Με search στο τίτλο ή απλώς γράφοντας Amphion το βρίσκει κανείς. Το link το Ευρωπαϊκό(UK) που πιθανώς να προτιμήσουν πολλοί είναι το εξής:
https://www.amazon.co.uk/Amphions-Secre ... 27s+Secret
Με search στο τίτλο ή απλώς γράφοντας Amphion το βρίσκει κανείς. Το link το Ευρωπαϊκό(UK) που πιθανώς να προτιμήσουν πολλοί είναι το εξής:
Εγώ έχω μια υποψία ότι όλοι αυτοί η τεχνίτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν για επισκευές, χάραξη ιερογλυφικών, βαψίματα, μερεμέτια. Και δεν είναι μόνο οι πυραμίδες, κοιτάζεις τα αγάλματα και είναι ίσα με επταώροφη πολυκατοικία και σε κάτι σημεία στο πουθενά δίπλα στο ποτάμι.lolek1 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 22:32Πάνας έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:40 Σπύρο έχω μια ερώτηση... μάλλον δύο. Διάβασα κάπου ότι κάποιοι ερευνητές τοποθετούν την κατασκευή των πυραμίδων ο ένας πριν 25000 χρόνια από σήμερα και ο άλλος πριν από 73000.
κυριοι, ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο, οτι ολες τις αιγυπτιακες πυραμιδες τις εφτιαξαν αιγυπτιοι εργαζομενοι αρχιτεκτονες και τεχνιτες.
οσο για την διαβρωση, αυτη δεν οφειλεται στο νερο, σιγα τωρα μην ειχε και ποταμι στην σφιγγα, αλλα στους σταθερους μονιμους ανεμους που σηκωνουν σκονη απο την αμμο της ερημου.
η αποψη μου ειναι οτι εμεις που θεωρουμε τεχνολογικα ανωτερους τους πολιτισμους μας υποτιμουμε ολους τους υπολοιπους.Πάνας έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:22Εγώ έχω μια υποψία ότι όλοι αυτοί η τεχνίτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν για επισκευές, χάραξη ιερογλυφικών, βαψίματα, μερεμέτια. Και δεν είναι μόνο οι πυραμίδες, κοιτάζεις τα αγάλματα και είναι ίσα με επταώροφη πολυκατοικία και σε κάτι σημεία στο πουθενά δίπλα στο ποτάμι.lolek1 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 22:32Πάνας έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:40 Σπύρο έχω μια ερώτηση... μάλλον δύο. Διάβασα κάπου ότι κάποιοι ερευνητές τοποθετούν την κατασκευή των πυραμίδων ο ένας πριν 25000 χρόνια από σήμερα και ο άλλος πριν από 73000.
κυριοι, ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο, οτι ολες τις αιγυπτιακες πυραμιδες τις εφτιαξαν αιγυπτιοι εργαζομενοι αρχιτεκτονες και τεχνιτες.
οσο για την διαβρωση, αυτη δεν οφειλεται στο νερο, σιγα τωρα μην ειχε και ποταμι στην σφιγγα, αλλα στους σταθερους μονιμους ανεμους που σηκωνουν σκονη απο την αμμο της ερημου.
lolek1 έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 23:04
η αποψη μου ειναι οτι εμεις που θεωρουμε τεχνολογικα ανωτερους τους πολιτισμους μας υποτιμουμε ολους τους υπολοιπους.
ακομα οι πυραμιδες εχουν την ιδιαιτεροτητα οτι φτιαχτηκαν στην αρχη των ιστορικων χρονων για την αιγυπτο ετσι πολλοι δυσκολευονται να πιστεψουν οτι υπηρξε ενας τοσο σπουδαιος λαος με τοσο αξιολογους μηχανικους και αρχιτεκτονες για τοσο μεγαλα εργα.
