Το τι συζητάς εσύ και τι συζητάμε εμείς δεν έχει σημασία.Ακόμη και 200 φορές.Σημασία έχει ότι όταν πάει ο Σαμαράς στη Νέα Υόρκη να μιλήσει με τους χρηματιστές για να πάρουν ελληνικά ομόλογα είναι πάρα πολύ πιθανόν να του πουν αν δεν κλείσεις μέσα τη ΧΑ δεν έχει λεφτά και δεν φταίμε εμείς που θα χρεωκοπήσει η χώρα σου αφού δεν κυνηγάς τους χιτλερικούς.Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2020, 13:24Μια χαρά το είδα.Ούτε αυτό είδε ο Kauldron!
Ξέρεις, έχω βαρεθεί ν' ακούω για "Χίτλερ", Χίπστερ, χιτλερικούς και τσίχες κατσαρές.
Ο Χίλτερ έχει πεθάνει, οπότε και "χιτλερικός" να είναι κάποιοςδε μπορεί να κάνει τίποτα.
Αν τώρα, κάποιος είναι τόσο ανόητος ωστε να πιστέψει πως θα εφαρμόσουν, ξέρω 'γω πολιτική Χίτλερ, με στούκας κλπ, εντάξει είναι για γέλια η υπόθεση.
Τα 'χουμε συζητήσει 200 φορές, αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν.
Ακόμα και φούλ εθνικοσοσιαλιστικό να 'ταν ένα κόμμα και να 'βγαινε στην εξουσία, το πολύ πολύ θα διώξει όλους τους λάθρο, και τίποτα παραπάνω 2020 έχουμε, οχι 1930.
Αλλά το βρήκαμε, και λέμε για Χίτλερ για να έχουμε έναν μπαμπούλα, και στη ζούλα φέρνουμε μέσα στην ηπειρωτική Ελλάδα λάθρο με το τσουβάλι.
Δεν πειράζει, κάτσε εκεί να μετράς τους "πρόσφυγες" που θα σου φέρουν, κι όταν θα μπούν μέσα στο σπίτι σου, να λές "ευτυχώς δε βγήκε η ΧΑ ν' αναστήσει το Χίτλερ".
Υπόψη, αν μ' έχεις ιγκνόρ, όπως λές, μην αναφέρεσαι σ' εμένα. Δεν έχει νόημα.
Ενώ δεν θα του το πούνε για το ΚΚΕ ακόμη και εάν το ΚΚΕ λέει διάφορα εναντίον του καπιταλισμού 500 φορές την ημέρα.
Ξέρεις τι μου θυμίζετε;τα όσα έγιναν στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνο το 2012 με τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου.Απαίτησε η ΔΟΕ τον αποκλεισμό της απειλώντας με κυρώσεις όλη την ελληνική ομάδα και μόλις αυτό συνέβη γράφατε ότι η κυβέρνηση "υπέκυψε στην αριστερά".Αριστερά η ΔΟΕ που έχει μέλη της βασιλιάδες,δούκες,μεγαλοκεφαλαιούχους και στρατηγούς διαφόρων χωρών.