεον δεν περναει μερα που να μην απογοητευουν. Ειναι χειροτεροι σπ οτι περιμενα
- Υδράργυρος
Ο τροπος που το λεει ειναι λαθος. Στο τελος περναει αλλο μυνημα.Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:47Αυστηροί κριτές. Σιγά, ένα σποτ της Πολιτείας είναι, τι θέλανε; Τους λέει να μην αρχίσουν τα γλωσσόφιλα στις πλατείες και στα ουζερί.
Αλλα το βαθυτερο μυνημα απ ολα ειναι οτι εχουμε μια κυβερνηση ηλιθιων που παιζει μονη της στο γηπεδο και χανει 2-0
Αν ήταν ο Τσίπρας θα είχε αναστήσει τον Αγγελόπουλο γιά να κάνει ένα σποτάκι αντάξιο του "Θίασου". Η μήπως τον Ιγκμαρ Μπεργκμαν γιά να κάνει την 8η σφραγίδα;Υδράργυρος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:47Πλεον δεν περναει μερα που να μην απογοητευουν. Ειναι χειροτεροι σπ οτι περιμενα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Κοστουριτσα για βουκολικό βαλκανικο δραμα. Μην ρωτας πως. Θα το εκανε.Leporello έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:51Αν ήταν ο Τσίπρας θα είχε αναστήσει τον Αγγελόπουλο γιά να κάνει ένα σποτάκι αντάξιο του "Θίασου". Η μήπως τον Ιγκμαρ Μπεργκμαν γιά να κάνει την 8η σφραγίδα;Υδράργυρος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:47Πλεον δεν περναει μερα που να μην απογοητευουν. Ειναι χειροτεροι σπ οτι περιμενα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε τι κάνει λάθος; Που λέει, μην χάσουμε ό,τι κατακτήσαμε, και καταρρεύσει το σύστημα υγείας από τους νεκρούς; Πας καλά;Υδράργυρος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:49Ο τροπος που το λεει ειναι λαθος. Στο τελος περναει αλλο μυνημα.
Αλλα το βαθυτερο μυνημα απ ολα ειναι οτι εχουμε μια κυβερνηση ηλιθιων που παιζει μονη της στο γηπεδο και χανει 2-0
Ordem e Progresso.
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Χαζό σποτ αλλά με στόχευση τους ανθρώπους που είναι δεκτικοί στην τρελή προπαγάνδα που γίνεται στα social για ελίτ που θέλουν να τους φάνε τα λεφτά ή να περιορίσουν τις ελευθερίες τους και ως εκ τούτου δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα.Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:41 Ο Λούλης είναι ένας σούπερ ταλαντούχος ηθοποιός κάμερας, και το σποτ είναι καλό. Δεν απευθύνεται στον Ταρκόφσκι. Στον πατέρα μου μιλάει, που ισχυρίζεται ο ερίφης πως όλα είναι συνωμοσία.
Αν αρχίσουμε σοβαρά να συζητάμε περί σεξισμού με βάση αυτό το ποστ, μειώνουμε την αξία μιας τέτοια συζήτησης.
Πες τα, καλέ μου άνθρωπε, και εγώ, μόνο ΝΔ δεν είμαι.ST48410 έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:56Αυτό πιστεύω κι εγώ. Χαζό σποτ αλλά με στόχευση τους ανθρώπους που είναι δεκτικοί στην τρελή προπαγάνδα που γίνεται στα social για ελίτ που θέλουν να τους φάνε τα λεφτά ή να περιορίσουν τις ελευθερίες τους και ως εκ τούτου δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα.
Αν αρχίσουμε σοβαρά να συζητάμε περί σεξισμού με βάση αυτό το ποστ, μειώνουμε την αξία μιας τέτοια συζήτησης.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση