Κάτι έμαθα σήμερα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρήτη: ένδειξη ναυσιπλοΐας 130.000 - 700.000 χρόνια πριν.
Re: Κρήτη: ένδειξη ναυσιπλοΐας 130.000 - 700.000 χρόνια πριν.
Κάτι έμαθα σήμερα!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Οψιδιανός βρέθηκε και στην Αλεπότρυπα στα σπήλαια Δυρού.Nero έγραψε: 03 Ιουν 2018, 16:55Το Φράγχθι είναι Μεσολιθικός-Νεολιθικός οικισμός. Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί της παλαιολιθικής ήταν πολύ πιο μικροί και δε νομίζω ότι οι κοινωνίες του homo erectus ήταν τόσο πολύπλοκες για να έχουν ανάγκη να κάνουν τακτικά τέτοια ταξίδιαΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 16:50
Διαβασε για σπήλαιο Φράγχθι - Οψιδιανό της Μήλου - τα σημεία που βρέθηκε.
Είχα την τύχη να τα μάθω σε διάλεξη - πάνω στο τσιγάρο - απο πολύ καλή φίλη αρχαιολόγο που μου έκανε και δώρο ένα κομμάτι για το γραφείο - οχι από ανασκαφή βέβαια, να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Πολυτιμότερος απο το χρυσάφι στην σημερινή εποχή ήταν για κατασκευή εργαλείων και όπλων.
Πάντα υπήρχε αγώνας για την αναζήτηση - προμηθειά του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Nero
Ναι δε διαφωνώ,αυτό που σου εξηγώ είναι ότι μάλλον μαζί με το τσιγάρο πρέπει να είχατε και κανα τσίπουρο στη διάλεξη γιατί δε θυμάσαι ότι η τύπισσα σου μίλαγε για για το 11.000 π.Χ,πολύ αργότερα απο την εποχή που αναφέρεται το άρθροΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 16:57Οψιδιανός βρέθηκε και στην Αλεπότρυπα στα σπήλαια Δυρού.Nero έγραψε: 03 Ιουν 2018, 16:55Το Φράγχθι είναι Μεσολιθικός-Νεολιθικός οικισμός. Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί της παλαιολιθικής ήταν πολύ πιο μικροί και δε νομίζω ότι οι κοινωνίες του homo erectus ήταν τόσο πολύπλοκες για να έχουν ανάγκη να κάνουν τακτικά τέτοια ταξίδιαΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 16:50
Διαβασε για σπήλαιο Φράγχθι - Οψιδιανό της Μήλου - τα σημεία που βρέθηκε.
Είχα την τύχη να τα μάθω σε διάλεξη - πάνω στο τσιγάρο - απο πολύ καλή φίλη αρχαιολόγο που μου έκανε και δώρο ένα κομμάτι για το γραφείο - οχι από ανασκαφή βέβαια, να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Πολυτιμότερος απο το χρυσάφι στην σημερινή εποχή ήταν για κατασκευή εργαλείων και όπλων.
Πάντα υπήρχε αγώνας για την αναζήτηση - προμηθειά του.
Ψάξε λίγο τις έρευνες που γίνονται τα τελευταία χρόνια στα σπήλαια της Μάνης.Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 15:36 Εγώ σας το έχω πει και παλιότερα, η γη έχει καταστραφεί πολλές φορές μαζί με τους πολιτισμούς της, ο δικός μας βέβαια είναι ο πιο εξελιγμένος και δύσκολα θα χαθεί... δεν εξηγούνται αλλιώς τέτοιες μεγαλιθικές κατασκευές που βρίσκουμε διάσπαρτες σε όλο τον πλανήτη όπως επίσης και η τεχνολογία κατασκευής σε μερικές...
Πριν 200.000 εμφανίστηκε ο άνθρωπος που είναι σήμερα... πριν 700.000 χρόνια ταξίδευαν οι μαϊμούδες; Όχι βέβαια υπήρχε πολιτισμός.
Τα κατοικούσαν άνθρωποι εδώ και 1.000.000 χρόνια.
Υπήρξε περίοδος που έζησαν δίπλα-δίπλα ο Νεάντερταλ και ο Χόμο Σάπιενς.
