!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mαντραχαλοι gamers
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Mαντραχαλοι gamers
Το βλέπω στον ανηψιο μου παίζει counter strike source με bot στο easy και κερδιζει . Φέτος κλείνει τα 5 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Eθνικοκοινωνιστης
μελλοντικος ολυμπιονικηςenterprise-psi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:45 Το βλέπω στον ανηψιο μου παίζει counter strike source με bot στο easy και κερδιζει . Φέτος κλείνει τα 5![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Παμε ενα duo pubg? Ή μαλλον squad.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:35 Στην ενοτητα παιχνιδια παρατηρουμε οτι πολλοι μαντραχαλοι συμπχορουμιτες μας ακομη παιζουν παιχνιδια και μαλιστα με φανατισμο
Το θεωρειτε φυσιολογικο;
Εμένα ο ένας γιος κι ο ανηψιός ( 11-12 ) έχουν κάνει φράξια στο Fortnite , είμαστε παρωχημένοι πλέονenterprise-psi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:45 Το βλέπω στον ανηψιο μου παίζει counter strike source με bot στο easy και κερδιζει . Φέτος κλείνει τα 5![]()
Πλέον μόνο σκάκι κι αυτό όχι τόσο συχνά όσο κάποτε.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
τα παιχνιδάκια βοηθούν να ακολουθούμε την τεχνολογία, να μην είμαστε δεινόσαυροι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:35 Στην ενοτητα παιχνιδια παρατηρουμε οτι πολλοι μαντραχαλοι συμπχορουμιτες μας ακομη παιζουν παιχνιδια και μαλιστα με φανατισμο
Το θεωρειτε φυσιολογικο;
Δεν θα ξέραμε να ανοίγουμε το πισι αν δεν υπήρχαν τα παιχνιδάκια και οι τσόντες.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Απαγορεύεται τυπε το fortnite , θα παίξει csgo ή battlefield να γίνει άνθρωποςΣτύγιος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:54Εμένα ο ένας γιος κι ο ανηψιός ( 11-12 ) έχουν κάνει φράξια στο Fortnite , είμαστε παρωχημένοι πλέονenterprise-psi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:45 Το βλέπω στον ανηψιο μου παίζει counter strike source με bot στο easy και κερδιζει . Φέτος κλείνει τα 5![]()
![]()
Εχω παίξει τα adventure τρόμου penumbra, amnesia και soma.sys3x έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:23Σε αρέσουν αλλά δε προτείνεις κανένα ρε καρντάσι, έχω τόσο καιρό που ζητάω να με πείτε κάνα καλό καινούργιο όμως, για πε να σε δω.Alien666 έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:40 Ναι, βέβαια. Ο λόγος που αποφεύγω να ασχολούμαι συχνά με games είναι ότι κολλάω εύκολα και ξοδεύω όλο τον χρόνο μου σε αυτά.
Μου αρέσουν τα indie games.
Το τελευταίο γαμάτο indie που έπαιξα ήταν πριν 2-3 χρόνια ήταν ένα 2d platform με ένα μπαρμπαδάκι (σα το άλλο το γαμάτο το ασπρόμαυρο) αλλά δε θυμάμαι πως το λένε, πολύ δυνατό με γαμάτη αισθητική, ατμόσφαιρα και μουσική.
Στο indie db έχει όλα τα ερασιτεχνικά και πολλά από αυτά τα δίνουν τζάμπα οι δημιουργοί.
https://www.indiedb.com/
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Το αναντίστρεπτο δυστύχημα είναι ότι, από μια ηλικία και μετά, πολλά γίνονται στη θέση πραγμάτων που δεν γίνονται...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
^ Η μόνη λογική απάντηση στις προβοκατόρικες μαλακίες του ΓΓ.Ασέβαστος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:44αφου να φανταστεις υπαρχουν ανωριμοι μαντραχαλοι που παρακολουθουν ποδοσφαιρο. η ακομη χειροτερα, συχναζουν σε προποτζηδικα. μπροστα τους το 15χρονο με καβλοσπυρα που εχει 5 μερες να κλεισει το παιχνιδι ειναι πιο ωριμο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:41Ειναι για μαντραχαλους gamers συμφωνωEKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:39 Γιαννοπουλε, πολλα games ειναι ΜΟΝΟ για μαντραχαλους, όχι μόνο για τη βια κ ολα αυτα, αλλα κ γιατι χρειάζονται μια ωριμότητα να καταλαβεις τα νοηματα τους. Ειναι μια βιομηχανία όπως ο κινηματογράφος. Αντι να δεις τα πιστολιδια με τον φαλακρα με τη βρετανική προφορά γιατί να μην τα ριξεις εσυ στο gta? Αντι να βλεπεις δράκους στο LOTR γιατι να μην τους κυνηγήσεις στο skyrim?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Η ποινικοποίηση του shitposting δεν θα περάσει 
-
Δημοκράτης
Στα τέτοια μας για το πως θα αντιδρουσε. Σιγά μη την ρωτήσουμε με τι θα διασκςδαζουμεΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:49 Θα ηθελα να τοποθετηθουν και αι γυναικες
Πως θα αντιδρουσαν στο πρωτο ραντεβου ο μαντραχαλος τους ελεγε οτι την προηγουμενη ημερα επαιζε 4 ωρες συνεχομενες call of duty?
τέλειο νήμα, μου θυμίζει τις κουβέντες με τους φίλους όταν τους δουλεύω που παίζουν παιχνίδια.
Και τι κάνεις στο πισι δηλαδή αν δεν παίζεις;

Και τι κάνεις στο πισι δηλαδή αν δεν παίζεις;
Χαλαρα πιστευω αν μιλαμε για νορμαλ γκομενα.Αντιθετα αν της ελεγε οτι εχει 15000 ποστ στο phorum.gr οπου φυγει φυγει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:49 Θα ηθελα να τοποθετηθουν και αι γυναικες
Πως θα αντιδρουσαν στο πρωτο ραντεβου ο μαντραχαλος τους ελεγε οτι την προηγουμενη ημερα επαιζε 4 ωρες συνεχομενες call of duty?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Με τη δικιά μου προχτές παίζαμε coop το We Were Here.