!!! DEVELOPMENT MODE !!!

To mask or not ;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: To mask or not ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Myrsini έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:54 Γιατί δεν κοιτάς στο ίντερνετ ;
Δεν χρειάζομαι. Εγώ ακούω από τους γύρω που τις ζητάνε :lol:

Εφαρμόζω ευλαβικά την καραντίνα και πάντα έπλενα χέρια καλά με το που έμπαινα στο σπίτι οπότε προτιμώ να τις πάρουν αυτοί που έχουν ουσιαστική ανάγκη και εκτίθενται σε άλλους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:52
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:44 Μια χρησεως η πολλαπλων ;
Μιας*. Αυτό τυχαία το άκουσα από την κυρία μπροστά μου στην ουρά σε μαγαζί με ιατρικά είδη και αναλώσιμα που είχα πάει για άλλα πράγματα.

Το φαρμακείο εδώ φέρνει κάτι μπλε αλλά (καλώς) τις έχουν κρατήσει για ηλικιωμένους.

*έτσι κι αλλιώς μόνο οι υφασμάτινες είναι επαναχρησιμοποιούμενες
ΩΧχχχχ

Οπως γραφει και καποιος/α νεοφιλελερας/α εάν κάθε 2-3 ωρες πρεπει να την αλλαζεις θες τουλαχσιτον 2-3 το 8ωρο
2-3μσκ/8ωρο Χ 2ευρω =4-6 ευρω την ημερα
4ευρω Χ 22μερες εργαισας =88-132 ευρω τον μηνα το ελαχιστο από το μισθο σου για μασκες…...εάν παιρνεις τον βασικο ΚΑΗΚΕΣ

...εάν δουλευεις και περισσοτερς ωρες η και σαββατο……. :a040:

Τις υφασμάτινες να τις φορεσει ο Κουλης και η κουστουδια του και να πανε να μιλησουν με ασθενη από τον ιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 22 Απρ 2020, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:57
Myrsini έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:54 Γιατί δεν κοιτάς στο ίντερνετ ;
Δεν χρειάζομαι. Εγώ ακούω από τους γύρω που τις ζητάνε :lol:

Εφαρμόζω ευλαβικά την καραντίνα και πάντα έπλενα χέρια καλά με το που έμπαινα στο σπίτι οπότε προτιμώ να τις πάρουν αυτοί που έχουν ουσιαστική ανάγκη και εκτίθενται σε άλλους.
Μπράβο σου! :smt023
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:59 ΩΧχχχχ

Οπως γραφει και καποιος/α νεοφιλελερας/α εάν κάθε 2-3 ωρες πρεπει να την αλλαζεις θες τουλαχσιτον 2-3 το 8ωρο
4ευρω Χ 22μερες εργαισας =88-132 ευρω τον μηνα το ελαχιστο από το μισθο σου για μασκες…...εάν παιρνεις τον βασικο ΚΑΗΚΕΣ

Τις υφασμάτινες να τις φορεσει ο Κουλης και η κουστουδια του και να πανε να μιλησουν με ασθενη από τον ιο.
Εγώ υφασμάτινη θα βάλω. Έχω δει πως φτιάχνουν τις χειρουργικού τύπου και προτιμώ να γλείψω πόμολα με κορονοιό πάρα να ακουμπήσει αυτό το πράγμα στο πρόσωπο μου.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:59
Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:52
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:44 Μια χρησεως η πολλαπλων ;
Μιας*. Αυτό τυχαία το άκουσα από την κυρία μπροστά μου στην ουρά σε μαγαζί με ιατρικά είδη και αναλώσιμα που είχα πάει για άλλα πράγματα.

Το φαρμακείο εδώ φέρνει κάτι μπλε αλλά (καλώς) τις έχουν κρατήσει για ηλικιωμένους.