Πριν από 35.000 εξαφανίστηκε τελείως ο Νεάντερταλ στην Μάνη.
Δεν γνωρίζω αγαπητέ Νέρο - με ενδιαφέρει μόνο οτι λέει η επιστήμη και το αποδεικνύει με στοιχεία .
Οπως έγραψε και ο Πολ Ποτ αν καθυστέρησε η αποκωδικοποίηση για δεκαετίες της Γραμμικής Β , ήταν γιατί όλοι προσπαθούσαν να το επιτύχουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γλώσσα - ακόμα και των Εσκιμώων
- εκτός από τα Ελληνικά λόγω κολλημάτων ...
Οπότε απευθύνσου σε επιστήμονα να σου πεί για παλαιότητα ευρημάτων και άφησε την ατζέντα στο σπίτι σου αν πραγματικά θες να μάθεις και σε ενδιαφέρει η γνώση.
Ρακόμελο δεν είχαμε σίγουρα με το τσιγάρο.
Οπως έγραψε και ο Πολ Ποτ αν καθυστέρησε η αποκωδικοποίηση για δεκαετίες της Γραμμικής Β , ήταν γιατί όλοι προσπαθούσαν να το επιτύχουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γλώσσα - ακόμα και των Εσκιμώων
Οπότε απευθύνσου σε επιστήμονα να σου πεί για παλαιότητα ευρημάτων και άφησε την ατζέντα στο σπίτι σου αν πραγματικά θες να μάθεις και σε ενδιαφέρει η γνώση.
Ρακόμελο δεν είχαμε σίγουρα με το τσιγάρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 03 Ιουν 2018, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Nero
Μα ποιος είπε ρε παιδιά οτι ο Homo erectus ήταν μαϊμού?Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 15:36 Εγώ σας το έχω πει και παλιότερα, η γη έχει καταστραφεί πολλές φορές μαζί με τους πολιτισμούς της, ο δικός μας βέβαια είναι ο πιο εξελιγμένος και δύσκολα θα χαθεί... δεν εξηγούνται αλλιώς τέτοιες μεγαλιθικές κατασκευές που βρίσκουμε διάσπαρτες σε όλο τον πλανήτη όπως επίσης και η τεχνολογία κατασκευής σε μερικές...
Πριν 200.000 εμφανίστηκε ο άνθρωπος που είναι σήμερα... πριν 700.000 χρόνια ταξίδευαν οι μαϊμούδες; Όχι βέβαια υπήρχε πολιτισμός.
-
Nero
Έχω κάνει μερικά εξάμηνα αρχαιολογία,επιστήμονας σίγουρα δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με ένα πολιτικό μηχανικό και έναν αγρότη μπορώ να μιλήσω για κάποια πράγματα με μεγαλύτερη σιγουριάΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:08 Δεν γνωρίζω αγαπητέ Νέρο - με ενδιαφέρει μόνο οτι λέει η επιστήμη και το αποδεικνύει με στοιχεία .
Οπως έγραψε και ο Πολ Ποτ αν καθυστέρησε η αποκωδικοποίηση για δεκαετίες της Γραμμικής Β , ήταν γιατί όλοι προσπαθούσαν να το επιτύχουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γλώσσα - ακόμα και των Εσκιμώων- εκτός από τα Ελληνικά λόγω κολλημάτων ...
Μία διόρθωση .Nero έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:11Έχω κάνει μερικά εξάμηνα αρχαιολογία,επιστήμονας σίγουρα δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με ένα πολιτικό μηχανικό και έναν αγρότη μπορώ να μιλήσω για κάποια πράγματα με μεγαλύτερη σιγουριάΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:08 Δεν γνωρίζω αγαπητέ Νέρο - με ενδιαφέρει μόνο οτι λέει η επιστήμη και το αποδεικνύει με στοιχεία .
Οπως έγραψε και ο Πολ Ποτ αν καθυστέρησε η αποκωδικοποίηση για δεκαετίες της Γραμμικής Β , ήταν γιατί όλοι προσπαθούσαν να το επιτύχουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γλώσσα - ακόμα και των Εσκιμώων- εκτός από τα Ελληνικά λόγω κολλημάτων ...