δεν εχω κανει ποτε τρυπες σε πετρα ουτε ειμαι μηχανικος,αλλα νομιζω οτι αυτες γινονται ευκολα με εναν ξυλινο πυρο αμμο και νερο και περιστρεφοντας τον με σκοινιΠάνας έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 23:13
Πιστεύεις ότι αυτές τις τρύπες τις έκαναν με χάλκινα εργαλεία έχοντας 4 σκλάβους να γυρνάνε τον τροχό για το τρυπάνι;
Μάλλον δεν έδωσες την απαιτούμενη προσοχή στην ανάλυση του βήματος κοπής το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε την σήμερον ημέρα. Δεν μιλάμε για μια απλή τρύπα... έχει αποτυπώματα κοπής.lolek1 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:50δεν εχω κανει ποτε τρυπες σε πετρα ουτε ειμαι μηχανικος,αλλα νομιζω οτι αυτες γινονται ευκολα με εναν ξυλινο πυρο αμμο και νερο και περιστρεφοντας τον με σκοινιΠάνας έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 23:13
Πιστεύεις ότι αυτές τις τρύπες τις έκαναν με χάλκινα εργαλεία έχοντας 4 σκλάβους να γυρνάνε τον τροχό για το τρυπάνι;
http://www.oocities.org/unforbidden_geo ... rills.html
Συγνώμη Σπύρο ξέρω οτι το νήμα είναι για το βιβλίο, το όποιο έχω σκοπό να το αγοράσω όμως δεν έχω λογαριασμό στην Αμαζον... μήπως θα το βάλεις και ebay;
Την έκδοση την έχω κάνει με το createspace της Amazon. Την αγορά μπορεί να την κάνει κανείς είτε από τα δύο σάιτ της amazon είτε από τους διάφορους μεταπωλητές. Εγώ δεν μπορώ λόγω copyright να εκδώσω το ίδιο έντυπο βιβλίο και με άλλη εταιρία. Επίσης δεν έχω έλεγχο πάνω στους μεταπωλητές(απλώς έχω ενεργοποιήσει αυτό το option). Το συντριπτικά μεγαλύτερο τμήμα της τιμής του βιβλίου πάει στην εκτύπωση και στην Amazon. Από την άλλη η δημιουργία λογαριασμού στην Αmazon είναι εύκολη και δωρεάν.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 15:49 Συγνώμη Σπύρο ξέρω οτι το νήμα είναι για το βιβλίο, το όποιο έχω σκοπό να το αγοράσω όμως δεν έχω λογαριασμό στην Αμαζον... μήπως θα το βάλεις και ebay;
Ίσως το συντριπτικά να είναι υπερβολή. Με την αγορά από amazon κρατάνε τώρα(με την έκπτωση) συνολικά το 60%. Στο Expanded Distribution κρατάνε το 80%.
Δεν λέω ότι δεν είναι εύκολη, έλεγα μήπως και... θα κάνω λογαριασμό λοιπόν.Σπύρος έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 18:52Την έκδοση την έχω κάνει με το createspace της Amazon. Την αγορά μπορεί να την κάνει κανείς είτε από τα δύο σάιτ της amazon είτε από τους διάφορους μεταπωλητές. Εγώ δεν μπορώ λόγω copyright να εκδώσω το ίδιο έντυπο βιβλίο και με άλλη εταιρία. Επίσης δεν έχω έλεγχο πάνω στους μεταπωλητές(απλώς έχω ενεργοποιήσει αυτό το option). Το συντριπτικά μεγαλύτερο τμήμα της τιμής του βιβλίου πάει στην εκτύπωση και στην Amazon. Από την άλλη η δημιουργία λογαριασμού στην Αmazon είναι εύκολη και δωρεάν.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 15:49 Συγνώμη Σπύρο ξέρω οτι το νήμα είναι για το βιβλίο, το όποιο έχω σκοπό να το αγοράσω όμως δεν έχω λογαριασμό στην Αμαζον... μήπως θα το βάλεις και ebay;

δύο στραβά βελόνια