!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Punk
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- blackpaint
Re: Punk
Anti-Nazi is what I am
That's the way I stay
Till I Die
A Pakistani waiter
An orthodox Jew
A homosexual man
I couldn't be you
A Nigerian doctor
A nurse from Taiwan
My dad's a Muslim cleric I couldn't be you
Stand together, all with me
Fight the Nazis, we believe
- Alexander the Great
Aφου σας αρεσουν τα γαλλικα
- anathematismeno_morio
- Phorum.gr user: dukedelouben
Α ρε blackpaint κουφάλα με θυμιζεις τα νιατα μου, τοτες δεν ειχαμε ναζιδες και αλλά τέτοια μεταμοντερνα, μεις μόνο μοικανα,μπυρες,ναρκωτικα,μουσικη και κανα ξυλίδι με μεταλλάδες. πανκ-αγνότης
Γενικά το πανκ βγάζει καλούς άνθρωπες, παιδιά να ακούτε πανκ, εγω ακόμη ακούω και ας πέρασαν τα χρόνια. Blackpaint και alex παρτε και το realite, αλμπουμ-ύμνο, αγαπημένο, viva la france.
Γενικά το πανκ βγάζει καλούς άνθρωπες, παιδιά να ακούτε πανκ, εγω ακόμη ακούω και ας πέρασαν τα χρόνια. Blackpaint και alex παρτε και το realite, αλμπουμ-ύμνο, αγαπημένο, viva la france.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anathematismeno_morio την 10 Ιουν 2018, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
So take my shriveled psyche, stretch it out between your fingers,
Look through lenses made to magnify my soul.
Look through lenses made to magnify my soul.
- blackpaint
θα σε πορωσω τωραanathematismeno_morio έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:34 Α ρε blackpaint κουφάλα με θυμιζεις τα νιατα μου, τοτες δεν ειχαμε ναζιδες και αλλά τέτοια μεταμοντερνα, μεις μόνο μοικανα,μπυρες,ναρκωτικα,μουσικη και κανα ξυλίδι με μεταλλάδες. πανκ-αγνότης
Γενικά το πανκ βγάζει καλούς άνθρωπες, παιδιά να ακούτε πανκ, εγω ακόμη ακούω και ας πέρασαν τα χρόνια. Blackpaint και alex παρτε και το realite, αλμπουμ-ύμνο, αγαπημένο, viva la france.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou