Ο χρυσος κανονας λεει οτι αν ποτε σου πιασει συζητηση ελληνας η αλβανος σχετικα με οτιδηποτε που να αφορα την Ιταλια κοψε λασπη το συντομοτερο δυνατον κατα 99% εχεις πεσει σε μαλακα που θα σου ζαλισει τ αρχιδια.nowhere έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:32 λες και αν βάλεις μαρμελάδα θα καταστραφούν τα μακαρόνια που κρατάνε το σύμπαν στη θέση του ξερωγώ.ψωνάρες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστε τα συνορα στους οχιτζηδες
Re: Κλειστε τα συνορα στους οχιτζηδες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
αριστερά ο σεφ με τον σερβιτόρο κάτω δεξιά ο τύπος που τόλμησε να ζητήσει τυράκι

-
σαν αμαρτία
Ποιος μαλ..αχαρακτηριστος άνοιξε το μπαούλο και βγήκε ο αντισοσιαλ;nowhere έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:59 αριστερά ο σεφ με τον σερβιτόρο κάτω δεξιά ο τύπος που τόλμησε να ζητήσει τυράκι
![]()
Τι να πω, μωρέ, τόσα χρόνια τα λέω. Κάποτε ένας Έλληνας από τα χωριά μας που βρεθήκαμε στην Ιταλία είχε μάθει πως ζούσα εκεί και με βρήκε, με λέει, πολύ άγριες οι Ιταλίδες, μόλις τις κοιτάξεις σε αγριοκοιτάζουν. Τι να του έλεγα, θα έτυχε, του είπα, δεν μπορείς να εξηγήσεις.
Ordem e Progresso.
bump
Λεγεών: σχεδόν το είχα ξεχάσει αυτό ρε συ. Aged like milk που λένε στο χωριό μου
Λεγεών: σχεδόν το είχα ξεχάσει αυτό ρε συ. Aged like milk που λένε στο χωριό μου
Ήταν βλάκες οι οχιτζήδες ζαίοι που φορούσαν μάσκα ενώ μία εβδομάδα μετά στο Αταλάντα - Βαλένθια γινόταν της πουτάνας και τέλη Φεβρουαρίου το Μιλάνο έκλεινε.Σενέκας έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:33 bump
Λεγεών: σχεδόν το είχα ξεχάσει αυτό ρε συ. Aged like milk που λένε στο χωριό μου![]()
Ούτε καν σε αυτό δεν έχει το θάρρος να πει "ΟΚ, είπα μαλακία, mea culpa".
Το ενθαρρυντικό είναι ότι μόνο αυτός κάνει λάϊκ στον εαυτό του. Φαντάσου να είχε γίνει Τέρρυ Χατζηϊερεμίας (μην γκουγκλάρεις αν θέλεις το καλό σου, μην ψάξεις στο γιουτιούμπ αν δεν θέλεις να χάσεις τα λογικά σου).
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Δε θα κάτσει να απολογηθεί λες ε; Ούτε εγώ το πιστεύωΛεγεών έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:57Ήταν βλάκες οι οχιτζήδες ζαίοι που φορούσαν μάσκα ενώ μία εβδομάδα μετά στο Αταλάντα - Βαλένθια γινόταν της πουτάνας και τέλη Φεβρουαρίου το Μιλάνο έκλεινε.Σενέκας έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 20:33 bump
Λεγεών: σχεδόν το είχα ξεχάσει αυτό ρε συ. Aged like milk που λένε στο χωριό μου![]()
Ούτε καν σε αυτό δεν έχει το θάρρος να πει "ΟΚ, είπα μαλακία, mea culpa".
Το ενθαρρυντικό είναι ότι μόνο αυτός κάνει λάϊκ στον εαυτό του. Φαντάσου να είχε γίνει Τέρρυ Χατζηϊερεμίας (μην γκουγκλάρεις αν θέλεις το καλό σου, μην ψάξεις στο γιουτιούμπ αν δεν θέλεις να χάσεις τα λογικά σου).
άγνωστος γνωστός
-
άγνωστος γνωστός
Α ναι. Ευχαριστώ
-
άγνωστος γνωστός
Ρομπότ είστε;Otto Weininger έγραψε: 13 Φεβ 2020, 13:44Καλά δεν πειράζει αυτό. Έχω δει να ρίχνουν τυρί σε μακαρονάδα με αχιβάδες.Nostalgia έγραψε: 13 Φεβ 2020, 13:26Γαμησε τα, εμενα η δικια μου ζητησε τυρι σε μακαροναδα με μανιταρια, μου επεσαν τα μουτρα σου λεω....Otto Weininger έγραψε: 13 Φεβ 2020, 12:36 Πλέμπα που πάει στην Ιταλία και ψάχνει ελληνικη ταβέρνα.
Που ζητάει χωριάτικη σε trattoria.![]()
-
άγνωστος γνωστός
Το πτυχίο πόσο το αγόρασες στην Ιταλία αφού εδώ δεν μπορούσες να περάσεις με πανελλήνιες;Otto Weininger έγραψε: 13 Φεβ 2020, 12:36 Πλέμπα που πάει στην Ιταλία και ψάχνει ελληνικη ταβέρνα.
Που ζητάει χωριάτικη σε trattoria.
άγνωστος γνωστός έγραψε: 08 Φεβ 2021, 19:32Το πτυχίο πόσο το αγόρασες στην Ιταλία αφού εδώ δεν μπορούσες να περάσεις με πανελλήνιες;Otto Weininger έγραψε: 13 Φεβ 2020, 12:36 Πλέμπα που πάει στην Ιταλία και ψάχνει ελληνικη ταβέρνα.
Αυτό το στριπτίζ ήταν τόσο δυνατό, που μου'ρχεται να τομπαίξω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Γιατί τα βάζεις με μένα; Την αλήθεια λέω. Γαμηθηκατε στα διακοποδανεια απλά για να ψάχνετε την ταβέρνα Ζορμπας σε κάθε χώρα της Ευρώπης.άγνωστος γνωστός έγραψε: 08 Φεβ 2021, 19:32Το πτυχίο πόσο το αγόρασες στην Ιταλία αφού εδώ δεν μπορούσες να περάσεις με πανελλήνιες;Otto Weininger έγραψε: 13 Φεβ 2020, 12:36 Πλέμπα που πάει στην Ιταλία και ψάχνει ελληνικη ταβέρνα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
άγνωστος γνωστός
Ναι αλλά σπουδάσαμε στο Γουδή. Δεν αφήσαμε συνάλλαγμα έξω.Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2021, 19:53Γιατί τα βάζεις με μένα; Την αλήθεια λέω. Γαμηθηκατε στα διακοποδανεια απλά για να ψάχνετε την ταβέρνα Ζορμπας σε κάθε χώρα της Ευρώπης.άγνωστος γνωστός έγραψε: 08 Φεβ 2021, 19:32Το πτυχίο πόσο το αγόρασες στην Ιταλία αφού εδώ δεν μπορούσες να περάσεις με πανελλήνιες;Otto Weininger έγραψε: 13 Φεβ 2020, 12:36 Πλέμπα που πάει στην Ιταλία και ψάχνει ελληνικη ταβέρνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-