Συμφωνα με χτεσινή επισημη ανακοίνωση το απόγευμα, ναι. Το βραδυ, εγώ έμαθα οτι ο φίλος μου πηγε κανονικά στο δικό του χωρις να τρέχει τίποτα, και ουτε ακουσε από 'κει τίποτα για κλεισίματα. Ενας αλλος γνωστός μου, επίσης κανονικά πηγε στο δικό του. Το δικό μου πάντως, έκλεισε.Gewponos90 έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:27Έκλεισαν τα γυμναστήρια;vantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:09έχουν να σκάνε διώξεις σαν στραγάλια, θα γελάσουμε. Ελπίζω να μην εξαιρεθούν ουτε οι γυμναστηριάδες ή όποιος άλλος.Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:04 Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό και έκανε μάθημα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Μαρ 2020, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν το πήρα καν πρέφα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
εχθές είπε ο δήμος Αθηναίων για τα δημοτικά γυμναστήρια, είπαν και για τα ιδιωτικά;
Τοπάθοςvantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:31Συμφωνα με χτεσινή επισημη ανακοίνωση το απόγευμα, ναι. Το βραδυ, εγώ έμαθα οτι ο φίλος μου πηγε κανονικά στο δικό του χωρις να τρέχει τίποτα, και ουτε ακουσε από 'κει τίποτα για κλεισίματα. Ενας αλλος γνωστός μου, επίσης κανονικά πηγε στο δικό του. Το δικό μου πάντως, έκλεισε.Gewponos90 έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:27Έκλεισαν τα γυμναστήρια;vantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:09
έχουν να σκάνε διώξεις σαν στραγάλια, θα γελάσουμε. Ελπίζω να μην εξαιρεθούν ουτε οι γυμναστηριάδες ή όποιος άλλος.
Γιατο
ΠΟΥ! ΣΤΑ! ΡΙΟ!
Είναιδυ
νατότεροα
πότονκάθε ιό
Έχει δημιουργήσει η εε ταμειο 25 δις. Για τον κορονοιο.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:18και το κρατος που θα βρει χρημα να τα πληρωνει ολα αυτα;Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:44 Βεβαιως και να κλεισει επιχειρησεις το κρατος αλλα τουλαχιστον να επιδοτησει τα μισθα των υπαλληλων τους.
Γιατι οι επιχειρηματιες να πληρωνουν μισθα με κλειστες επιχειρησεις ΔΕΝ παιζει.
.
Έχει ήδη η κυβερνήσει νομοθετήσει ειδική άδεια με το πόσο να μοιράζεται ανά 1/3 στο κράτος τον εργοδότη και τον εργαζόμενο. Φυσικά στον ιδιωτικό τομέα δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η ανακοίνωση του δήμου για τα δημοτικά, έχει βγει απο Τρίτη βράδυ, νομίζω. Τετάρτη πρωί μου το ειπε η μάνα μου, που της ακυρώθηκε και το γυμναστήριο και το μάθημα παραδοσιακών. Η χτεσινη ανακοίνωση αφορούσε και ιδιωτικά προφανώς +σινεμά και θέατρα. Λες να εννοούσε μόνο τα δημόσια θεατρα και σινεμάδες?
είδα το ποστ σου μετά , θενκςvantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:39 Η ανακοίνωση του δήμου για τα δημοτικά, έχει βγει απο Τρίτη βράδυ, νομίζω. Τετάρτη πρωί μου το ειπε η μάνα μου, που της ακυρώθηκε και το γυμναστήριο και το μάθημα παραδοσιακών. Η χτεσινη ανακοίνωση αφορούσε και ιδιωτικά προφανώς +σινεμά και θέατρα. Λες να εννοούσε μόνο τα δημόσια θεατρα και σινεμάδες?![]()
Τα ιδιωτικά γυμναστήρια πάντως πρέπει και αυτά να έκλεισαν από 13 έως 25 του μήνα. Σήμερα στην περιοχή που μένω, στα κάτω Πατήσια το γυμναστήριo
γνωστής αλυσίδας ήταν κλειστό, το ίδιο και άλλα δυό το ένα στον Άγιο Ελευθέριο και ένα στην Νέα Φιλαδέλφεια.
γνωστής αλυσίδας ήταν κλειστό, το ίδιο και άλλα δυό το ένα στον Άγιο Ελευθέριο και ένα στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Ότι ήταν να πω, το είπα τις προηγούμενες ημέρες.
Εδώ θα σημειώσω τη διαφωνία μου για το πώς βλεπετε διάφοροι τη στάση του δημάρχου απέναντι στα ΖΩΑ.
Ο δημαρχος είναι εκλεγμένος σε θέση ευθύνης. Τη στάση του δυστυχώς την εκλαμβάνω ως ποταπή οχύρωση πίσω από την κατασκευή του άλλοθι της "ατομικής ευθύνης". Μια de facto παραίτησή από τη μάχη και επικοινωνιακή διαχείριση Πόντιου Πιλάτου. Μια στάση πλήρως εναρμονισμενη με μια κυβέρνηση που δυστυχώς επιμένει να ακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου και όχι να βγει μπροστά από αυτό.
