Πιστεύετε ότι θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Από τους πολίτες ή το κράτος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πρέπει να στείλω κάτι τιμολόγια τη Δευτέρα το πρωί. Πήγαμε κουβά 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Θλιβερη κατασταση αλλα αναγκαια
Αν ξεραμε ποτε θα τελειωσει ολα θα ηταν πολυ καλυτερα
Αν ξεραμε ποτε θα τελειωσει ολα θα ηταν πολυ καλυτερα
Έτσι δεν γίνεται πάντα; Για 10 "χαλαρούς" και "γωδενπαθαινωτιποταδες" θα την πληρώσουν όλοι.
Και μετά σου λένε για κοινωνική συνοχή.
Και μετά σου λένε για κοινωνική συνοχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν δεν εφαρμοστεί κι αυτό, βλέπω αυτοδικίες από αγανακτισμένους πολιτοφυλακες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει και πριν από 2-3 ημέρες, αλλά σε γενικές γραμμές εγκαίρως κινούνται σε σύγκριση και με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές και δυτικές χώρες.
Φαίνεται ότι η απόφαση είχε παρθεί εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά ήθελε και ειδική προετοιμασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.
Τώρα το στοίχημα είναι πόσο λειτουργικό θα είναι αυτό το σύστημα, το οποίο ήρθε για να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα.
- wooded glade
Πρέπει να δίνουν άδεια και με email.
Θα έχω ένα κωδικό ο οποίος θα έχει διάρκεια μισής ώρας, αλλοιώς αν πέσω σε περίπολο με πιάνει.
Αλλά να βγαίνει αυτόματα η άδεια, μία φορά κάθε 12 ή 24 ώρες ο καθένας
Αν είναι για μετάβαση σε γιατρό-νοσοκομείο, άλλου τύπου άδεια.
Θα έχω ένα κωδικό ο οποίος θα έχει διάρκεια μισής ώρας, αλλοιώς αν πέσω σε περίπολο με πιάνει.
Αλλά να βγαίνει αυτόματα η άδεια, μία φορά κάθε 12 ή 24 ώρες ο καθένας
Αν είναι για μετάβαση σε γιατρό-νοσοκομείο, άλλου τύπου άδεια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Νομίζω ότι περιμένανε το σκ για να έχουν μεγαλύτερη δικαιολογία.kameron έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:35Θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει και πριν από 2-3 ημέρες, αλλά σε γενικές γραμμές εγκαίρως κινούνται σε σύγκριση και με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές και δυτικές χώρες.
Φαίνεται ότι η απόφαση είχε παρθεί εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά ήθελε και ειδική προετοιμασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.
Τώρα το στοίχημα είναι πόσο λειτουργικό θα είναι αυτό το σύστημα, το οποίο ήρθε για να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ελπίζω να μην ήταν κρίσιμες αυτές οι 2-3 μέρες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- wooded glade
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο, από τη στιγμή που η κυκλοφορία είναι ήδη αραιή και από τη στιγμή που τα ψώνια ούτως ή άλλως επιτρέπονται.
Απαγόρευση ΙΧ χρειάζεται μόνο και οπωσδήποτε απαγόρευση μαμελούκων, τους οποίους τους περιέγραψα και δεν νομίζω ότι δεν τους παίρνουν μάτι με τη μία και τα όργανα της τάξεως.
Απαγόρευση ΙΧ χρειάζεται μόνο και οπωσδήποτε απαγόρευση μαμελούκων, τους οποίους τους περιέγραψα και δεν νομίζω ότι δεν τους παίρνουν μάτι με τη μία και τα όργανα της τάξεως.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Veni Vidi Vici
Ισπανία. Σύλληψη καριόλας που αψήφησε την απαγόρευση και βγήκε για τζόκινγκ.
Οι φωνές είναι από γείτονες και λένε κάτι σαν " καλά της κάνετε της πουτάνας, λιώστε τη στο ξύλο"!
Οι φωνές είναι από γείτονες και λένε κάτι σαν " καλά της κάνετε της πουτάνας, λιώστε τη στο ξύλο"!
Αlea jacta est
Για μένα η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μπορεί να βοηθήσει μόνο αν εφαρμοστεί. Από την άλλη δεν υπήρχε μεγάλο θέμα με την κυκλοφορία στις περισσότερες πόλεις. Ολες Αδειες ήταν τις προηγούμενες μέρες. Σε αυτό που υπήρχε θέμα ήταν τα "ταξίδια" Αθηναίων και Θεσσαλονικών στα εξοχικά όχι μόνο για το σκ αλλά και για μόνιμη διαμονη. Και τώρα προσπαθούν να το σταματήσουν αυτό επιβάλλοντας καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει αφού δύσκολα θα εφαρμοστεί πλήρως.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έβλεπα ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης για πολλοστή φορά και αναρωτιόμουν, τι δεν έχουν, τι δεν έχουν, α κινητά, για να κάθονται από πάνω σαν μουλάρια ή γρήγορο τουλάχιστον internet για να κάθονται επίσης από πάνω σαν μουλάρια. Δεν είναι πολλά χρόνια πριν, μερικοί από εμάς τα ζήσαμε.
Σαφώς και αυτό περιμένανε.Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:38 Νομίζω ότι περιμένανε το σκ για να έχουν μεγαλύτερη δικαιολογία.
Ελπίζω να μην ήταν κρίσιμες αυτές οι 2-3 μέρες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-