Οπότε απευθύνσου σε επιστήμονα να σου πεί για παλαιότητα ευρημάτων και άφησε την ατζέντα στο σπίτι σου αν πραγματικά θες να μάθεις και σε ενδιαφέρει η γνώση.![]()
Αγροτοκτηνοτρόφος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Nero
παρδονΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:12Μία διόρθωση .Nero έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:11Έχω κάνει μερικά εξάμηνα αρχαιολογία,επιστήμονας σίγουρα δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με ένα πολιτικό μηχανικό και έναν αγρότη μπορώ να μιλήσω για κάποια πράγματα με μεγαλύτερη σιγουριάΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:08 Δεν γνωρίζω αγαπητέ Νέρο - με ενδιαφέρει μόνο οτι λέει η επιστήμη και το αποδεικνύει με στοιχεία .
Οπότε απευθύνσου σε επιστήμονα να σου πεί για παλαιότητα ευρημάτων και άφησε την ατζέντα στο σπίτι σου αν πραγματικά θες να μάθεις και σε ενδιαφέρει η γνώση.![]()
Αγροτοκτηνοτρόφος.
Να μην ξεχνάμε ότι τα αρχαιότερα βήματα δίποδου, που ήταν μάλλον ανθρωποειδές, έχουν βρεθεί στην Κρήτη.
Ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων χρόνων.
https://www.protothema.gr/zoi/article/7 ... anthropou/
Ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων χρόνων.
https://www.protothema.gr/zoi/article/7 ... anthropou/
Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:12Μία διόρθωση .Nero έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:11Έχω κάνει μερικά εξάμηνα αρχαιολογία,επιστήμονας σίγουρα δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με ένα πολιτικό μηχανικό και έναν αγρότη μπορώ να μιλήσω για κάποια πράγματα με μεγαλύτερη σιγουριάΑγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:08 Δεν γνωρίζω αγαπητέ Νέρο - με ενδιαφέρει μόνο οτι λέει η επιστήμη και το αποδεικνύει με στοιχεία .
Αγροτοκτηνοτρόφος.
@Nero
http://i.imgur.com/K4hrhgMh.gif
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Nero
δε φαίνεται,θα πρέπει να την καταθέσεις γραπτά την προσβολή σου
http://i.imgur.com/ K4hrhgMh.gif
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μην ασχολείσαι με ρατσιστές. Δεν έμαθαν ακόμα ότι όλοι είμαστε απόγονοι μιας μαυρούκας από την κεντρική Αφρική!Chainis έγραψε: 03 Ιουν 2018, 15:33Γιατί όπως ξέρουν οι πάντες, όλοι όσοι κατοικούν σ' αυτό τον τόπο ήρθαν από κάπου αλλού, αυτόχθων δεν υπάρχει κανένας.Yochanan έγραψε: 03 Ιουν 2018, 15:27Μπρε χαιβάν, ό,τι και να βρουνε για τους αρχαιους ελληνες πώς ακριβώς αφορά την ορθόδοξη βλαχαρβανιτια που κατοικει στα ιδια εδαφη μετά απο τρεις χιλιαδες χρόνια; Ειναι σα να ερχεται ο αμερκανος τζαμαλ από το γκετο και να λεει για τους ινκα.
Κάτι σαν το Ισραήλ ας πούμε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οι μεγάλες μάζες γης, νησιά, δημιουργούν σύννεφα, πόσο μάλλον η Κρήτη που είναι πολύ μεγάλη.Νταρνάκας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 16:09Ναι αλλά οι προϊστορικοί άνθρωποι λογικά δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι νοτιοανατολικά της Πελοποννήσου υπάρχει στεριά/νησί σε απόσταση δύο-τριών ημερών, όπως ξέρουμε εμείς σήμερα. Άρα θα έβγαιναν στα ανοιχτά να ταξιδέψουν κυριολεκτικά στο άγνωστο με βάρκα (ή σχεδία) την ελπίδα.
Εκτός κι αν υπάρχουν μέρες που τα βουνά της Κρήτης φαίνονται απ' τον Μαλέα, όταν η ατμόσφαιρα είναι πολύ καθαρή. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Διόλου απίθανο να το γνώριζαν και ξεκίνησαν με αρκετή σιγουριά για το αποτέλεσμα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 0 Απαντήσεις