*έτσι κι αλλιώς μόνο οι υφασμάτινες είναι επαναχρησιμοποιούμενες
ΩΧχχχχ

Αν ήταν όμως έτσι οι υφασμάτινες, τύπε, θα έβαζες ή πάλι τα ίδια θα έλεγες;

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Myrsini έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:54
Juno έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:52 Εσθήρ;
Άντε πάλι.Έιπε ένας μια βλακέια και την έπιασαν όλοι.
Όχι κούκλα μου δεν είμαι αυτή που λες.
Ταυτότητα να σου δείξω; :102:
Με συγχωρείς, πραγματικά μοιάζει η γραφή σου με την δική της. Δεν είδα ποιος άλλος το είπε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:06

Εγώ υφασμάτινη θα βάλω. Έχω δει πως φτιάχνουν τις χειρουργικού τύπου και προτιμώ να γλείψω πόμολα με κορονοιό πάρα να ακουμπήσει αυτό το πράγμα στο πρόσωπο μου.
Πάρε τύπου FFP, 2 ή 3. Αυτές δεν τις φτιάχνουν όπως σε εκείνο το ανατριχιαστικό video.

Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:55
Jack Shephard έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:42
Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:36 Μάσκες FFP2/FFP3 (και όχι γενικά και αόριστα FFP) : Αυτές προστατεύουν εσένα αλλά όχι τους άλλους. Πρέπει να τις φοράς σωστά φυσικά. Δες, υπάρχουν οδηγίες.
Μήπως ξέρεις σν έχουν διαφορές οι KN95 και FFP2; Αγόρασα KN95 από Κίνα 2€ το τεμάχιο. Όλοι οι κινέζοι γράφουν ότι είναι το ίδιο πράγμα.
Έχουν διαφορες. Όπως έχουν και διαφορες οι N95 με τις KN95 που λες.
Παρολαυτα, ο FDA έχει δώσει το ok για τις ΚΝ95 οπότε κάνουν.
Otto, σε ρώτησα και εγώ. Για πόσες ώρες είναι οι FFP2;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 22 Απρ 2020, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:06

Να εχεις τουλάχιστον 2 .....να φορας την μια την μερα και την άλλη την επομενη….να τις πλενεις 90c και να τις σιδερωνεις.
προτιμησε αμα βρεις από....
https://smartairfilters.com/en/blog/bes ... ask-virus/
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Juno έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:14
Otto, σε ρώτησα και εγώ. Για πόσες ώρες είναι οι FFP2;
Εξαρτάται από το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Αλλά επειδή υποθέτω ότι δεν είσαι σε νοσοκομειο/εργαστήριο κλπ, η FFP2 έχει περίπου 8 ώρες χρήσης συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Εικόνα
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:43 Όλο γκρίνια είστε.
κομμουνιστες ειναι, δεν ξερουν να κανουν κατι αλλο. :roll:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:26
Awesomatic έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:13 Αν κάνουν καμία βλακεια και το κάνουν νόμο πάντως θα τη βγάλω με την ίδια μάσκα μέχρι το Σεπτέμβριο.
Ανοιγοντας οι επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι θα είναι υποχρεωτικο να φορανε μασκα.
Τωρα εάν το κοστος θα το φορτωθουν οι εργαζόμενοι η τα αφεντικα….. :102: :lol:
αυτο που δε θετε με τιποτα να καταλαβετε, ειναι οτι ολα τα κοστη, τα πληρωνει τελικα ο πελατης, ο τελικος καταναλωτης. ουτε οι εργαζομενοι, ουτε τα αφεντικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αν μοιράσουν καμία κατοστάρα σε κάθε σπίτι, βεβαίως. Αλλιώς ξεχάστε το. ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ ΦΡΆΓΚΟ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εγώ πάντως δέχομαι και επίδομα μάσκας. Στην δημόσια υπηρεσία ιδιωτικου δικαίου που δούλευα, περνάμε και επιδομα βιβλιοθήκης. Επειδή στα κεντρικά είχε βιβλιοθηκη. Με βιβλία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Όταν θα φοράτε τις υφασμάτινες μάσκες κ θα κολλάτε κορωνοίό, θα σας λένε ότι φταίτε γιατί δεν κάνατε σωστή χρήση της μάσκας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”