!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άγιος Βαλεντίνος

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Άγιος Βαλεντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Nostalgia έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:04 Τα τριανταφυλλα πανε παντα σε ντουζινες (δωδεκαδες), αλλα παντα παιρνεις ενα λιγοτερο διοτι το προσωπο που τα λαμβανει ειναι το λουλουδι που κλεινει την δωδεκαδα. Αρα ειτε 11 ειτε 23 ειτε 35. Τα 35 και πανω ειναι υπερβολη και δεν δειχνει ωραια σαν μπουκετο, τα 23 ειναι μια χαρα διοτι και σαν μπουκετο ειναι ΟΚ και παντα εντυπωσιαζει μιας και δεν ειναι ενα μονο τριανταφυλλο, οπως κανουν οι περισσοτεροι. Βεβαια τωρα εχουν βγαλει αυτα τα τριανταφυλλα που ειναι σε γυαλες και κρατουν μερικα χρονια. Αναλογα τα γουστα....
Ο ρέκτης Ζάχος Χατζηφωτίου (αι σάμον Cavaliere) έλεγε ότι στις κυρίες αγοράζεις είτε ένα τριαντάφυλλο, είτε όλο το ανθοπωλείο
δυοιν θατερον
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Yπαρχει ακομα σχολαρχειο. Το ειδα στο γκουγκλ. Πολυ παλιομοδιτικο. Η κοπελα ειναι μοντερνα. Ταξιδευει ολη την ευρωπη. Δε θα της αρεσουν τα κουτουκια. Ρπισης δεν εχω αμαξι, ουτε πιστευω οτι τα ποκυ επισημα δειπνα κανουν για πρωτο ραντεβου. Αυτα ειναι για οσους ειναι καιρο ζευγαρι. Εγω θα ηθελα απλα να την κανω να περασει καλα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Όλη την Αθήνα γυρίζεις βρε καμάρι μου, δεν έχεις βρει καμία ωραία καβατζα να πάρεις ένα κρασί να πάτε να αράξετε; το ιδανικό είναι σε ταράτσα αλλά μπορεί να συναντήσετε κι άλλους :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:58 Yπαρχει ακομα σχολαρχειο. Το ειδα στο γκουγκλ. Πολυ παλιομοδιτικο. Η κοπελα ειναι μοντερνα. Ταξιδευει ολη την ευρωπη. Δε θα της αρεσουν τα κουτουκια. Ρπισης δεν εχω αμαξι, ουτε πιστευω οτι τα ποκυ επισημα δειπνα κανουν για πρωτο ραντεβου. Αυτα ειναι για οσους ειναι καιρο ζευγαρι. Εγω θα ηθελα απλα να την κανω να περασει καλα.
Άμα ταξιδεύει όλη την Ευρώπη θα της αρέσουν τα κουτούκια. Αν δεν της αρέσουν, χώρισέ τη.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Beria έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:54
Nostalgia έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:04 Τα τριανταφυλλα πανε παντα σε ντουζινες (δωδεκαδες), αλλα παντα παιρνεις ενα λιγοτερο διοτι το προσωπο που τα λαμβανει ειναι το λουλουδι που κλεινει την δωδεκαδα. Αρα ειτε 11 ειτε 23 ειτε 35. Τα 35 και πανω ειναι υπερβολη και δεν δειχνει ωραια σαν μπουκετο, τα 23 ειναι μια χαρα διοτι και σαν μπουκετο ειναι ΟΚ και παντα εντυπωσιαζει μιας και δεν ειναι ενα μονο τριανταφυλλο, οπως κανουν οι περισσοτεροι. Βεβαια τωρα εχουν βγαλει αυτα τα τριανταφυλλα που ειναι σε γυαλες και κρατουν μερικα χρονια. Αναλογα τα γουστα....
Ο ρέκτης Ζάχος Χατζηφωτίου (αι σάμον Cavaliere) έλεγε ότι στις κυρίες αγοράζεις είτε ένα τριαντάφυλλο, είτε όλο το ανθοπωλείο
δυοιν θατερον
Που να ξερει η Σαιλεντ Τζενερεισον απο τριανταφυλλα.... :P
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:58 Yπαρχει ακομα σχολαρχειο. Το ειδα στο γκουγκλ. Πολυ παλιομοδιτικο. Η κοπελα ειναι μοντερνα. Ταξιδευει ολη την ευρωπη. Δε θα της αρεσουν τα κουτουκια. Ρπισης δεν εχω αμαξι, ουτε πιστευω οτι τα ποκυ επισημα δειπνα κανουν για πρωτο ραντεβου. Αυτα ειναι για οσους ειναι καιρο ζευγαρι. Εγω θα ηθελα απλα να την κανω να περασει καλα.
Παρακαλα να μην βρεξει μονο και σου λιωσει το παγωτο στο χερι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ορέστης 35

Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:04
Άμα ταξιδεύει όλη την Ευρώπη θα της αρέσουν τα κουτούκια. Αν δεν της αρέσουν, χώρισέ τη.
Δεν νομιζω να εχει φτασει σε αυτο το επιπεδο ακομα. Τα κουτουκια ειναι εναλλακτικη κουλτουρα. Τι να χωρισω, ακομα δεν της προτεινα τιποτα, αλλα μου δινει θαρρος να ξερω τι θα μπορουσα να κανω.
Naida έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:02 Όλη την Αθήνα γυρίζεις βρε καμάρι μου, δεν έχεις βρει καμία ωραία καβατζα να πάρεις ένα κρασί να πάτε να αράξετε; το ιδανικό είναι σε ταράτσα αλλά μπορεί να συναντήσετε κι άλλους :lol:
εχεις δει να καθεται κανεις μονος του σε μαγαζι; Ποτε δεν καθομαι σε μαγαζια. ειμαι σαν το αγριμι.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:09 [Τα κουτουκια ειναι εναλλακτικη κουλτουρα.
Ήταν εναλλακτική κάπου το 1955.
:lol:
Ordem e Progresso.
Ορέστης 35

Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:11
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:09 [Τα κουτουκια ειναι εναλλακτικη κουλτουρα.
Ήταν εναλλακτική κάπου το 1955.
:lol:
Για τους Ελληνες.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:27
Γκιώνης έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:22 Να τσοντάρουμε ρε μαλάκες τίποτα το συμφορουμίτη να πάει το πρόσωπο σε κανα καλό μέρος
Ασχετο, εχεις καμια σχεση με την οδοντιατρο Γκιωνη;
Απλή συνωνυμία :003:
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

πότε είναι; :bored:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Άγιος Ουαλεντίνος Ιερομάρτυς, επίσκοπος Τέρνι. Είναι και Ορθόδοξος Άγιος.
Ordem e Progresso.
Ορέστης 35

Εχει τραπεζακια στα σκαλακια. Εκει ειναι ωραια. Επισης στην κλεψυδρα. Εχει και σκοτεινα σημεια οπου ειδα ζευγαρακια να χουφτωνονται. Αλλα ειδα και αλβανογυφτους να σουλατσαρουν για να κλεψουν και να καπνισουν χασις. Εκανα μια βολτα και μιλαγα μονος μου φανταζομενος οτι μιλουσα μαζι της. Ωραια ηταν! Τελικα οταν εχεις καλη παρεα και η Αθηνα σου φαινεται ομορφη.
Ορέστης 35

Γκιώνης έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:53
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:27
Γκιώνης έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:22 Να τσοντάρουμε ρε μαλάκες τίποτα το συμφορουμίτη να πάει το πρόσωπο σε κανα καλό μέρος
Ασχετο, εχεις καμια σχεση με την οδοντιατρο Γκιωνη;
Απλή συνωνυμία :003:
Τι κανεις με τους ασθενεις που πασχουν απο εμβοες; Αν αυτοκτονησει κανεις μπορει να υποδειξει εσενα ως υπαιτιο στο τελευταιο του σημειωμα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

λετε να εχουμε live? :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”