Θα ψήσω.
Εχω αδιάβροχο.
Την άλλη εβδομάδα δεν είναι;
εχμ, εναν ολοκληρο μηνα σερι ειναι, για να μην πω ολο το χρονο
Η Πάτρα έχει συνεχώς events αυτό τον καιρό. Απλά επειδή βόλευε αυτές τις μέρες είχαμε πει με κάτι φιλαράκια να παμε, ξεκινώντας από σήμερα. Αλλα δεν είναι σε θέση να οδηγήσω.
Αλλο αυτό. Κι εδώ έτσι είναι. Αλλά λέω για το μεγάλο
Εμ ξενυχταγες χθεςNamrail έγραψε: 20 Φεβ 2020, 11:36Η Πάτρα έχει συνεχώς events αυτό τον καιρό. Απλά επειδή βόλευε αυτές τις μέρες είχαμε πει με κάτι φιλαράκια να παμε, ξεκινώντας από σήμερα. Αλλα δεν είναι σε θέση να οδηγήσω.
https://www.carnivalpatras.gr/timetable/
Σαν της Πάτρας δεν είναι. Αλλά έχει διαφορά events και ομορφιές τέτοιες.Ασέβαστος έγραψε: 20 Φεβ 2020, 12:39https://www.carnivalpatras.gr/timetable/
εχω καποιες αμφιβολιες για το αν ειναι ετσι κι εκει. στο παραπανω βλεπεις τις επισημες εκδηλωσεις. ασε τι γινεται απο τα πατρινα μπαρ κλπ, και απο το καθε καρναβαλικο γκρουπ.
εδω, απο το πρωι εχουν βγαλει ολοι εξω ηχεια και μουσικες, και ψηνουν.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2020, 12:41
Σαν της Πάτρας δεν είναι. Αλλά έχει διαφορά events και ομορφιές τέτοιες.
Κι εδώ έτσι είναι, βγάζουν και ψήνουν στο δρόμο και πίνουν. Ίσως σε εσάς να είναι λίγο παραπάνω.Ασέβαστος έγραψε: 20 Φεβ 2020, 12:51εδω, απο το πρωι εχουν βγαλει ολοι εξω ηχεια και μουσικες, και ψηνουν.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2020, 12:41
το μεσημερι εχω κανονισει να παω σε μπαρ, κανονικο νυχτερινο μπαρ με ποτο, και μαζι με το ποτο, σουβλακια. το απογευμα θα ειμαι παλι εδω, μαγαζι.
δεν ειναι μονο το τι οργανωνει ο δημος, ειναι οτι ολοι ειμαστε για πεταμα. κανε εικονα 3 το μεσημερι στη μπαρα, με ουισκαρες και σουβλακι ανα χειρας, και τα κοριτσα να χορευουν.
να τωρα που γραφω, ο απεναντι τραγουδαει "εσυ τι λες θα γινουμε επιτελους εραστες" και χορευει στο πεζοδρομιο με το κρασομπουκαλο στο χερι. και ειναι ακομη μια το μεσημερι.
Τι μπαρ ρε μλκ; Εδώ ψήνουν οι φούρνοι και τα τυροπιταδικα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Φεβ 2020, 12:51εδω, απο το πρωι εχουν βγαλει ολοι εξω ηχεια και μουσικες, και ψηνουν.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2020, 12:41
το μεσημερι εχω κανονισει να παω σε μπαρ, κανονικο νυχτερινο μπαρ με ποτο, και μαζι με το ποτο, σουβλακια. το απογευμα θα ειμαι παλι εδω, μαγαζι.
δεν ειναι μονο το τι οργανωνει ο δημος, ειναι οτι ολοι ειμαστε για πεταμα. κανε εικονα 3 το μεσημερι στη μπαρα, με ουισκαρες και σουβλακι ανα χειρας, και τα κοριτσα να χορευουν.
να τωρα που γραφω, ο απεναντι τραγουδαει "εσυ τι λες θα γινουμε επιτελους εραστες" και χορευει στο πεζοδρομιο με το κρασομπουκαλο στο χερι. και ειναι ακομη μια το μεσημερι.