!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζώα με δίπλωμα οδήγησης
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ζώα με δίπλωμα οδήγησης
^Αυτό, η διακεκομμένη αριστερά από τη μπλε νταλίκα.
Στο παρμπρίζ φαίνεται ότι διακόπτεται και το παπάκι τέρμα δεξιά που αυτό κυκλοφορεί στην ΛΕΑ... γενικά τα παπάκια τα αφήνουν γιατί σε λωρίδα αν δεν έχει κίνηση θα τους πατήσουν οι άλλοι.perseus έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:15 δειχτε και εμενα ρε παιδια να το δω ,που τις βλεπετε τις τρεις?
the end
Εγώ θεωρώ ότι κάποια πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Αν έχει κίτρινη γραμμή κάτω ή αν έγραφε "απαγορεύεται η διέλευση" τα λιγότερο ζώα ίσως και να το σεβαστούν όπως θα έκαναν αν έβλεπαν πινακίδα για θέση αναπήρων ή κάτι άλλο αντίστοιχο.Πάνας έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:10 Αν είναι δυνατόν να πει δεν ήξερα και δεν γνώριζα!
Πάρσιμο το δίπλωμα για ένα χρόνο και ξανά η διαδικασία από την σχολή για καινούργιο δίπλωμα αν πει κάτι τέτοιο. Και ΕΔΕ για να βρουν αυτόν που υπόγραψε για να το εκδώσει.
Τα ζώα ζώα, εντάξει με αυτούς δεν υπάρχει ελπίδα έτσι κι αλλιώς, μόνο αφαίρεση διπλώματος δια παντός το λιγότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bizeli την 28 Μάιος 2018, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δηλαδη την γραμμη στην νταλικα την βλεπετε διακεκομενη εσεις.
Βλέπω πως σέβονται και τις λεωφορειολωρίδες που είναι με κίτρινο.bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:18Εγώ θεωρώ ότι κάποια πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Αν έχει κίτρινη γραμμή κάτω ή αν έγραφε "απαγορεύεται η διέλευση" τα λιγότερο ζώα ίσως και να το σεβαστούν όπως θα έκαναν αν έβλεπαν πινακίδα για θέση αναπήρων ή κάτι άλλο αντίστοιχο.Πάνας έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:10 Αν είναι δυνατόν να πει δεν ήξερα και δεν γνώριζα!
Πάρσιμο το δίπλωμα για ένα χρόνο και ξανά η διαδικασία από την σχολή για καινούργιο δίπλωμα αν πει κάτι τέτοιο. Και ΕΔΕ για να βρουν αυτόν που υπόγραψε για να το εκδώσει.
Τα ζώα ζώα εντάξει με αυτούς, δεν υπάρχει ελπίδα έτσι κι αλλιώς, μόνο αφαίρεση διπλώματος δια παντός το λιγότερο.
the end
Ναι. Αν δεν ήταν θα την έβλεπες μέσα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου κάτω δεξιά
Κατέβασε την φώτο να την δεις ακόμα καλύτερα. Έχει μεγάλη ανάλυση Φαίνεται μέχρι και το σήμα της Mercedes μέσα από το παρμπρίζ. Στο κάτω κάτω αφού στο λέει ο ίδιος που πέρασε; Γιατί να σου πει ψέματα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 28 Μάιος 2018, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ σου λέω για τα λιγότερα ζώα. Ας πούμε ότι είναι και κάποιοι στους δρόμους που κάπως "ξεχνιούνται" και δεν κάνουν την καφρίλα τους και τόσο συνειδητά. Έστω κι έτσι θα μπορούσες να αποσυμφορήσεις λίγο την κατάσταση αν απαλλαχθείς από αυτούς υπενθυμίζοντάς τους την παρανομία που διαπράττουν ώστε να έχουν τον νου τους.Πάνας έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:23 Βλέπω πως σέβονται και τις λεωφορειολωρίδες που είναι με κίτρινο.
Εντάξει κάποιοι άλλοι δεν έχουν ιερό και όσιο.
Διαφορετικά η άλλη λύση που σκέφτομαι είναι τα διασωστικά οχήματα να είναι σαν τανκς και να πατούν από πάνω τους παραβάτες.
Θα φωνάζουν από το μεγάφωνο "Έχετε 1 λεπτό να εκκενώσετε τα οχήματά σας." και μετά θα περνούν σαν οδοστρωτήρες πάνω από τις λαμαρίνες.
Ξαναπέρνα αν σου βαστάει από ΛΕΑ. Πάει το αμαξάκι σου.
Αν κανεις ζουμ στις πινακιδες θα δεις τρια βελακια, για τις τρεις λωριδες δηλαδη. Αριστερα βγαινεις στην Ε70 που σε εκεινο το σημειο πρεπει να ειναι η Α4, στη μεσαια και τη δεξια συνεχιζεις για Βενετια, ενω υπαρχει και δεξια εξοδος για Oriago...
