Ξανά στ'αρχίδια μας.Fluffy έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:59 εδω να πω πως προκειται για την υπατη αρμοστεία του οργανισμου ηνωμένων εθνων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκαμπίλα ΟΗΕ σε κυβέρνηση Μητσοτάκη
Re: Σκαμπίλα ΟΗΕ σε κυβέρνηση Μητσοτάκη
Εδώ πρόκειται για κλασικό εαμοβούλγαρο.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 03 Μαρ 2020, 22:08Χειροτερος εχθρος για ενα εθνος ειναι παντα ο εσωτερικος εχθρος. Και τα αναρχοκομμουνια ειναι μερικοι απο αυτους!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν αμφιβάλλω πως είναι ένα τσούρμο τραμπουκων. Αλλά, τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα, λέει η παροιμία. Άμα θα έχουν πολυβόλα στα χέρια, το ξανασυζητάμε.Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2020, 00:21Δεν είναι κατσιβελοι και δεν είναι μια χούφτα. Πάρα, μα πάρα, πολλοι από αυτούς έχουν πολεμήσει μαζί με τον ISIS, τον FSA και την Αλ Νουσρα. Σου τρώνε το λαρύγγι πριν καταλάβεις τι παίχτηκε.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 00:01 Πάντως καλό είναι να μην το παραγαμησουμε τελείως. Δεν εκαναμε δα και καμιά επιτυχημένη δοκιμή υδρογονοβομβας. Μια χούφτα κατσιβελους που έτρεχαν μέσα σε χωράφια τρομαξαμε με πυροβολισμους στον αέρα.
Σήμερα τους δώσανε δακρυγόνα, αύριο ποιος ξέρει τι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Golden Age
Δεν μπορεί η εθνική ασφάλεια μιας χώρας να επιρρεάζεται απο τις αποφάσεις κάποιων εξωτερικών γραφειοκρατών που η έγνοια τους είναι το πως θα εξυπηρετήσουν διάφορα συμφέροντα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Στο επόμενο επεισόδιο, γίνεται μίνι τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα και βγαίνουν ελληνόφωνοι να πουν ότι το αξιζαμε.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Εισαι ο τρίτος που ενημερώνει το φλωρουμ για την απάντηση της ελληνικής πλευράς. Αλλά άσκοπα αν σκοπός είναι η προπαγάνδα της ΜΙΤ δεν σε πιάνουν αυτά
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ο ΟΗΕ μας καταδίκαζε και πριν κάθε χρόνο ,για τις συνθήκες που τους φιλοξενούσαμε .Ακόμα μια καταδίκη .Ε και τι έγινε;
Στα παπάρια του Πατέρα μου μια και εγώ δεν έχω!
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Ανδρέας
τεν τεν έγραψε: 04 Μαρ 2020, 08:51 Εισαι ο τρίτος που ενημερώνει το φλωρουμ για την απάντηση της ελληνικής πλευράς. Αλλά άσκοπα αν σκοπός είναι η προπαγάνδα της ΜΙΤ δεν σε πιάνουν αυτά
Φλουφ(λ)η
αγορινα
συνεχισε.
Μια χαρα καταφερες να ενωσεις τον κοσμο.
αγορινα
συνεχισε.
Μια χαρα καταφερες να ενωσεις τον κοσμο.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Έχουν πάρει γραμμή και οι σκοπιανοί φίλοι της Ελλάδας.τεν τεν έγραψε: 04 Μαρ 2020, 08:51 Εισαι ο τρίτος που ενημερώνει το φλωρουμ για την απάντηση της ελληνικής πλευράς. Αλλά άσκοπα αν σκοπός είναι η προπαγάνδα της ΜΙΤ δεν σε πιάνουν αυτά
Με τη βλακεία που δέρνει το νεοέλληνα, σε λίγο καιρό η Τουρκία θα φαίνεται ο ανθρωπιστής της υπόθεσης.Fluffy έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:46 «Οι χώρες έχουν ασφαλώς το νόμιμο δικαίωμα να ελέγχουν τα σύνορά τους και να διαχειρίζονται τις παράνομες μετακινήσεις, όμως θα πρέπει να δείχνουν αυτοσυγκράτηση στη χρήση υπερβολικής και δυσανάλογης βίας και να εφαρμόσουν ένα σύστημα που θα επιτρέπει να υποβάλλονται αιτήματα για παροχή ασύλου με συντεταγμένο τρόπο», αναφέρει η ανακοίνωση.
[...]
Παράλληλα, πρέπει να διατηρηθεί και να ενταθεί η διεθνής στήριξη προς την Τουρκία, η οποία φιλοξενεί ήδη εκατομμύρια πρόσφυγες, καθώς και άλλες χώρες που γειτνιάζουν με τη Συρία.
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/20 ... eon-asyloy
Να δώσω, λοιπόν, θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα επιτελεία της κυβέρνησης και του ...φόρουμ.
Από φόβο εξάπλωσης για τον ιο , Ευρωπαικές χώρες δεν άφησαν αεροπλάνο να προσγειωθεί με 300 επιβάτες και επέστρεψε πίσω, δεν άφησαν κρουραζιερόπλοιο να μπει σε λιμάνι και εμείς θα αφήσουμε ανεξέλεγκτα χιλιάδες Ιρανούς παράδειγμα να μπούνε στην Ελλάδα με το Ιραν να είναι δεύτερη χώρα σε εξάπλωση του Ιου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχει μαζέψει πολλά παπάρια ο νηματοθέτης εδώ μέσα!Niki έγραψε: 04 Μαρ 2020, 08:55 Ο ΟΗΕ μας καταδίκαζε και πριν κάθε χρόνο ,για τις συνθήκες που τους φιλοξενούσαμε .Ακόμα μια καταδίκη .Ε και τι έγινε;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Sid Vicious
Αλήθεια;;; ΩΩΩ! Πωπω φίλε τι λες τώρα, δε το πιστεύω, μιλάμε φανταστικό ε!Fluffy έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:59 εδω να πω πως προκειται για την υπατη αρμοστεία του οργανισμου ηνωμένων εθνων
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις