!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Fake news με SMS για επιστράτευση – Έρευνες της ΕΥΠ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Fake news με SMS για επιστράτευση – Έρευνες της ΕΥΠ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:28 Εχω κανει τρελλο καψωνι σε νεο δοκιμο που ειχε ερθει στην ιλη και το παιζε μεγαλος και τρανος.
Ειχε αφρισει,κοντευε να εκραγει απο το κακο του αλλα επειδη ημουν προβλεπε δεν μπορουσε να κανει τιποτα.
Βεβαια με επιασε μετα και με απειλησε οτι θα μου κανει τη ζωη μαρτυριο.
Του απαντησα οτι θα μου κλασει τ αρχιδια.
Πηγα επιασα τον πιο παλιο δοκιμο που ειχαμε στην Επιλαρχια (απο Χαλκιδικη ηταν,Χασάπης Μιλτος λεγοτανε) και ηταν φιλαρακι ξηγημενο και οχι ψωνιο.
Του ειπε δυο φωνηεντα και μετα ηρθε ο δοκιμος και μου λεγε "Καλα ρε πως κανεις ετσι.Ολα τα πηρες τοις μετρητοις και με παρεξηγησες.Εγω θελω να εχω καλες σχεσεις με τους παλιους φανταρους" και κατι τετοια.
Νομιζε ο παπαρας επειδη ειναι δοκιμος οτι μπορει να κανει καψωνια σε φανταρους και ιδιως σε παλιους που ειχαν γινει κωλος και βρακι με παρα πολλα στελεχη.

Υ.Γ.
Απο καπου εμαθε και ο ουλαμαγος που ειχα (αρχιλοχιας απο Αργος Ορεστικο επ'ονοματι Ζέσος Δημητριος) το σκηνικο και φωναξε τον δοκιμο οταν ημασταν στον ορχο και του ειπε μπροστα μου οτι αν ξαναπαει να το παιξει μαγκας σε μενα θα του γαμησει οτι εχει και δεν εχει! :smt005: :smt005: :smt005:
Σέκος ο δοκιμος!!!
Κλασσικη κοτουλα που επιασε τους παλιους για να καθαρισουν για παρτυ του. :003:

Μια φορα ενα πιτσιρικι καρακολι (αυτος 18 εγω 27) που μου μου το επαιζε μαγκας και μου ελεγε "το ξερεις οτι εχω την δυναμη να σου ριξω φυλακη επειδη εισαι ακομβιωτος" με πολυ υφακι επειδη δεν ημουν κουμπωμενος, τον ειχα πιασει στο μπιρι μπιρι και του ελεγα: "Ρε συ μην το ξαναπεις αυτο, το ακομβιωτος ειναι για το κουρεμα, κομβιωση ειναι το κουρεμα στα αρχαια ελληνικα, ποιος σου το ειπε αυτο και μπλα μπλα μπλα και αδερφε σου καναν πλακα και γελανε μαζι σου, καψονι σου εκαναν, εσυ εισαι σοβαρος προσεξε μην γινεις ρεζιλι κλπ" εφυγε απο διπλα μου ευχαριστωντας με που τον εσωσα. Τετοιο βλημα. :003:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:10
Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:48
stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:47

Καλα.Θα εβγαινα στην αναφορα προτεινομενος απο εσενα για 5φ και θα τρωγες ακυρο.
Στον παλιο ρε οχι μαγκιες.

Πσσσσς :lol:
Παντως εκει που ημουν εγω τον σεβασμο τον κερδιζαμε απο τα στελεχη απο τη σταση μας,το ποσο σωστοι ημασταν,τις γνωσεις μας πανω στα αρματα και απο το οτι τρωγαμε χοντρο παλουκι στην μοναδα.Δεν υπηρχε στον ορχο παλιος,νεος,αξιωματικος,υπαξιωματικος.
Μετρημενοι ημασταν.Στα Τ/Θ εχει πραγματικα χοντρο γαμησι στις μοναδες πρωτης γραμμης.
Οταν εχει κοπει ερπυστρια νυχτα σε ασκηση,χειμωνα και καθομουν μαζι με τον υπιλαρχο βουτηγμενοι μεχρι το γονατο στη λασπη να την δεσουμε και να φερουμε το αρμα στην μοναδα,πως μετα να μην με εχει σε υποληψη;
Οταν φτανεις να κανεις μονος σου συντηρηση σε αρμα με -20 βαθμους στον ορχο γιατι υπηρχε ελλειψη στρατιωτων πως να μην σε εκτιμα ο ουλαμαγος;
Οταν δενεις ερπυστρια πεδιλο-πεδιλο με το χερι μαζι με τον ανθυπιλαρχο καλοκαιριατικα και μετα πρεπει ν αλλαξεις την παλια με την καινουργια που φτιαξατε δε γινεται να μην γινετε φιλαρακια.
Χιλιες δυο περιπτωσεις που μας εφερναν κοντα γιατι το εκανε η αναγκη.
Οποτε ειναι απολυτα λογικο να σε βοηθουν αν βρεθει καποιος στρατοκαβλος πιτσιρικας δοκιμος που θελει να σε τρεξει αδικα.
Δεν έχω να πω τίποτα ,απλώς ένα καλοκαίρι στη Λήμνο κάναμε με τους τεχνικούς τους Sidewinder από L ...P
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:13
stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:28 Εχω κανει τρελλο καψωνι σε νεο δοκιμο που ειχε ερθει στην ιλη και το παιζε μεγαλος και τρανος.
Ειχε αφρισει,κοντευε να εκραγει απο το κακο του αλλα επειδη ημουν προβλεπε δεν μπορουσε να κανει τιποτα.
Πηγα επιασα τον πιο παλιο δοκιμο που ειχαμε στην Επιλαρχια (απο Χαλκιδικη ηταν,Χασάπης Μιλτος λεγοτανε) και ηταν φιλαρακι ξηγημενο και οχι ψωνιο.
Του ειπε δυο φωνηεντα και μετα ηρθε ο δοκιμος και μου λεγε "Καλα ρε πως κανεις ετσι.Ολα τα πηρες τοις μετρητοις και με παρεξηγησες.Εγω θελω να εχω καλες σχεσεις με τους παλιους φανταρους" και κατι τετοια.
Νομιζε ο παπαρας επειδη ειναι δοκιμος οτι μπορει να κανει καψωνια σε φανταρους και ιδιως σε παλιους που ειχαν γινει κωλος και βρακι με παρα πολλα στελεχη.