Winter is coming
Να είσαι οδηγός ΕΚΑΒ, να οδηγείς στους ελ. δρόμους και να έχεις και το άγχος ότι σε περιμένει κάπου ένας ετοιμοθάνατος να τον σώσεις. Και όταν καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο κάποιος άλλος παπάρας θα έχει κλείσει την είσοδο της οικοδομής γιατί θέλει να παρκάρει ακριβώς κάτω από το σπίτι του. Ούτε το φορείο δεν θα χωράει να περάσει.
Χαράς την υπομονή τους.
Κανονικά οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ θα έπρεπε να παίρνουν έξτρα επίδομα ψυχολογικής υποστήριξης.
Χαράς την υπομονή τους.
Κανονικά οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ θα έπρεπε να παίρνουν έξτρα επίδομα ψυχολογικής υποστήριξης.
Αν ψάξεις στο γιουτουμπ θα βρεις βινδεάκια με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα επιδόματα τα κόψαμε... θα αρχίσουμε πάλι από την αρχή;bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 00:47 Να είσαι οδηγός ΕΚΑΒ, να οδηγείς στους ελ. δρόμους και να έχεις και το άγχος ότι σε περιμένει κάπου ένας ετοιμοθάνατος να τον σώσεις. Και όταν καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο κάποιος άλλος παπάρας θα έχει κλείσει την είσοδο της οικοδομής γιατί θέλει να παρκάρει ακριβώς κάτω από το σπίτι του. Ούτε το φορείο δεν θα χωράει να περάσει.
Χαράς την υπομονή τους.
the end
Το περιστατικό που θα σας πω είναι άκρως αληθινό χωρίς καμιά δόση υπερβολής.
Οδηγώ σε κεντρικότατο δρόμο και σε κάποια φάση ο μπροστινός μου ακινητοποιεί το αμάξι του, έτσι καθώς οδηγούσαμε στο άσχετο, χωρίς αλάρμ χωρίς να κάνει λίγο στην άκρη, απλά σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου.
Σταματώ κι εγώ από πίσω του και περιμένω να καταλάβω τι έγινε.
Περιμένω, περιμένω, αρχίζω και εκνευρίζομαι, κορνάρω, μου κάνει σινιάλο μέσα από το αμάξι του να περιμένω λίγο ... περιμένω κι εγώ αναγκαστικά σκεπτόμενη τι διάολο περιμένουμε και σε κάποια φάση βλέπω να βγαίνει από την απέναντι πλευρά του δρόμου ένας σερβιτόρος τρέχοντας με ένα φραπέ στο χέρι σε πλαστικό και να του το δίνει. Λένε και δυο τρεις χαιρετούρες και ξεκινάει κύριος.
Είχα μείνει τόσο κόκαλο που δεν ήμουν σε θέση καν να τον βρίσω.
Περιμέναμε όλοι τον φραπέ του κυρίου.
Πατάει αυτός ΛΕΑ ή όχι;
Οδηγώ σε κεντρικότατο δρόμο και σε κάποια φάση ο μπροστινός μου ακινητοποιεί το αμάξι του, έτσι καθώς οδηγούσαμε στο άσχετο, χωρίς αλάρμ χωρίς να κάνει λίγο στην άκρη, απλά σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου.
Σταματώ κι εγώ από πίσω του και περιμένω να καταλάβω τι έγινε.
Περιμένω, περιμένω, αρχίζω και εκνευρίζομαι, κορνάρω, μου κάνει σινιάλο μέσα από το αμάξι του να περιμένω λίγο ... περιμένω κι εγώ αναγκαστικά σκεπτόμενη τι διάολο περιμένουμε και σε κάποια φάση βλέπω να βγαίνει από την απέναντι πλευρά του δρόμου ένας σερβιτόρος τρέχοντας με ένα φραπέ στο χέρι σε πλαστικό και να του το δίνει. Λένε και δυο τρεις χαιρετούρες και ξεκινάει κύριος.
Είχα μείνει τόσο κόκαλο που δεν ήμουν σε θέση καν να τον βρίσω.
Περιμέναμε όλοι τον φραπέ του κυρίου.
Πατάει αυτός ΛΕΑ ή όχι;
Έτσι όπως τον περιγράφεις μπορεί να ψηφίζει και ΣΥΡΙΖΑ πρώην ΠΑΣΟΚ.
the end
Πρέπει να είναι ανάμεσα στα top 3 κουφών περιστατικών που μου έχουν τύχει.Πάνας έγραψε: 28 Μάιος 2018, 01:30 Έτσι όπως τον περιγράφεις μπορεί να ψηφίζει και ΣΥΡΙΖΑ πρώην ΠΑΣΟΚ.
Μην σου πω του δίνω και το πρώτο βραβείο μαλακίας αλλά κρατώ μικρό καλάθι ακόμα.
στους επαρχιακους δρομους ειναι πολυ συχνο οταν συναντιουνται οι χωριανοι με τα αγροτικα η τα τρακτερ, ερχομενοι απο αντιθετες κατευθυνσεις, να σταματανε και οι 2 για να κουβεντιασουν κανα δεκαλεπτο, κλεινοντας ολο το δρομο, που ειναι και στενος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me