Η πολιτική, πέρα από προνόμια, έχει και ένα σοβαρό κόστος για τον πολιτικό. Η συνεργασία με ΣΥ.ΡΙΖ.Α αναμφίβολα στοίχισε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ έγιναν έκθεση αυτοκινήτου
Re: Τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ έγιναν έκθεση αυτοκινήτου
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ισχύει δυστυχώς.
Γαστρικό μανίκι είπε, όχι δαχτυλίδι.Athos έγραψε: 29 Ιαν 2020, 23:15δαχτυλίδι στο στομάχι έβαλε.wooded glade έγραψε: 28 Ιαν 2020, 10:51 Πολύ περίεργο αδυνάτισμα.
Ωστόσο αν ωφείλεται σε καρκίνο, θα πρέπει να είναι στο τελικό στάδιο.
Πάντως όποιος κόψει το φαϊ αδυνατίζει, είναι νόμος. Σε τρεις μήνες γίνεσαι φιγουρίνι.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.
Το πλεονάζον δέρμα που είχε, πώς εξαφανίστηκε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν εξαφανίζεται, κρεμάει (ειδικά στο σωσίβιο) και χρειάζεται πλαστική.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:15 Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.
Στην καλύτερη κάνει ραγάδες (αν δεν είχε διογκωθεί τόσο).
-
Nero
αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μ'αυτές τις επεμβάσειςGherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:15 Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με όσα σώματα ξεχείλωσαν από το πάχος. Γιατί και να αδυνατίσει κάποιος με διατροφή και άσκηση, πάλι θα κρεμάσει.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:18αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μ'αυτές τις επεμβάσειςGherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:15 Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτός φαίνεται να έχει τεντώσει παντού. Στους καλύτερους θα πήγε.aljawn έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:17Δεν εξαφανίζεται, κρεμάει (ειδικά στο σωσίβιο) και χρειάζεται πλαστική.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:15 Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.
Στην καλύτερη κάνει ραγάδες (αν δεν είχε διογκωθεί τόσο).
-
Nero
δεν είμαι γιατρός αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο να τα χάσεις σταδιακά με το να γίνει μια κι έξω με επέμβασηGherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:22Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με όσα σώματα ξεχείλωσαν από το πάχος. Γιατί και να αδυνατίσει κάποιος με διατροφή και άσκηση, πάλι θα κρεμάσει.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:18αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μ'αυτές τις επεμβάσειςGherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:15 Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο.
![]()
Πάλι κρεμάς, εκτός και αν λες σε ορίζοντα δεκαετίας.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:26 δεν είμαι γιατρός αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο να τα χάσεις σταδιακά με το να γίνει μια κι έξω με επέμβαση
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το ότι θα κάνεις την επέμβαση σήμερα, δε σημαίνει πως αύριο θα χάσεις τα κιλά. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι 12 μήνες περίπου. Και μετά σου κάνουν κοπτοραπτική για το δέρμα. Οι ουλές δεν φεύγουν ποτέ και κάποιοι έχουν την τάση να παχαίνουν ξανά. Έχω γνωρίσει ζευγάρι που το είχε κάνει και 5 χρόνια περίπου μετά άρχισε να τα παίρνει ξανά.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:26δεν είμαι γιατρός αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο να τα χάσεις σταδιακά με το να γίνει μια κι έξω με επέμβασηGherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:22Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με όσα σώματα ξεχείλωσαν από το πάχος. Γιατί και να αδυνατίσει κάποιος με διατροφή και άσκηση, πάλι θα κρεμάσει.
ποιο μια κι έξω ;Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:26 δεν είμαι γιατρός αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο να τα χάσεις σταδιακά με το να γίνει μια κι έξω με επέμβαση
Έχει περάσει ένας χρόνος χρόνος τώρα.
Το σωματικό λίφτινγκ του καμμένου ακολούθησε το πολιτικό κι απ ότι βλέπω με την ίδια επιτυχία
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ο Καμμενος κυβερνησε την Ελλαδα επι 4 χρονια μαζι με τον Τσιπρα...
κατι που δεν καταφερε...
α) Ουτε ο Γιωργακης...
β) Ουτε ο Παπαδημος...
γ) Ουτε ο Σαμαρας...
δ) Και δεν θα καταφερει ουτε ο Κουλης.
Συνολικα ο Καμμενος κυβερνησε οσο Γιωργακης+Παπαδημος+Σαμαρας μαζι.
Και μιλαμε τωρα οτι οι ΑΝΕΛ ηταν κομμα που οι μονοι του ποροι περα απο την κρατικη επιδοτηση ηταν η τσεπη του Καμμενου.
Ενω τα μηντια σαν πρωτο εχθρο τους ειχαν τους ΑΝΕΛ και τον ΠτΘ.
Με βαση αυτα ο Καμμενος ήταν ο πιο πετυχημενος πολιτικος της τελευταιας δεκαετιας.
Ασχοληθειτε τωρα με τις ζαρες του δερματος του γιατι τα παπαρια του σας επεσαν βαρια.
.
κατι που δεν καταφερε...
α) Ουτε ο Γιωργακης...
β) Ουτε ο Παπαδημος...
γ) Ουτε ο Σαμαρας...
δ) Και δεν θα καταφερει ουτε ο Κουλης.
Συνολικα ο Καμμενος κυβερνησε οσο Γιωργακης+Παπαδημος+Σαμαρας μαζι.
Και μιλαμε τωρα οτι οι ΑΝΕΛ ηταν κομμα που οι μονοι του ποροι περα απο την κρατικη επιδοτηση ηταν η τσεπη του Καμμενου.
Ενω τα μηντια σαν πρωτο εχθρο τους ειχαν τους ΑΝΕΛ και τον ΠτΘ.
Με βαση αυτα ο Καμμενος ήταν ο πιο πετυχημενος πολιτικος της τελευταιας δεκαετιας.
Ασχοληθειτε τωρα με τις ζαρες του δερματος του γιατι τα παπαρια του σας επεσαν βαρια.
.
- hellegennes
Ο Καμμένος ήταν ένα κόμμα που ξεκίνησε με 12% λόγω δυσαρέσκειας των ΝΔ και που θα μπορούσε χαλαρά με την δυναμική που είχε να κάνει ό,τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Αντ' αυτού, 8 χρόνια μετά δεν υπάρχει καν σαν κόμμα, αφού η επιρροή του έπεσε κάτω από το 1%, πράγμα που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανένα κόμμα στην Ελλάδα.
Μάλλον ο πιο αποτυχημένος πολιτικός όλων των εποχών ήταν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λυπόμαστε σε περίπτωση που είναι άρρωστος. Είναι νοσηρό να χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.
Μάλλον ο πιο αποτυχημένος πολιτικός όλων των εποχών ήταν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λυπόμαστε σε περίπτωση που είναι άρρωστος. Είναι νοσηρό να χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
To 12% των ΑΝΕΛ μεταπηδησε στο ΣΥΡΙΖΑ ακριβως για να δωσει δυνατοτητα να κυβερνησει το πιο πλειοψηφικο κομμα απο τα δυο.
Αυτο αποτυχια του Καμμενου δεν το λες απο τη στιγμη που ηταν αναγκαιο για το σχηματισμο συγκυβερνησης.
Ο ιδιος ο ΠτΘ καθορισε τις πολιτικες εξελιξεις στην Ελλαδα απο το 2014 (ευρωεκλογες) ως το 2019 και συγκυβερνησε αυτη τη χωρα τα διπλασια χρονια απο οτι την κυβερνησε ο Σαμαρας με το Βενιζελο.
Συνεπως αν πουμε αποτυχημενο τον Καμμενο τοτε δεκαπλασια αποτυχημενοι ειναι οι Σαμαρας και Γιωργακης.
.
Αυτο αποτυχια του Καμμενου δεν το λες απο τη στιγμη που ηταν αναγκαιο για το σχηματισμο συγκυβερνησης.
Ο ιδιος ο ΠτΘ καθορισε τις πολιτικες εξελιξεις στην Ελλαδα απο το 2014 (ευρωεκλογες) ως το 2019 και συγκυβερνησε αυτη τη χωρα τα διπλασια χρονια απο οτι την κυβερνησε ο Σαμαρας με το Βενιζελο.
Συνεπως αν πουμε αποτυχημενο τον Καμμενο τοτε δεκαπλασια αποτυχημενοι ειναι οι Σαμαρας και Γιωργακης.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 530 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-