Θελει και την ενδιαμεση πριζα.ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:42
Μπορείς νομίζω να κλείσεις μία - μία την ασφάλεια κάθε φάσης από τον πίνακα και να δεις αν το router και η βεράντα είναι στην ίδια φάση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά ενίσχυσης...
Re: Αγορά ενίσχυσης...
γρρρρ...
κινητό να μην έχεις δεν πρέπει, μπορείς;
Έχω καλωδιώσει όλο το σπίτι και έκανα παρατήρηση σε φίλο που είχε το router δίπλα στο κρεβάτι του μικρού. Το wifi στο κινητό κλείνει επίσης. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν ζω πίσω από εξάτμιση λεωφορείου θα εξακολουθώ να μην καπνίζω στην λογική του αποφεύγω ότι μπορώenaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:44στο τέλος απο powerline βάζεις καλώδιο ethernet στο πισί σου; Τότε οκ, έχει διαφορά, αλλά αν θές τελικά να χρισημοποιήσεις κινιτό η τάμπλετ, προφανώς ειναι χειρότερο όπως το περιγράφεις, αρκετά.ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:38 Sorry για το ελαφρώς off topic αλλά είστε αρκετοί που το κατέχετε εδώ.
Έχει λυθεί το θέμα με την επίδραση του wifi; Είναι σαφείς και τελεσίδικες οι σχετικές έρευνες; Ξέρουμε ότι είναι ασφαλές σε οικιακό περιβάλλον ώστε να συστήνουμε και επιπλέον ενίσχυση; Θεωρούσα την λύση με το powerline πιο ασφαλή αν στο σπίτι υπάρχουν και μικρά παιδιά.
Η ενίσχυσή απαγορεύετε, να μην την ζητάμε, δεν κάνει καλό για κανέναν. Επανεκπομπές αν θέλουμε πιο μακρυά, όχι ενίσχυση.
αν δεν είχαμε κινητά, αυτή η κουβέντα θα είχε νόημα στ, τώρα έχουμε, είναι σαν να λέμε αν ενοχλεί το τσιγάρο και να ζούμε πίσω από μία εξάτμιση λεωφορείου. Και όλα να τα κλείσεις μέσα στο σπίτι εσύ τα γουφι, έχουν κινητά οι γείτονες, την πάτησες, μέσα σου περνάνε όταν μιλάνε.
Μια πρίζα δίπλα στο router που θα παίρνει το πρώτο powerline και άλλη μια κοντά στην βεράντα που θα παίρνει ρεύμα το ζευγάρι του. Ποια ενδιάμεση;
- Dwarven Blacksmith
Καταρχάς δεν υπάρχει ενίσχυση εδώ, είναι επανεκπομπή με την ίδια ισχύ. Το powerline δεν είναι πιο ασφαλές, εκτός αν το λειτουργείς μόνο με καλώδιο, αλλά δε ρωτάει αυτό η Κάστομ.ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:38 Sorry για το ελαφρώς off topic αλλά είστε αρκετοί που το κατέχετε εδώ.
Έχει λυθεί το θέμα με την επίδραση του wifi; Είναι σαφείς και τελεσίδικες οι σχετικές έρευνες; Ξέρουμε ότι είναι ασφαλές σε οικιακό περιβάλλον ώστε να συστήνουμε και επιπλέον ενίσχυση; Θεωρούσα την λύση με το powerline πιο ασφαλή αν στο σπίτι υπάρχουν και μικρά παιδιά.
Έπειτα για τις έρευνες, όπως σε κάθετι που αφορά μακροχρόνιες συνέπειες, δεν μπορούν να υπάρξουν σαφείς τελεσίδικες έρευνες, πήγαινε με τη διαίσθησή σου από τις υπόλοιπες.
στ, το κινιτάκι μας συνδέεται στου διαόλου τον κόπανο στα 1.8, που είναι σχεδόν ίδια κακά με τα 2.4. Τετράγωνα μακρυά, μέσα από το σπίτι, μέσα στο μπάνιο, παντού. Ξεχάστε το γουίφι και τα προβλήματά του, δεν μας ενδιαφέρει, αν μας ενδιέφερε θα ήμασταν σοβαροί με το θέμα των κινητών. Τι σημασία έχει αν εσύ το κλείνεις; Το κλείνει ο απέναντι;ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:48 Έχω καλωδιώσει όλο το σπίτι και έκανα παρατήρηση σε φίλο που είχε το router δίπλα στο κρεβάτι του μικρού. Το wifi στο κινητό κλείνει επίσης. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν ζω πίσω από εξάτμιση λεωφορείου θα εξακολουθώ να μην καπνίζω στην λογική του αποφεύγω ότι μπορώ![]()
Για να καταλάβεις, ειμαι στο awmn χρόνια, με εξοπλισμό σας αυτό που λέμε εδώ τώρα, κάνουμε συνδέσεις στα 200μβιτ στα 10 χιλιόμετρα. Στα καλά βέβαια, μερικοί δεν προσέχουν, και πετυχαίνουν ένα διαμέρισμα 600 μέτρα μακρυά, και χάνουν ταχύτητες. Ε, μπορεί να μένεις εσύ εκεί
Επίσης, επειδή σκανάρω την πόλη μας πολλά χρόνια, ξέρω να σου πώ με βεβαιότητα οτι ο θόρυβος που έχουμε απο τρίτες πηγές είναι άστα να πάνε, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, θα το μάθουμε.
άρα πάλι θα βγείς με ασύρματο εκεί για να μπεις απο το κινητό σου; σε άλλο κανάλι κιόλας απο το μόντεμ ίσως. Γιατί;ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:50Μια πρίζα δίπλα στο router που θα παίρνει το πρώτο powerline και άλλη μια κοντά στην βεράντα που θα παίρνει ρεύμα το ζευγάρι του. Ποια ενδιάμεση;
A ok. Ειχα καταλαβει οτι το πρωτο powerline το βαζουμε σε καποια αποσταση, αλλα ναι, δεν υπαρχει λογος.ST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:50Μια πρίζα δίπλα στο router που θα παίρνει το πρώτο powerline και άλλη μια κοντά στην βεράντα που θα παίρνει ρεύμα το ζευγάρι του. Ποια ενδιάμεση;
Καήκαμε!enaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:56 Για να καταλάβεις, ειμαι στο awmn χρόνια, με εξοπλισμό σας αυτό που λέμε εδώ τώρα, κάνουμε συνδέσεις στα 200μβιτ στα 10 χιλιόμετρα. Στα καλά βέβαια, μερικοί δεν προσέχουν, και πετυχαίνουν ένα διαμέρισμα 600 μέτρα μακρυά, και χάνουν ταχύτητες. Ε, μπορεί να μένεις εσύ εκεί![]()

απο το 2004 αυτά. Και από τότε υπάρχουν περιοχές μαύρες τρύπες, από πάνω τους περνάς και σε ρουφάνεST48410 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:00Spoiler
Καήκαμε!enaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:56 Για να καταλάβεις, ειμαι στο awmn χρόνια, με εξοπλισμό σας αυτό που λέμε εδώ τώρα, κάνουμε συνδέσεις στα 200μβιτ στα 10 χιλιόμετρα. Στα καλά βέβαια, μερικοί δεν προσέχουν, και πετυχαίνουν ένα διαμέρισμα 600 μέτρα μακρυά, και χάνουν ταχύτητες. Ε, μπορεί να μένεις εσύ εκεί![]()
γράψε στο πισι σου κατα προτίμηση, στην μπάρα πάνω στον βροουσερ, 192.168.1.1 ή 192.168.1.254
και πές αν σου βγάζει μία σελίδα. Χωρίς www κλπ, σκέτα τα νούμερα.
αν ανοίξει κάτι, γράφεις admin για user και για password παλι admin, ή ό,τι λέει το αυτοκόλλητο απο κάτω για αδμιν κωδικό
Spoiler
μέσα ψάχνεις να πάς εδώ, δεν το βρήκα, ειναι από πάνω απο εκεί που είναι αυτός, που λεει basic. Πάτα στο basic, κάπου θα έχει frequency, θα ειναι στο auto. Παίξε με τα κανάλια, κάθε αλλαγή θα τρώει λίγο χρόνο, δοκίμασε να δείς αν έχει διαφορά.

και εγώ, πολύ. Ακόμα και τα hdmi έχω σε matrix μέσα απο cat. Δεν ήταν μία εντελώς άχρηστη κίνηση λές; Δεν μπορώ ν απιστέψω οτι δεν το είδα να έρχεται, ήμουν μέσα του χρόνια
Spoiler
έχω γράψει και προγραμματάκι να τα ελέγχω κλπ, ωδή στο μάταιο στ η τεχνολογία, τρομερό πράγμα, υπέροχο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Μάιος 2018, 18:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι άχρηστη η καλωδίωση αν ασχολείσαι με πράγματα που απαιτούν συνεχή απροβλημάτιστη σύνδεση.
Είτε τρέχεις ένα σέρβερ, είτε κάνεις trading, είτε απλά παίζεις competitive.
καλά ναι, αλλά εγώ έχω καλωδιώσει και τα καζανάκια, τελικά δεν είχε νόημαDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 18:31 Δεν είναι άχρηστη η καλωδίωση αν ασχολείσαι με πράγματα που απαιτούν συνεχή απροβλημάτιστη σύνδεση.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μουά οσί. Κουλούρες τα γιουτιπιά... όλα τα δωμάτια, σαλόνι και το ένα μπαλκόνι έχουν πρίζες. Και για το τηλέφωνο μια απ' τα ίδια.
Και, κάπου 15 χρόνια μετά (όταν το χρειάστηκα για το ΟΤΕ TV), ανακαλύπτω ότι δεν έχω πάει καλώδιο κοντά στην τουβού, στο καθιστικό.
"Μα κε τρόμπα, κε στρόντζο" είπα, ανακαλύπτοντας ότι τελικά μιλάω και ιταλικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-
- 0 Απαντήσεις