Θα βρισκεται σε μυστικη αποστολη στα μετοπισθεν του εχθρου.Ανδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:55Που χάθηκε ο Χρηστάρας;
Από όταν πήρε σύνταξη (στα 50 του) και πήγε Λαμία να καλλιεργεί τα κτήματα τον έχασα!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
-
stergiosbik
Re: Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
-
Ανδρέας
55 μεθαύριο...γάμα τα...ερείπιο κατάντησα...Kauldron έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:5850 χρονών, πότε πρόλαβες να τα πάθεις όλα αυτά?με τα εμφράγματα, τους σφάχτες, τα σακατεμένα γόνατα, τα ξεφούσκωτα πλεμόνια,
Στην Καλλονή της Λέσβου υπηρέτησα.Ανδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:52Τι θάλεγες για Βατερά-Άγιο Φωκά στη Λέσβο; Έχω και σπίτι πάνω από την παραλία και όλα τα σύνεργα! Μέχρι και παραγάδι (και ψησταριά)!Μηχανικός έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:48 Εκεί στην παραλία στα χαρακώματα που θα περιμένουμε την απόβαση, που το πιθανότερο δεν θα γίνει, θα περνάμε την ώρα μας ψήνοντας κατσίκια και φτιάχνοντας κοκορέτσια.
Εγώ θα κάνω και κάνα ψαρεματάκι στη θάλασσα.![]()
![]()
Υποστήριζα με τη διμοιρία μου το τάγμα της Πέτρας.
Το ξέρω όλο το νησί καλά, και για αυτό σε περίπτωση πολέμου εκεί θα θελα να βρίσκομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 04 Μαρ 2020, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ανδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:33Βετεράνοι του Ιντλίμπ! Δεν τους λες και ράμπο!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:29 Μεταξύ μας τώρα, το χάσμα των γενεών δεν ισχύει στη περίπτωση πολέμου. Οι νεαροί Έλληνες φαντάροι είναι
εξίσου άμπαλοι με τους μεγαλύτερους.Δε ξέρω βέβαια τι θα είναι οι αντίπαλοι.![]()
Όσο για τους νέους Έλληνες φαντάρους...μη το λες!![]()
Αυτό είναι επίτευγμα.
Τί έκανες, κάθε μέρα 100 ντέντλιφτ με τριακοσάκιλα, ενώ έτρωγες μπέηκον και κάπνιζες δέκα δέκα τα τσιγάρα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ανδρέας
Ου γαρ έρχεται μόνον...Kauldron έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:03
Τί έκανες, κάθε μέρα 100 ντέντλιφτ με τριακοσάκιλα, ενώ έτρωγες μπέηκον και κάπνιζες δέκα δέκα τα τσιγάρα?
Έμφραγμα δεν έχω πάθει ακόμα....
-
Ανδρέας
Ε ναι...και η Αθήνα να πέσει, η Μυτιλήνη θα κρατάει...Μηχανικός έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:02
Στην Καλλονή της Λέσβου υπηρέτησα.
Υποστήριζα με τη διμοιρία μου το τάγμα της Πέτρας.
Το ξέρω όλο το νησί καλά, και για αυτό σε περίπτωση πολέμου εκεί θα θελα να βρίσκομαι.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Βάλτε με και Πολυχνίτο (φαντάρος) και Αχλαδερή (λοχίας) που ξέρω τα κατατόπια
Κι όσο θυμάμαι ότι στα Βατερά δεν μας άφηναν να κάνουμε μπάνιο εμάς τα φανταράκια...
