από ποιά άποψη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν οι χρήστες ήταν δίδυμοι
- Υδράργυρος
Re: Αν οι χρήστες ήταν δίδυμοι
Ωχ, κακια και συ.
Εχει ανοιξει νημα "κανεις δε με θελει"
δε θα τσακονωμασταν και ποιος θα πρωτοπαρει το τυρι για τα μακαρονια.Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:43Καλός είναι. Ψαράς, σιδηροπώλης, μερακλής, αν ήταν και Χριστιανός, θα πετούσε. Τιμή μου να τον έχω αδελφό.
![]()
ρε σεις, εχω κοκκινησει που λετε τοσο καλα λογια για την παρτη μου (κι εσυ, κι η ναιδα που συχνα σας μπαινω και ολιγον, και αλλοι)σε τουτο το τοπικ, ριχτε μου και κανα μπινελικι να ισορροπήσει η κατασταση.
κι εγω εχω καλα λογια να πω για πολλους, νιωθω αβολα ομως και δεν τα λεω, καπως σαν να ειμαι γλυφτης η να θελω να κανω κλικες, ενω τα μπινελικια τα αραδιαζω αφοβα.
να ειστε ολοι καλα, καλη ανασταση για οσους πιστευουν, θα κανω κανα 4ημερο μαλλον να ξαναμπω, με κουραζει να μπαινω απο κινητο, και εδω στο μαγαζι θα ξαναρθω απο τριτη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σπίτι δεν έχεις υπολογιστή;Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:11
να ειστε ολοι καλα, καλη ανασταση για οσους πιστευουν, θα κανω κανα 4ημερο μαλλον να ξαναμπω, με κουραζει να μπαινω απο κινητο, και εδω στο μαγαζι θα ξαναρθω απο τριτη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τα αδέλφια δεν ταιριάζουν απαραίτητα μεταξύ τους.
Ποιον θες για σιμπλινγκ από δω;
Αφού είσαι δύναμη λέμεΑσέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:11δε θα τσακονωμασταν και ποιος θα πρωτοπαρει το τυρι για τα μακαρονια.Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:43Καλός είναι. Ψαράς, σιδηροπώλης, μερακλής, αν ήταν και Χριστιανός, θα πετούσε. Τιμή μου να τον έχω αδελφό.
![]()
ρε σεις, εχω κοκκινησει που λετε τοσο καλα λογια για την παρτη μου (κι εσυ, κι η ναιδα που συχνα σας μπαινω και ολιγον, και αλλοι)σε τουτο το τοπικ, ριχτε μου και κανα μπινελικι να ισορροπήσει η κατασταση.
κι εγω εχω καλα λογια να πω για πολλους, νιωθω αβολα ομως και δεν τα λεω, καπως σαν να ειμαι γλυφτης η να θελω να κανω κλικες, ενω τα μπινελικια τα αραδιαζω αφοβα.![]()
Μη νομίζεις τα λέω τζάμπα ε. Το ιμπρετζα για οδήγηση θέλω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν ξέρω.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:33Τα αδέλφια δεν ταιριάζουν απαραίτητα μεταξύ τους.
Ποιον θες για σιμπλινγκ από δω;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Θες να σε πάρω για μικρό μου αδελφό;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:49Δεν ξέρω.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:33Τα αδέλφια δεν ταιριάζουν απαραίτητα μεταξύ τους.
Ποιον θες για σιμπλινγκ από δω;![]()
Αλλά άμα κάνεις ή λες βλακειες, θα πέφτει φάπα, στο λέω! Μιλημενα, ξηγημενα!
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί να σαι βίαη μαζί μου... Είμαι καλό παιδάκι. Τα λέω καλά.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:55Θες να σε πάρω για μικρό μου αδελφό;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:49Δεν ξέρω.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:33
Τα αδέλφια δεν ταιριάζουν απαραίτητα μεταξύ τους.
Ποιον θες για σιμπλινγκ από δω;![]()
Δεν είπα θα σε δέρνω βρε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:58Γιατί να σαι βίαη μαζί μου... Είμαι καλό παιδάκι. Τα λέω καλά.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:55Θες να σε πάρω για μικρό μου αδελφό;
Φάπα θα πέφτει.
Αδελφική.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε δέχομαι φάπες. Ποτέ δε δέχτηκα.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:00Δεν είπα θα σε δέρνω βρε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:58Γιατί να σαι βίαη μαζί μου... Είμαι καλό παιδάκι. Τα λέω καλά.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:55
Θες να σε πάρω για μικρό μου αδελφό;
Φάπα θα πέφτει.
Αδελφική.
Συμπαθέστατος είσαι, αν και άξεστος.Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:11δε θα τσακονωμασταν και ποιος θα πρωτοπαρει το τυρι για τα μακαρονια.Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:43Καλός είναι. Ψαράς, σιδηροπώλης, μερακλής, αν ήταν και Χριστιανός, θα πετούσε. Τιμή μου να τον έχω αδελφό.
![]()
κι εγω εχω καλα λογια να πω για πολλους, νιωθω αβολα ομως και δεν τα λεω, καπως σαν να ειμαι γλυφτης η να θελω να κανω κλικες, ενω τα μπινελικια τα αραδιαζω αφοβα.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα τι λες τώρα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:03Δε δέχομαι φάπες. Ποτέ δε δέχτηκα.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:00Δεν είπα θα σε δέρνω βρε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:58
Γιατί να σαι βίαη μαζί μου... Είμαι καλό παιδάκι. Τα λέω καλά.
Φάπα θα πέφτει.
Αδελφική.
Η μεγαλύτερη αδελφή θα μαι! (κάπως ακούγεται αυτό...)
Ο, τι θελω θα κάνω.
- hellegennes
Σας σπάμε τις μπάλες;Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:52 Εννοείται πως ΓΓ και χέλις είναι δίδυμο αντίστοιχης ισχύς του τριδυμου Αγις-Ασέβαστος-ΠΟλ.Μηχ.
Για άλλους λόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις