Δεν χρειάζομαι. Εγώ ακούω από τους γύρω που τις ζητάνε
Εφαρμόζω ευλαβικά την καραντίνα και πάντα έπλενα χέρια καλά με το που έμπαινα στο σπίτι οπότε προτιμώ να τις πάρουν αυτοί που έχουν ουσιαστική ανάγκη και εκτίθενται σε άλλους.
Δεν χρειάζομαι. Εγώ ακούω από τους γύρω που τις ζητάνε
ΩΧχχχχAwesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:52Μιας*. Αυτό τυχαία το άκουσα από την κυρία μπροστά μου στην ουρά σε μαγαζί με ιατρικά είδη και αναλώσιμα που είχα πάει για άλλα πράγματα.
Το φαρμακείο εδώ φέρνει κάτι μπλε αλλά (καλώς) τις έχουν κρατήσει για ηλικιωμένους.
*έτσι κι αλλιώς μόνο οι υφασμάτινες είναι επαναχρησιμοποιούμενες
Μπράβο σου!Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:57Δεν χρειάζομαι. Εγώ ακούω από τους γύρω που τις ζητάνε
Εφαρμόζω ευλαβικά την καραντίνα και πάντα έπλενα χέρια καλά με το που έμπαινα στο σπίτι οπότε προτιμώ να τις πάρουν αυτοί που έχουν ουσιαστική ανάγκη και εκτίθενται σε άλλους.
Εγώ υφασμάτινη θα βάλω. Έχω δει πως φτιάχνουν τις χειρουργικού τύπου και προτιμώ να γλείψω πόμολα με κορονοιό πάρα να ακουμπήσει αυτό το πράγμα στο πρόσωπο μου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:59 ΩΧχχχχ
Οπως γραφει και καποιος/α νεοφιλελερας/α εάν κάθε 2-3 ωρες πρεπει να την αλλαζεις θες τουλαχσιτον 2-3 το 8ωρο
2-3μσκ/8ωρο Χ 2ευρω =4-6 ευρω την ημερα
4ευρω Χ 22μερες εργαισας =88-132 ευρω τον μηνα το ελαχιστο από το μισθο σου για μασκες…...εάν παιρνεις τον βασικο ΚΑΗΚΕΣ
...εάν δουλευεις και περισσοτερς ωρες η και σαββατο…….
Τις υφασμάτινες να τις φορεσει ο Κουλης και η κουστουδια του και να πανε να μιλησουν με ασθενη από τον ιο.
Αν ήταν όμως έτσι οι υφασμάτινες, τύπε, θα έβαζες ή πάλι τα ίδια θα έλεγες;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:59ΩΧχχχχAwesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:52Μιας*. Αυτό τυχαία το άκουσα από την κυρία μπροστά μου στην ουρά σε μαγαζί με ιατρικά είδη και αναλώσιμα που είχα πάει για άλλα πράγματα.
Το φαρμακείο εδώ φέρνει κάτι μπλε αλλά (καλώς) τις έχουν κρατήσει για ηλικιωμένους.
*έτσι κι αλλιώς μόνο οι υφασμάτινες είναι επαναχρησιμοποιούμενες
Οπως γραφει και καποιος/α νεοφιλελερας/α εάν κάθε 2-3 ωρες πρεπει να την αλλαζεις θες τουλαχσιτον 2-3 το 8ωρο
4ευρω Χ 22μερες εργαισας =88-132 ευρω τον μηνα το ελαχιστο από το μισθο σου για μασκες…...εάν παιρνεις τον βασικο ΚΑΗΚΕΣ
Τις υφασμάτινες να τις φορεσει ο Κουλης και η κουστουδια του και να πανε να μιλησουν με ασθενη από τον ιο.

Με συγχωρείς, πραγματικά μοιάζει η γραφή σου με την δική της. Δεν είδα ποιος άλλος το είπε.Myrsini έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:54Άντε πάλι.Έιπε ένας μια βλακέια και την έπιασαν όλοι.
Όχι κούκλα μου δεν είμαι αυτή που λες.
Ταυτότητα να σου δείξω;![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πάρε τύπου FFP, 2 ή 3. Αυτές δεν τις φτιάχνουν όπως σε εκείνο το ανατριχιαστικό video.Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:06Εγώ υφασμάτινη θα βάλω. Έχω δει πως φτιάχνουν τις χειρουργικού τύπου και προτιμώ να γλείψω πόμολα με κορονοιό πάρα να ακουμπήσει αυτό το πράγμα στο πρόσωπο μου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:59 ΩΧχχχχ
Otto, σε ρώτησα και εγώ. Για πόσες ώρες είναι οι FFP2;Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:55Έχουν διαφορες. Όπως έχουν και διαφορες οι N95 με τις KN95 που λες.Jack Shephard έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:42Μήπως ξέρεις σν έχουν διαφορές οι KN95 και FFP2; Αγόρασα KN95 από Κίνα 2€ το τεμάχιο. Όλοι οι κινέζοι γράφουν ότι είναι το ίδιο πράγμα.Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:36 Μάσκες FFP2/FFP3 (και όχι γενικά και αόριστα FFP) : Αυτές προστατεύουν εσένα αλλά όχι τους άλλους. Πρέπει να τις φοράς σωστά φυσικά. Δες, υπάρχουν οδηγίες.
Παρολαυτα, ο FDA έχει δώσει το ok για τις ΚΝ95 οπότε κάνουν.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Να εχεις τουλάχιστον 2 .....να φορας την μια την μερα και την άλλη την επομενη….να τις πλενεις 90c και να τις σιδερωνεις.Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:06Εγώ υφασμάτινη θα βάλω. Έχω δει πως φτιάχνουν τις χειρουργικού τύπου και προτιμώ να γλείψω πόμολα με κορονοιό πάρα να ακουμπήσει αυτό το πράγμα στο πρόσωπο μου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:59 ΩΧχχχχ
Εξαρτάται από το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Αλλά επειδή υποθέτω ότι δεν είσαι σε νοσοκομειο/εργαστήριο κλπ, η FFP2 έχει περίπου 8 ώρες χρήσης συνολικά.
κομμουνιστες ειναι, δεν ξερουν να κανουν κατι αλλο.
αυτο που δε θετε με τιποτα να καταλαβετε, ειναι οτι ολα τα κοστη, τα πληρωνει τελικα ο πελατης, ο τελικος καταναλωτης. ουτε οι εργαζομενοι, ουτε τα αφεντικα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:26Ανοιγοντας οι επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι θα είναι υποχρεωτικο να φορανε μασκα.Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:13 Αν κάνουν καμία βλακεια και το κάνουν νόμο πάντως θα τη βγάλω με την ίδια μάσκα μέχρι το Σεπτέμβριο.
Τωρα εάν το κοστος θα το φορτωθουν οι εργαζόμενοι η τα αφεντικα…..![]()
![]()