!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρκίνος:Ίσως ιστορική ανακάλυψη για τη θεραπεία όλων των μορφών του

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Καρκίνος:Ίσως ιστορική ανακάλυψη για τη θεραπεία όλων των μορφών του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2020, 10:00
Antares έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:47
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:39
ποιες καινουριες ασθενειες παρουσιαστηκαν;
Δεν νομίζω ότι ο καρκίνος ήταν τόσο διαδεδομένος σε παλαιότερους χρόνους ή στην αρχαιότητα. Αλλά το βλέπουμε και στην γενιά των παππούδων μας και ίσως και γονέων.
Οι αρχαίοι Έλληνες από τον Ιπποκράτη, Ασκληπιάδες, Πυθαγόρα, είχαν αρκετές μελέτες όσον αφορά την πρόληψη ασθενειών και την σημασία της διατροφής και της άσκησης για την σωματική και ψυχική υγεία.
ο καρκινος βρισκει συνηθως μεγαλυτερες ηλικιες, στην αρχαιοτητα πεθαιναν απο τα 30 οποτε δεν προλαβαιναν να παθουν. υπηρχε ομως, οσο υπαρχει και τωρα στους νεους, απλως δεν τον αναγνωριζαν, δεν ηξεραν απο τι πασχει ο καρκινοπαθης.

σαν να λεμε δηλαδη, καμμια καινουρια ασθενεια δεν εχει υπαρξει τα τελευταια χρονια. αντε, ισως το ειτζ για να βοηθησω. αλλα σιγουρα οχι πολλες οπως ειπες πριν.
True.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

πάντως η είδηση φαίνεται να είναι σοβαρή. Δεν πρόκειται για περίπτωση "φραπελιάς", μακάρι να πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2020, 10:00
ο καρκινος βρισκει συνηθως μεγαλυτερες ηλικιες, στην αρχαιοτητα πεθαιναν απο τα 30 οποτε δεν προλαβαιναν να παθουν. υπηρχε ομως, οσο υπαρχει και τωρα στους νεους, απλως δεν τον αναγνωριζαν, δεν ηξεραν απο τι πασχει ο καρκινοπαθης.

σαν να λεμε δηλαδη, καμμια καινουρια ασθενεια δεν εχει υπαρξει τα τελευταια χρονια. αντε, ισως το ειτζ για να βοηθησω. αλλα σιγουρα οχι πολλες οπως ειπες πριν.
Δεν είμαστε σίγουροι αν πέθαιναν από τα 30 από αρρώστιες, τουλάχιστον στην αρχαία Ελλάδα. Επιδημίες σίγουρα υπήρχαν, θάνατοι μωρού ή μητέρας στη γέννα. Σίγουρα μέχρι το 1900 όπου άρχισαν οι καινούργιες επιστημονικές ανακαλύψεις πέθαιναν από αιτίες που δεν υπάρχουν σήμερα. Στις δομικές ατομικών βομβών δεν γνώριζαν καν τις επιπτώσεις. Ο παγκόσμιος πληθυσμός επίσης ήταν κατά πολύ μικρότερος, ιδιαίτερα στην αρχαιότητα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι όλα διορθώνονται με φαρμακάκι. Ξέρεις κυκλοφορούν και διάφορες αχαρακτήριστες, χωρίς κανένα προσόν που το παίζουν επιστήμονες και συνιστούν στον κόσμο φαρμακάκια δια πάσα νόσον και μα..ία. Αυτές δεν είναι απαραίτητες στην κοινωνία μας. Υπερπληθυσμός γαρ. Επίσης υπάρχουν και διεφθαρμένοι επιστήμονες.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

για ριχτε μια ματια κι εδω:
http://www.gazzetta.gr/plus/ygeia/artic ... ka-kyttara
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Aκομα και σε αυτο το θεμα καταφεραν να φανε τα μουστακια τους. Πραγματικα εντυπωσιακο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Antares έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:47
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2020, 09:39
ποιες καινουριες ασθενειες παρουσιαστηκαν;
Δεν νομίζω ότι ο καρκίνος ήταν τόσο διαδεδομένος σε παλαιότερους χρόνους ή στην αρχαιότητα. Αλλά το βλέπουμε και στην γενιά των παππούδων μας και ίσως και γονέων.
Οι αρχαίοι Έλληνες από τον Ιπποκράτη, Ασκληπιάδες, Πυθαγόρα, είχαν αρκετές μελέτες όσον αφορά την πρόληψη ασθενειών και την σημασία της διατροφής και της άσκησης για την σωματική και ψυχική υγεία.
Στην πραγματικότητα, ακριβώς την ονομασία "καρκίνος" την έδωσε ο Ιπποκράτης. Αρα, μιά χαρά διαδεδομένος ήταν ο καρκίνος στην εποχή του. Πάμε και στην εποχή των παππούδων μας: από καρκίνο πέθανε ο ένας παππούς μου το 1948 που έζησε όλη την ζωή του στο χωριό και δεν κάπνιζε. Αντιθέτως, τόσο η μητέρα μου όσο και ο πεθερός μου εμφάνισαν καρκίνο (η πρώτη του δέρματος και ο δεύτερος του προστάτη) και η μεν πρώτη είναι χωρίς συμπτώματα εδώ και 8 χρόνια και έχει φθάσει τα 95, ο δε δεύτερος, πέθανε στα 96 όχι όμως από καρκίνο, αλλά από πάρκινσον. Σημειωτέον ότι η μητέρα μου έπαθε ηπατίτιδα σε ηλικία 44 ετών που αν την πάθαινε 50 χρόνια πριν, θα είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατό της και επομένως την μη εμφάνιση καρκίνου. Συνεπώς, η προσωπική μου εμπειρία ταυτίζεται με τις αναφορές τής στατιστικής.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Leporello έγραψε: 22 Ιαν 2020, 14:21 Στην πραγματικότητα, ακριβώς την ονομασία "καρκίνος" την έδωσε ο Ιπποκράτης. Αρα, μιά χαρά διαδεδομένος ήταν ο καρκίνος στην εποχή του. Πάμε και στην εποχή των παππούδων μας: από καρκίνο πέθανε ο ένας παππούς μου το 1948 που έζησε όλη την ζωή του στο χωριό και δεν κάπνιζε. Αντιθέτως, τόσο η μητέρα μου όσο και ο πεθερός μου εμφάνισαν καρκίνο (η πρώτη του δέρματος και ο δεύτερος του προστάτη) και η μεν πρώτη είναι χωρίς συμπτώματα εδώ και 8 χρόνια και έχει φθάσει τα 95, ο δε δεύτερος, πέθανε στα 96 όχι όμως από καρκίνο, αλλά από πάρκινσον. Σημειωτέον ότι η μητέρα μου έπαθε ηπατίτιδα σε ηλικία 44 ετών που αν την πάθαινε 50 χρόνια πριν, θα είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατό της και επομένως την μη εμφάνιση καρκίνου. Συνεπώς, η προσωπική μου εμπειρία ταυτίζεται με τις αναφορές τής στατιστικής.
Έ αφού την έδωσε ο Ιπποκράτης σημαίνει ότι υπήρχε πολιτισμός από τότε.
Με τα σημερινά Μόγγολα τι κάνουμε; Ειδικά στην Ελλάδα η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Έχουν τρουπώσει παντού και καταστρέφουν. Μας κάνουν επίδειξη. Δεν θα υπήρχε θέμα αν δεν τρούπωναν παντού παράνομα ή με λαμογιές και αν δεν κατέστρεφαν κόσμο ικανό.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

EXCLUSIVE: 'It feels like winning the lottery': Three terminal cancer patients see their disease 'VANISH' thanks to experimental vaccine that melts away tumors in months and trains body to seek and destroy the disease

Three terminally ill patients who took an experimental cancer vaccine were put into remission within months
The vaccine teaches patients' T cells to recognize their cancerous tumors around the body and attack them 
One patient was told that she would likely die within the next three years — before the vaccine saved her life
https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... shots.html
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”