Υ.Γ.
Απο καπου εμαθε και ο ουλαμαγος που ειχα (αρχιλοχιας απο Αργος Ορεστικο επ'ονοματι Ζέσος Δημητριος) το σκηνικο και φωναξε τον δοκιμο οταν ημασταν στον ορχο και του ειπε μπροστα μου οτι αν ξαναπαει να το παιξει μαγκας σε μενα θα του γαμησει οτι εχει και δεν εχει! :smt005: :smt005: :smt005:
Σέκος ο δοκιμος!!!

Μια φορα ενα πιτσιρικι καρακολι (αυτος 18 εγω 27) που μου μου το επαιζε μαγκας και μου ελεγε "το ξερεις οτι εχω την δυναμη να σου ριξω φυλακη επειδη εισαι ακομβιωτος" με πολυ υφακι επειδη δεν ημουν κουμπωμενος, τον ειχα πιασει στο μπιρι μπιρι και του ελεγα: "Ρε συ μην το ξαναπεις αυτο, το ακομβιωτος ειναι για το κουρεμα, κομβιωση ειναι το κουρεμα στα αρχαια ελληνικα, ποιος σου το ειπε αυτο και μπλα μπλα μπλα και αδερφε σου καναν πλακα και γελανε μαζι σου, καψονι σου εκαναν, εσυ εισαι σοβαρος προσεξε μην γινεις ρεζιλι κλπ" εφυγε απο διπλα μου ευχαριστωντας με που τον εσωσα. Τετοιο βλημα. :003:
Τι κοτουλα ρε.
Επειδη αυτος την ειχε δει Αΐζενχαουερ θα την πληρωνα εγω;
Α,και που 'σαι.Δεν ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα!
Αμα εβαζα τον ανθυπιλαρχο ή τον Υπιλαρχο ακομα θα υπηρετουσε ο δοκιμος!!! :003:
Ημουν ξηγημενος και ντομπρος και με αγαπουσαν ολοι.
Οταν απολυθηκαμε,τρεις ειχαμε μεινει ολοι κι ολοι απο την σειρα μου στην επιλαρχια,ο υπιλαρχος βουρκωσε!!!
Μπάζιος Περικλης λεγοτανε απο Γιαννενα.Καλη του ωρα οπου κι αν ειναι τωρα.Μεγαλη ψυχη!
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:13

Υ.Γ.
Σέκος ο δοκιμος!!!

Eλα ρε!
Αετος ο στρατονομος!!! :smt005:
Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας »

Fluffy έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:10 υπάρχει κύμα αναβολών
Υπάρχει κύμα διακοπής αναβολών!
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Ανδρέας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:26
ποιος θέλει να πάει αυτήν την περίοδο φαντάρι;
Ο μπάμπης ο σουγιάς, άντε ο νίκος ο πεταλούδας...
Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας »

Fluffy έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:33
Ανδρέας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:26
ποιος θέλει να πάει αυτήν την περίοδο φαντάρι;
Ο μπάμπης ο σουγιάς, άντε ο νίκος ο πεταλούδας...
Δεν θες να ξέρεις....
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:50
Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:17 Σαν κάτι γκόμενες, βγαίνεις για καφέ, σου βάζει το μινόμποτο και το ξώβυζο, και όταν πάς να κάνεις κίνηση σου λέει "εγώ σε βλέπω σαν σκύλο".
Σε αυτήν την περίπτωση ορμάς, βρε χαζέ. Το κακό είναι να σου πούνε «εγώ σε βλέπω σαν γατάκι». Εκεί, αν δεν σου μαραθεί σαν νυχτολούλουδο στο πρώτο χάραμα, θα πρέπει να είσαι μικρότερος από 20.
:lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πίπες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη