!!! DEVELOPMENT MODE !!!
#me_ton_tayip
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: #me_ton_tayip
Ειπαμε:Ξενοι στην Ελλαδα απαγορευονται εκτως και αν ειναι τουριστες που τα χωνουν χοντρα στον Ρεμο. Αν ειναι τετοιοι, πεφτουμε στα τεσσερα για να παρουμε κανα καλο φιλοδωρημα.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 08 Μαρ 2020, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν θα πω ότι ξαφνιάστηκα.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:43 Ειπαμε:Ξενοι στην Ελλαδα απαγορευονται εκτως και αν ειναι τουριστες που τα χωνουν χοντρα στον Ρεμο. Αν ειναι τετοιοι, πεφτουμε στα τεσσερα για να παρουμε κανα καλο φιλοδωρημα.
Εννοείτε πως όποιο τέτοιο ποστ χωράει εδώ, εγώ έβαλα το νήμα του άλλου που μας απειλεί με εισβολή Ερντογάν.
Αν και μερικοί τσιμπάνε μόνοι τους και τα ποστάρουν απευθείας εδώ πχ:
Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:43 Ειπαμε:Ξενοι στην Ελλαδα απαγορευονται εκτως και αν ειναι τουριστες που τα χωνουν χοντρα στον Ρεμο. Αν ειναι τετοιοι, πεφτουμε στα τεσσερα για να παρουμε κανα καλο φιλοδωρημα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Πλάκα πλάκα αυτό το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις τι απέγινε;
- Otto Weininger
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το μπουρδελο έκλεισε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Γιατί ως γνωστόν, είναι το ίδιο ο τουρίστας με τον λαθρομετανάστη που προσπαθεί μάλιστα να μπει και δια της βίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:43 Ειπαμε:Ξενοι στην Ελλαδα απαγορευονται εκτως και αν ειναι τουριστες που τα χωνουν χοντρα στον Ρεμο. Αν ειναι τετοιοι, πεφτουμε στα τεσσερα για να παρουμε κανα καλο φιλοδωρημα.
Αριστερή λογική.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, πάνω κάτωΣτρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:43 Ειπαμε:Ξενοι στην Ελλαδα απαγορευονται εκτως και αν ειναι τουριστες που τα χωνουν χοντρα στον Ρεμο. Αν ειναι τετοιοι, πεφτουμε στα τεσσερα για να παρουμε κανα καλο φιλοδωρημα.
Πήξε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:18Γιατί ως γνωστόν, είναι το ίδιο ο τουρίστας με τον λαθρομετανάστη που προσπαθεί μάλιστα να μπει και δια της βίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:43 Ειπαμε:Ξενοι στην Ελλαδα απαγορευονται εκτως και αν ειναι τουριστες που τα χωνουν χοντρα στον Ρεμο. Αν ειναι τετοιοι, πεφτουμε στα τεσσερα για να παρουμε κανα καλο φιλοδωρημα.
Αριστερή λογική.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
πόσων χρονών είσαι;Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:23Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:18Γιατί ως γνωστόν, είναι το ίδιο ο τουρίστας με τον λαθρομετανάστη που προσπαθεί μάλιστα να μπει και δια της βίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:43 Ειπαμε:Ξενοι στην Ελλαδα απαγορευονται εκτως και αν ειναι τουριστες που τα χωνουν χοντρα στον Ρεμο. Αν ειναι τετοιοι, πεφτουμε στα τεσσερα για να παρουμε κανα καλο φιλοδωρημα.
Αριστερή λογική.Αυτο λεω. Ο τουριστας θα στα χωσει χοντρα για μια νυχτα στον Ρεμο. Ο λαθρομεταναστης μαξιμουμ θα κανει καμια δουλεια που εμεις οι ΕΛ ντρεπομαστε να κανουμε. Επι Σαμαρα ομως οταν ανοιγε τα συνορα και εμπαζε 1 εκατομμυριο Αλβανους, τα ΝΔλικα γιατι δεν μου σκουζατε ετσι?
-
Von Mackensen
Ελπίζω ο πολυχρονεμενος Ταγιπ να μην ξεχάσει τους βοηθούς του εδώ στην Ελλάδα και να τους ανταμείψει με μια υπηκοότητα τουλάχιστον, όπως κάναμε και εμείς με τον Τομ Χανκς.
- Μαυροβασίλης
όπως τον ιδεολογικό πρόγονό τους ΝοταράVon Mackensen έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:33 Ελπίζω ο πολυχρονεμενος Ταγιπ να μην ξεχάσει τους βοηθούς του εδώ στην Ελλάδα και να τους ανταμείψει
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger