Σοβαρά τώρα, γιατί το κράτος αφήνει όλους αυτούς να αλωνίζουν σε τόσο ευαίσθητη περιοχή, σε τόσο ευαίσθητη περίοδο;
ΔΕΝ είναι αστείο πλέον, είναι επικίνδυνο.
Εκλεγμένος στην ευρωβουλή είναι.τι πρόβλημα έχεις;
Το πρόβλημα ειναι κατι άπλυτοι που κάνουν πορείες υπέρ των λαθρομεταναστών σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.
Με αυτά και με αυτά με βάλατε στη διαδικασία να κοιτάξω να πάω φέτος ένα τριήμερο στον Έβρο για να ενισχύσω οικονομικά τους Ακρίτες μας. Δεν πήγα εκεί ως φαντάρος και θα πάω ως τουρίστας!
Πρώτον, αυτός είναι χοντρός και δεύτερον, σιγά μην φορούσα παραλλαγή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:49
Να κάνω και γω μια διάγνωση λοιπόν, και να πω πως κρίνοντας από τους καρπούς και τις γροθιές του, άνετα ρίχνει ανάσκελα αρκετές λουλουδες εδώ μέσα.
Papa John έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:53
Η τρύπα στη μύτη από πινέζα είναι ;
Όχι είναι από σπυράκι ανεμοβλογιάς που σου έσπασε τόσο πολύ τα παπάρια που ΕΠΡΕΠΕ να το καταστρέψεις κι ας σου έλεγε η μαμά σου ότι θα αφήσει σημάδι, σκασιλα σου αρκεί αυτό το γαμηδι να φύγει από τη μέση.
Σοβαρά τώρα, γιατί το κράτος αφήνει όλους αυτούς να αλωνίζουν σε τόσο ευαίσθητη περιοχή, σε τόσο ευαίσθητη περίοδο;
ΔΕΝ είναι αστείο πλέον, είναι επικίνδυνο.
Εκλεγμένος στην ευρωβουλή είναι.τι πρόβλημα έχεις;
Το πρόβλημα ειναι κατι άπλυτοι που κάνουν πορείες υπέρ των λαθρομεταναστών σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι υπόδικος και περιθωριοποημενος ακόμα και από τους πιο ακραίους ακροδεξιούς της Ευρώπης και ιδανικος μαζί με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί εκεί πάνω να "υπερασπιστούν τα σύνορα" για κανένα θερμό επεισόδιο.
Όσες πορείες θέλουμε θα κάνουμε υπέρ των μεταναστών... Και δεν είμαστε "απλυτοι".
Papa John έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:53
Η τρύπα στη μύτη από πινέζα είναι ;
Όχι είναι από σπυράκι ανεμοβλογιάς που σου έσπασε τόσο πολύ τα παπάρια που ΕΠΡΕΠΕ να το καταστρέψεις κι ας σου έλεγε η μαμά σου ότι θα αφήσει σημάδι, σκασιλα σου αρκεί αυτό το γαμηδι να φύγει από τη μέση.
Το ξέρω γιατί εχω κι εγώ ένα ιδιο στο δόξα πατρί.
Χα χα χα,σοβαρά μιλάς ; Βάλε λίγο στόκο να μην φαίνεται