Αν και ειλικρινά, βλέποντας ότι βρέθηκε φορέας-γιατρός στο Νιμιτς, δεν ξέρω πια αν υπάρχει και μεγάλο νόημα να μιλάμε για μέτρα που έπρεπε να έχουν ήδη παρθεί και εφαρμοστεί.
Εδώ θα σημειώσω τη διαφωνία μου για το πώς βλεπετε διάφοροι τη στάση του δημάρχου απέναντι στα ΖΩΑ.
Ο δημαρχος είναι εκλεγμένος σε θέση ευθύνης. Τη στάση του δυστυχώς την εκλαμβάνω ως ποταπή οχύρωση πίσω από την κατασκευή του άλλοθι της "ατομικής ευθύνης". Μια de facto παραίτησή από τη μάχη και επικοινωνιακή διαχείριση Πόντιου Πιλάτου. Μια στάση πλήρως εναρμονισμενη με μια κυβέρνηση που δυστυχώς επιμένει να ακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου και όχι να βγει μπροστά από αυτό.
Αν και ειλικρινά, βλέποντας ότι βρέθηκε φορέας-γιατρός στο Νιμιτς, δεν ξέρω πια αν υπάρχει και μεγάλο νόημα να μιλάμε για μέτρα που έπρεπε να έχουν ήδη παρθεί και εφαρμοστεί.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όλα καλά εντάξει. Δεν παραπονιέμαι. Εντωμεταξύ κάθονται πίσω μου δυο τύποι κι ο ένας μιλάει στο τηλέφωνο μάλλον με τη γυναίκα του. Ναι, ναι μωρό μου το ξέρω αλλά είναι η δουλειά τι να κάνω; Τον ακούω να λέει. Γυρνάω τον κοιτάω και μου κλείνει το μάτι. Δεν πάμε καλά. Μας αξίζει καταστροφή και πανωλεθρία αλλά κι ο καιρός δεν βοηθάει. Με 20 βαθμούς και τέτοια γαμάτη μέρα πως να κάτσεις σπίτι. Εσύ είσαι στο Άβαταρ;Frozen έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:37Περνάς ένα δράμα το καταλαβαίνω!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:31 Οκ. Οι Λαρισαίοι είναι μαλάκες. Είναι γνωστό. Μη ξεχνάτε ότι από κει ξεκίνησαν και τα μικέλ. Το θέμα με τη Θεσσαλονικη πως θα λυθεί; Αυτή τη στιγμή που έχει γαμάτη μέρα κάθομαι παραλία και το μαγαζί είναι φουλ. Έκανε 1 ώρα να μου φέρει ο τύπος το φρεντοτσίνο μου.Τι άλλες θυσίες θα κάνουμε πια για αυτόν τον κορωνοϊο;!
![]()
Θυσίες λοιπόν και ο από πίσω σου!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:55Όλα καλά εντάξει. Δεν παραπονιέμαι. Εντωμεταξύ κάθονται πίσω μου δυο τύποι κι ο ένας μιλάει στο τηλέφωνο μάλλον με τη γυναίκα του. Ναι, ναι μωρό μου το ξέρω αλλά είναι η δουλειά τι να κάνω; Τον ακούω να λέει. Γυρνάω τον κοιτάω και μου κλείνει το μάτι. Δεν πάμε καλά. Μας αξίζει καταστροφή και πανωλεθρία αλλά κι ο καιρός δεν βοηθάει. Με 20 βαθμούς και τέτοια γαμάτη μέρα πως να κάτσεις σπίτι. Εσύ είσαι στο Άβαταρ;Frozen έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:37Περνάς ένα δράμα το καταλαβαίνω!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:31 Οκ. Οι Λαρισαίοι είναι μαλάκες. Είναι γνωστό. Μη ξεχνάτε ότι από κει ξεκίνησαν και τα μικέλ. Το θέμα με τη Θεσσαλονικη πως θα λυθεί; Αυτή τη στιγμή που έχει γαμάτη μέρα κάθομαι παραλία και το μαγαζί είναι φουλ. Έκανε 1 ώρα να μου φέρει ο τύπος το φρεντοτσίνο μου.Τι άλλες θυσίες θα κάνουμε πια για αυτόν τον κορωνοϊο;!
![]()
Οχι, είναι αμφίεση λόγω του ιού, ξέρεις "overdramatic"!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καλα ρε γεμιζουν ακομα τις καφετεριες;!
Θυμιζω τι πιπες μου λεγανε μερικοι οταν κοροιδευα τα ταγαρια που ταξιδευαν με μασκες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
«H EOE διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας!
H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανηλλειμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.
https://www.kathimerini.gr/1068988/arti ... -is-sparta

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανηλλειμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.
https://www.kathimerini.gr/1068988/arti ... -is-sparta
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές