!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
Re: Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
" Τα όμορφα Leo -2 όμορφα καίγονται" 
-
Εμπεδοκλής
Αφού ο στραβός βρήκε το φως του γιατί σβήστηκε η πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση που έγινε όσον αφορά τις φωτογραφίες και φυσικά από εμένα;Kauldron έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:41 Εγώ είπα, να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Λάθη κάνω, αλλά όταν τα κάνω το λέω.
Πάντως η στόχευση του τουρκικού κονβόι λογικά ήταν εσκεμμένη. Δε γίνεται να μη μπορούσε να ξεχωρίσει το αρματαγωγό από το τζιχαντόχημα.
Δεν κλαίγεσαι για 2 ειρωνίες στα φόρουμς και θέλεις να το παίζεις και μαχίμι;
Και εσείς διαχειριστές, ποιος κάνεις κουμάντο εδώ και γιατί σβήστηκε η ανάλυση μου;
-
Εμπεδοκλής
Μη λες πολλά γιατί έχουμε και εμείς τέτοια. Μιλάμε για το πιο σάπιο άρμα μάχης στην κατηγορία του. Όπου τα χρησιμοποίησαν σε μάχη έγιναν ανοιγμένες κονσέρβες. Για παρελάσεις καλά είναι. Έχουν ωραίο design δεν λέω...
Καλά σου κάνανε, να μάθεις να σέβεσαι το συνομιλητή σου, και να μην κάνεις το μάγκα εκ του πληκτρολογίου.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:21Αφού ο στραβός βρήκε το φως του γιατί σβήστηκε η πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση που έγινε όσον αφορά τις φωτογραφίες και φυσικά από εμένα;Kauldron έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:41 Εγώ είπα, να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Πάντως η στόχευση του τουρκικού κονβόι λογικά ήταν εσκεμμένη. Δε γίνεται να μη μπορούσε να ξεχωρίσει το αρματαγωγό από το τζιχαντόχημα.
Και εσείς διαχειριστές, ποιος κάνεις κουμάντο εδώ και γιατί σβήστηκε η ανάλυση μου;
Άντε, βούβα τώρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το άρμα για να κάνει τη δουλειά του και να μην καταστραφεί, πρέπει να έχει και συνοδεία πεζικού και ΤΟΜΑ, τα οποία θα εξουδετερώνουν τις "φωλιές" αντιαρματιστών.
Οι Τουρκαλέοτες και οι Σουηδάραβες πηγαίνουν και τα βάζουν να κάθονται κάπου, και μετά αναρωτιούνται πώς τους τα χτυπήσανε. Εμ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ούτε πηγαδάκια επιτρέπονταιKauldron έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:46![]()
Το άρμα για να κάνει τη δουλειά του και να μην καταστραφεί, πρέπει να έχει και συνοδεία πεζικού και ΤΟΜΑ, τα οποία θα εξουδετερώνουν τις "φωλιές" αντιαρματιστών.
Οι Τουρκαλέοτες και οι Σουηδάραβες πηγαίνουν και τα βάζουν να κάθονται κάπου, και μετά αναρωτιούνται πώς τους τα χτυπήσανε. Εμ...
https://twitter.com/ASBreakingNews/stat ... 2113897473
λίγο άκυροι οι τύποι γυεύοντας πήγαιναν. Ας ελπίσουμε να προβούν σε αντίποινα κατά των τούρκων οι συμμαχητές τουςdna replication έγραψε: 12 Φεβ 2020, 01:34ούτε πηγαδάκια επιτρέπονταιKauldron έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:46![]()
https://twitter.com/ASBreakingNews/stat ... 2113897473
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
https://twitter.com/NAgranon/status/1227258011628032000Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:23Μη λες πολλά γιατί έχουμε και εμείς τέτοια. Μιλάμε για το πιο σάπιο άρμα μάχης στην κατηγορία του. Όπου τα χρησιμοποίησαν σε μάχη έγιναν ανοιγμένες κονσέρβες. Για παρελάσεις καλά είναι. Έχουν ωραίο design δεν λέω...
-
Εμπεδοκλής
Και ποιος είναι ο συνομιλητής που πρέπει να σεβαστώ; Εσύ; Σιγά την προσωπικότητα....Kauldron έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:44Καλά σου κάνανε, να μάθεις να σέβεσαι το συνομιλητή σου, και να μην κάνεις το μάγκα εκ του πληκτρολογίου.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:21Αφού ο στραβός βρήκε το φως του γιατί σβήστηκε η πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση που έγινε όσον αφορά τις φωτογραφίες και φυσικά από εμένα;Kauldron έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:41 Εγώ είπα, να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Και εσείς διαχειριστές, ποιος κάνεις κουμάντο εδώ και γιατί σβήστηκε η ανάλυση μου;![]()
Άντε, βούβα τώρα.
-
Εμπεδοκλής
Re: ήταν ένας καψιμιτζής ένας θαλαμοφύλακας και ο τοτός και...
Δεν χρειάζεται πατατάκια. Είναι σαφές ποιος έχει το πάνω χέρι...
ήταν ένας καψιμιτζής ένας θαλαμοφύλακας και ο τοτός και...
Re: ήταν ένας καψιμιτζής ένας θαλαμοφύλακας και ο τοτός και...
Ε, εσύ βέβαια. Αφού δέρνεις, στέλνεις να δείρουν, επιβάλλεις βίαια το νόμο...Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 09:03Δεν χρειάζεται πατατάκια. Είναι σαφές ποιος έχει το πάνω χέρι...
Πέρα απ' την πλάκα, παίζει να έχεις βριστεί με το μισό φόρουμ. Κάνε λίγο κράτει, γιατί κάποια στιγμή θα σε πετύχει κανένας σε καμιά πχορουμοσύναξη εκεί κάτω, και θα σε κάνει τουλούμι, και είναι κρίμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Διαβάσαμε και τη μαλακία της ημέρας.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:23Μη λες πολλά γιατί έχουμε και εμείς τέτοια. Μιλάμε για το πιο σάπιο άρμα μάχης στην κατηγορία του. Όπου τα χρησιμοποίησαν σε μάχη έγιναν ανοιγμένες κονσέρβες. Για παρελάσεις καλά είναι. Έχουν ωραίο design δεν λέω...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
-
- 3 Απαντήσεις