!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mαντραχαλοι gamers

Παιχνίδια ρόλων, ηλεκτρονικά, PC games/consoles, cheats, συζητήσεις και σχολιασμοί
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Mαντραχαλοι gamers

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Το βλέπω στον ανηψιο μου παίζει counter strike source με bot στο easy και κερδιζει . Φέτος κλείνει τα 5 😳
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

enterprise-psi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:45 Το βλέπω στον ανηψιο μου παίζει counter strike source με bot στο easy και κερδιζει . Φέτος κλείνει τα 5 😳
μελλοντικος ολυμπιονικης :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:35 Στην ενοτητα παιχνιδια παρατηρουμε οτι πολλοι μαντραχαλοι συμπχορουμιτες μας ακομη παιζουν παιχνιδια και μαλιστα με φανατισμο
Το θεωρειτε φυσιολογικο;
Παμε ενα duo pubg? Ή μαλλον squad. :003:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

enterprise-psi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:45 Το βλέπω στον ανηψιο μου παίζει counter strike source με bot στο easy και κερδιζει . Φέτος κλείνει τα 5 😳
Εμένα ο ένας γιος κι ο ανηψιός ( 11-12 ) έχουν κάνει φράξια στο Fortnite , είμαστε παρωχημένοι πλέον :102:
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Πλέον μόνο σκάκι κι αυτό όχι τόσο συχνά όσο κάποτε.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:35 Στην ενοτητα παιχνιδια παρατηρουμε οτι πολλοι μαντραχαλοι συμπχορουμιτες μας ακομη παιζουν παιχνιδια και μαλιστα με φανατισμο
Το θεωρειτε φυσιολογικο;
τα παιχνιδάκια βοηθούν να ακολουθούμε την τεχνολογία, να μην είμαστε δεινόσαυροι.

Δεν θα ξέραμε να ανοίγουμε το πισι αν δεν υπήρχαν τα παιχνιδάκια και οι τσόντες. :smt005: :003:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Στύγιος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:54
Εμένα ο ένας γιος κι ο ανηψιός ( 11-12 ) έχουν κάνει φράξια στο Fortnite , είμαστε παρωχημένοι πλέον :102:
Απαγορεύεται τυπε το fortnite , θα παίξει csgo ή battlefield να γίνει άνθρωπος :003: :lol:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

sys3x έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:23
Alien666 έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:40 Ναι, βέβαια. Ο λόγος που αποφεύγω να ασχολούμαι συχνά με games είναι ότι κολλάω εύκολα και ξοδεύω όλο τον χρόνο μου σε αυτά.

Μου αρέσουν τα indie games.
Σε αρέσουν αλλά δε προτείνεις κανένα ρε καρντάσι, έχω τόσο καιρό που ζητάω να με πείτε κάνα καλό καινούργιο όμως, για πε να σε δω.
Το τελευταίο γαμάτο indie που έπαιξα ήταν πριν 2-3 χρόνια ήταν ένα 2d platform με ένα μπαρμπαδάκι (σα το άλλο το γαμάτο το ασπρόμαυρο) αλλά δε θυμάμαι πως το λένε, πολύ δυνατό με γαμάτη αισθητική, ατμόσφαιρα και μουσική.
Εχω παίξει τα adventure τρόμου penumbra, amnesia και soma.

Στο indie db έχει όλα τα ερασιτεχνικά και πολλά από αυτά τα δίνουν τζάμπα οι δημιουργοί.

https://www.indiedb.com/
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Το αναντίστρεπτο δυστύχημα είναι ότι, από μια ηλικία και μετά, πολλά γίνονται στη θέση πραγμάτων που δεν γίνονται...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:44
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:41
EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:39 Γιαννοπουλε, πολλα games ειναι ΜΟΝΟ για μαντραχαλους, όχι μόνο για τη βια κ ολα αυτα, αλλα κ γιατι χρειάζονται μια ωριμότητα να καταλαβεις τα νοηματα τους. Ειναι μια βιομηχανία όπως ο κινηματογράφος. Αντι να δεις τα πιστολιδια με τον φαλακρα με τη βρετανική προφορά γιατί να μην τα ριξεις εσυ στο gta? Αντι να βλεπεις δράκους στο LOTR γιατι να μην τους κυνηγήσεις στο skyrim?
Ειναι για μαντραχαλους gamers συμφωνω
αφου να φανταστεις υπαρχουν ανωριμοι μαντραχαλοι που παρακολουθουν ποδοσφαιρο. η ακομη χειροτερα, συχναζουν σε προποτζηδικα. μπροστα τους το 15χρονο με καβλοσπυρα που εχει 5 μερες να κλεισει το παιχνιδι ειναι πιο ωριμο.
^ Η μόνη λογική απάντηση στις προβοκατόρικες μαλακίες του ΓΓ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Η ποινικοποίηση του shitposting δεν θα περάσει 😁
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:49 Θα ηθελα να τοποθετηθουν και αι γυναικες
Πως θα αντιδρουσαν στο πρωτο ραντεβου ο μαντραχαλος τους ελεγε οτι την προηγουμενη ημερα επαιζε 4 ωρες συνεχομενες call of duty?
Στα τέτοια μας για το πως θα αντιδρουσε. Σιγά μη την ρωτήσουμε με τι θα διασκςδαζουμε
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τέλειο νήμα, μου θυμίζει τις κουβέντες με τους φίλους όταν τους δουλεύω που παίζουν παιχνίδια.

Και τι κάνεις στο πισι δηλαδή αν δεν παίζεις; :smt005: :003:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:49 Θα ηθελα να τοποθετηθουν και αι γυναικες
Πως θα αντιδρουσαν στο πρωτο ραντεβου ο μαντραχαλος τους ελεγε οτι την προηγουμενη ημερα επαιζε 4 ωρες συνεχομενες call of duty?
Χαλαρα πιστευω αν μιλαμε για νορμαλ γκομενα.Αντιθετα αν της ελεγε οτι εχει 15000 ποστ στο phorum.gr οπου φυγει φυγει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Με τη δικιά μου προχτές παίζαμε coop το We Were Here.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παιχνίδια”