Re: Πως να βράσεις όσα αυγά θέλεις χωρίς να σπάσει ούτε ένα.
Δημοσιεύτηκε: 02 Μάιος 2020, 12:00
Είτε ωμά είτε βρασμένα Φένφλουκ, σημασία έχει να βγαίνει τουλάχιστον κάτι για το στάρι τους...
Τα χθεσινά μου:

Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Είτε ωμά είτε βρασμένα Φένφλουκ, σημασία έχει να βγαίνει τουλάχιστον κάτι για το στάρι τους...

Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:57Και; Παραμένει αγένεια![]()

40-45 λεπτά, ξέρω δεν είναι πολλαJapetus έγραψε: 02 Μάιος 2020, 08:56 Μια που μιλάτε για αυγά, πόσο κοστίζουν στην πιάτσα τα χωριάτικα;
Έχουν βαλθεί να γεννοβολουν οι κότες και μοιράζω αυγά αβέρτα, πόσο να τα κοστολογώ;
Ναι 40 λεπτά τα παίρνω και εγώ, αλλά ο Άγις τα δικά του τα πουλάει 80 λεπτά το ένα.dna replication έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:0140-45 λεπτά, ξέρω δεν είναι πολλαJapetus έγραψε: 02 Μάιος 2020, 08:56 Μια που μιλάτε για αυγά, πόσο κοστίζουν στην πιάτσα τα χωριάτικα;
Έχουν βαλθεί να γεννοβολουν οι κότες και μοιράζω αυγά αβέρτα, πόσο να τα κοστολογώ;
the comet the course the tail έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:00![]()

Το λέει γιατί έχει τα κιλά της η Naida.the comet the course the tail έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:55αφού όλο για φαγιά λέει...![]()
Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:53Αυτό δεν το ήξερα! Thanks.Japetus έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:48Σωστά, φρέσκα αυγά δεν τα κάνεις βραστά. Αλλά γενικά μόλις τα βράσεις, τα βουτάς σε παγωμένο νερό (με παγάκια ακόμη καλύτερα) για να διαχωριστεί η εσωτερική μεμβράνη του κελύφους από το ασπράδι και να καθαρίσουν εύκολα.
Ναι στα Σκόπια είναι όλα φθηνότερα.
Εγώ το έχω πει μόνη μου 150 χιλιαδες φορές, δεν έχω τέτοια θέματα.Μηχανικός έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:08Το λέει γιατί έχει τα κιλά της η Naida.![]()
Από εκεί πληροφορεισαι εσύ; άσε έχουμε την Niki που τα λέει και στα ελληνικάΑγις έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:12Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:53Αυτό δεν το ήξερα! Thanks.Japetus έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:48
Σωστά, φρέσκα αυγά δεν τα κάνεις βραστά. Αλλά γενικά μόλις τα βράσεις, τα βουτάς σε παγωμένο νερό (με παγάκια ακόμη καλύτερα) για να διαχωριστεί η εσωτερική μεμβράνη του κελύφους από το ασπράδι και να καθαρίσουν εύκολα.
αν για καθε απορια πηγαινες στο κλασσικο σαιτ θα το μαθαινες κ με βιντεο
https://www.seriouseats.com/recipes/200 ... ecipe.html
ολα τα χρονια σας εχω πρηξει με αυτο...Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:19Εγώ το έχω πει μόνη μου 150 χιλιαδες φορές, δεν έχω τέτοια θέματα.
Είναι μια αγενής ερώτηση κατά τη γνώμη μου.
Από εκεί πληροφορεισαι εσύ; άσε έχουμε την Niki που τα λέει και στα ελληνικάΑγις έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:12
αν για καθε απορια πηγαινες στο κλασσικο σαιτ θα το μαθαινες κ με βιντεο
https://www.seriouseats.com/recipes/200 ... ecipe.html![]()
Δεν το έχω δει ποτέ μου. Γενικά με τ' αγγλικά δεν το έχω.Αγις έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:23ολα τα χρονια σας εχω πρηξει με αυτο...Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:19Εγώ το έχω πει μόνη μου 150 χιλιαδες φορές, δεν έχω τέτοια θέματα.
Είναι μια αγενής ερώτηση κατά τη γνώμη μου.
Από εκεί πληροφορεισαι εσύ; άσε έχουμε την Niki που τα λέει και στα ελληνικάΑγις έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:12
αν για καθε απορια πηγαινες στο κλασσικο σαιτ θα το μαθαινες κ με βιντεο
https://www.seriouseats.com/recipes/200 ... ecipe.html![]()
![]()
μην ξεχασεις να παρεις πανσετες απο τις καλες της Νικης![]()
![]()
![]()