!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Re: Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Ιρλανδια , ιρλανδια . δε γαμιεται . 
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τυπε οι μονες μπυρες που δε μου αρεσουν ειναι οι dark . Πινω lager - pilsner - weiss τα παντα ολα εκτος απο τις μαυρες και τις μοναστηριακες ( Trappist ) . Αλλα δε γαμιέται . θα πάω
Έχουν πάρα πολλές απλά για αυτή είναι κυρίως γνωστοί. Για να μην πούμε για τα ουίσκι.Νon4me έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:27Τυπε οι μονες μπυρες που δε μου αρεσουν ειναι οι dark . Πινω lager - pilsner - weiss τα παντα ολα εκτος απο τις μαυρες και τις μοναστηριακες ( Trappist ) . Αλλα δε γαμιέται . θα πάω![]()
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
γκινες κοζελ που εχω δοκιμασει δε μ αρεσαν . Ενταξει μπορει να υπαρχουν αλλες και να πεσωFrozen έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:28Έχουν πάρα πολλές απλά για αυτή είναι κυρίως γνωστοί. Για να μην πούμε για τα ουίσκι.
Oh!Νon4me έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:31γκινες κοζελ που εχω δοκιμασει δε μ αρεσαν . Ενταξει μπορει να υπαρχουν αλλες και να πεσωFrozen έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:28Έχουν πάρα πολλές απλά για αυτή είναι κυρίως γνωστοί. Για να μην πούμε για τα ουίσκι.Νon4me έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:27
Τυπε οι μονες μπυρες που δε μου αρεσουν ειναι οι dark . Πινω lager - pilsner - weiss τα παντα ολα εκτος απο τις μαυρες και τις μοναστηριακες ( Trappist ) . Αλλα δε γαμιέται . θα πάω![]()
Σε ουισκυ ειμαι κλασικος κατυσαρκακιας . Ενω σε ενα γλεντι γαμου καποτε με παρεσυρε ενας φιλος και πιναμε ολο το βραδυ μπυρα - κοκακολα
![]()
Σου χρειάζεται μια Ιρλανδία!
ολντ ντογκ νιντς νιου τρικς .. γουαι νοτ 
- ΜπλεΜπουμπυς
Τελεια !Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2020, 19:18 Η χώρα που θα του ταίριαζε καλύτερα.
Η κρυφή κι υπόγεια μητέρα πατρίδα του.
Ξεκινώ.
ΜπλεΜπουμπυς, Ινδία.
Λατρευω Rithika !
Εχω ξεκινησει μαθηματα Bachata,Salsa και θαμαστε το ιδανικο ζευγαρι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Την Γκίνες δεν την πίνω πλέον, από καιρό. Την έπινα φανατικά εκεί από 1993 ως 1999.

Ordem e Progresso.
Λένε έχει τεράστια διαφορά στη γεύση η φρέσκια με αυτήν στο κουτάκι/μπουκαλι.Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2020, 23:41 Την Γκίνες δεν την πίνω πλέον, από καιρό. Την έπινα φανατικά εκεί από 1993 ως 1999.
![]()
Έπινα και βαρέλι, και το κουτί. Τώρα προτιμώ Killkenny.
Ordem e Progresso.
Α ψαγμένος είσαι!
Φρεσκια = βαρέλι ? αυτο ισχυει με ολες τις μπύρες ισως σε αλλες λιγοτερο σε αλλες περισσοτερο αλλα ειναι γενικος κανονας .
Οι Τούρκοι βγάζουν καμία μπίρα της προκοπης; lager προτιμώ. Καραμπαμπισια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-