Κι όσο θυμάμαι ότι στα Βατερά δεν μας άφηναν να κάνουμε μπάνιο εμάς τα φανταράκια...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ΠαρωνΑνδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:55Που χάθηκε ο Χρηστάρας;
Από όταν πήρε σύνταξη (στα 50 του) και πήγε Λαμία να καλλιεργεί τα κτήματα τον έχασα!![]()
-
Ανδρέας
-
Ανδρέας
Κάνατε στον Άγιο Φωκά...και δεν μας αφήνατε να πλησιάσουμε μη σας φάμε τα χταπόδια!ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:15 Βάλτε με και Πολυχνίτο (φαντάρος) και Αχλαδερή (λοχίας) που ξέρω τα κατατόπια
Στην Αχλαδερή είχα πάει για 15 μέρες στην αποθήκη πυρομαχικών. Ωραία ήταν μέσα στο δάσος, αλλά το φυλάκιο είχε κοριούς.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:15 Βάλτε με και Πολυχνίτο (φαντάρος) και Αχλαδερή (λοχίας) που ξέρω τα κατατόπια
Σαν διοικητής δεν θέλεις πολύ κόσμο άχρηστο και απείθαρχο ο οποίος θα σου δημιουργεί και προβλήματα αλλά θέλεις τον κατάλληλο κόσμο ο οποίος να είναι πειθαρχημένος και απόλυτα ελεγχόμενος από εσένα ως διοικητήBelisarius έγραψε: 04 Μαρ 2020, 15:01Εγω αν ήμουν διοικητής θα ήθελα να έχω παραπάνω κόσμο, πόσο μάλλον αν ξέρει από όπλα.Ανδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:59 Από αυτό μέχρι να πάω να κάνω τον Ράμπο Νο54 στις Φερές, έχει διαφορά!
Το τελευταίο που θα ήθελε ένας αξιωματικός σε κρίσιμη ώρα στην πρώτη γραμμή , κόσμο με όπλα μη πειθαρχημένο και μη κατάλληλο ο οποίος θα κάνει του κεφαλιού του
Άνδρες υπό τα όπλα εάν δεν έχουν κατάλληλη στρατιωτική εκπαίδευση , πειθαρχεία και δεν υπάγονται στον απόλυτο έλεγχο της επίσημης στρατιωτικής διοίκησης της χώρας , περισσότερο βλάπτουν και είναι επικίνδυνοι παρά ωφελούν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις
Και κάτι άλλο
Άνδρες υπό τα όπλα χωρίς πειθαρχεία , μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για αλλοτριους σκοπούς από αυτούς για τους οποίους τους έδωσε τα όπλα η Πατρίς
Πχ για να λύσουν δικές τους διαφορές η για ...πλιάτσικο κλπ
Και κάτι άλλο
Άνδρες υπό τα όπλα χωρίς πειθαρχεία , μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για αλλοτριους σκοπούς από αυτούς για τους οποίους τους έδωσε τα όπλα η Πατρίς
Πχ για να λύσουν δικές τους διαφορές η για ...πλιάτσικο κλπ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μα επειδή πατήσαμε τα 55 δε σημαίνει ότι θα είμαστε απείθαρχοι. Το αντίθετο. Θα κάνουμε ότι μας πει ο διοικητής μας. Εννοείται. Τι μαλακίες είναι αυτές; Εμείς θέλουμε να πολεμήσουμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:25Σαν διοικητής δεν θέλεις πολύ κόσμο άχρηστο και απείθαρχο ο οποίος θα σου δημιουργεί και προβλήματα αλλά θέλεις τον κατάλληλο κόσμο ο οποίος να είναι πειθαρχημένος και απόλυτα ελεγχόμενος από εσένα ως διοικητήBelisarius έγραψε: 04 Μαρ 2020, 15:01Εγω αν ήμουν διοικητής θα ήθελα να έχω παραπάνω κόσμο, πόσο μάλλον αν ξέρει από όπλα.Ανδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:59 Από αυτό μέχρι να πάω να κάνω τον Ράμπο Νο54 στις Φερές, έχει διαφορά!
Το τελευταίο που θα ήθελε ένας αξιωματικός σε κρίσιμη ώρα στην πρώτη γραμμή , κόσμο με όπλα μη πειθαρχημένο και μη κατάλληλο ο οποίος θα κάνει του κεφαλιού του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 0 Απαντήσεις