Δηλαδη αν αρχισει να τρεχει στολισναγια απο την βρυση σου θα το παρεις χαμπαρι μονο οταν γινεις ντιρλαblackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:57 τι καραμελες με γευση βοτκας ρε γιδια, η βοτκα δεν εχει γευση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραμελες με γευση ουζο για παιδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Καραμελες με γευση ουζο για παιδια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ακόμα χειρότερα τότε, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ντάξει ,αυτή τη μαλακία με τα άδεια όπλα μη τη ξανακούσω, έχω "λύσει" - αρμόσει εκπαιδευτικό sidewinder που κανονικά φέρει πυροσωλήνα προσεγγίσεως και επαφής , ρουκέτες και λοιπά, άντε γεια..
- blackpaint
σκετο αλκοολ ειναι η βοτκα ρε ανθρωπε, δεν εχει γευση λεμε. Αυτο που νοιωθεις ειναι το καψιμο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:11Δηλαδη αν αρχισει να τρεχει στολισναγια απο την βρυση σου θα το παρεις χαμπαρι μονο οταν γινεις ντιρλαblackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:57 τι καραμελες με γευση βοτκας ρε γιδια, η βοτκα δεν εχει γευση.
-
Γιάννης
Όχι. Δεν περιέχουν οινόπνευμα, δεν υπάρχει λόγος.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:04 Θεωρειτε οτι θα επρεπε να απαγορευτει η πωληση καραμελων με γευση ουζο σε παιδια;
Εντάξει ρε τύπε, ήσουν καλός μάστορας. Αυτό δεν σε κάνει και έξυπνο.Στύγιος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:18Ντάξει ,αυτή τη μαλακία με τα άδεια όπλα μη τη ξανακούσω, έχω "λύσει" - αρμόσει εκπαιδευτικό sidewinder που κανονικά φέρει πυροσωλήνα προσεγγίσεως και επαφής , ρουκέτες και λοιπά, άντε γεια..
Dein Herz, meine Gier
-
Γιάννης
Ωραιότατη ιδέα, μια χαρά ακούγεται!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:11Δηλαδη αν αρχισει να τρεχει στολισναγια απο την βρυση σου θα το παρεις χαμπαρι μονο οταν γινεις ντιρλαblackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:57 τι καραμελες με γευση βοτκας ρε γιδια, η βοτκα δεν εχει γευση.
Όχι ,δεν το έπαιζα έξυπνος, μάθαινα ,άκουγα με καθοδήγηση έμπειρων.Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:20Εντάξει ρε τύπε, ήσουν καλός μάστορας. Αυτό δεν σε κάνει και έξυπνο.
Καλά ρε τύπε. Είσαι γαμάτος και καλά έκανες που έβαλες το όπλο στο στόμα σου. Έπρεπε να πάρεις και τιμητική.Στύγιος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:22Όχι ,δεν το έπαιζα έξυπνος, μάθαινα ,άκουγα με καθοδήγηση έμπειρων.Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:20Εντάξει ρε τύπε, ήσουν καλός μάστορας. Αυτό δεν σε κάνει και έξυπνο.Στύγιος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:18
Ντάξει ,αυτή τη μαλακία με τα άδεια όπλα μη τη ξανακούσω, έχω "λύσει" - αρμόσει εκπαιδευτικό sidewinder που κανονικά φέρει πυροσωλήνα προσεγγίσεως και επαφής , ρουκέτες και λοιπά, άντε γεια..
Φάε μια καραμελίτσα ούζο τώρα, μήπως και σταματήσεις να γράφεις χαζομάρες.

Dein Herz, meine Gier
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε γευση τσιπουρο βγαινει;
Αρίστος for Tsirpas
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχει απλά είναι πάρα πάρα πολύ ελαφριά. Το καταλαβαίνεις εύκολα αν δοκιμάσεις άλλης εταιρείας τη μια πάνω στην άλλη.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:57 τι καραμελες με γευση βοτκας ρε γιδια, η βοτκα δεν εχει γευση.
Βασικά μπήκα στο θέμα για τις καραμέλες με γεύση ουίσκι, αν ξέρουμε καμία που βγαίνει σε Jack Daniels στείλτε inbox
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- blackpaint
Jack Daniel's Tennessee Whiskey Honey Fudge CaramelsAwesomatic έγραψε: 17 Φεβ 2020, 22:32Έχει απλά είναι πάρα πάρα πολύ ελαφριά. Το καταλαβαίνεις εύκολα αν δοκιμάσεις άλλης εταιρείας τη μια πάνω στην άλλη.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:57 τι καραμελες με γευση βοτκας ρε γιδια, η βοτκα δεν εχει γευση.
Βασικά μπήκα στο θέμα για τις καραμέλες με γεύση ουίσκι, αν ξέρουμε καμία που βγαίνει σε Jack Daniels στείλτε inbox![]()
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μηπως μπορεις να προτινεις και καραμελες με γευση μιλκο και μπουγατσα;
Αρίστος for Tsirpas
μου θυμίζει που στο δημοτικό μας έλεγαν να μην τρώμε πουράκια γιατί συνηθίζουμε στο κάπνισμα
πόσο ηττημένος μαλάκας συνεχίζω αισθάνομαι ακόμα μετά απο 40 χρόνια
τι έχω περάσει στη ζωή μου γαμότο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Μπα ,εγώ το άρχισα στα 21 μου εξαιτίας γκόμενας και καπνίζω αδιαλείπτως εδώ και 30 χρόνια.Σέλευκας έγραψε: 17 Φεβ 2020, 23:32 μου θυμίζει που στο δημοτικό μας έλεγαν να μην τρώμε πουράκια γιατί συνηθίζουμε στο κάπνισμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x