ναιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:28αυτή είναι η ψυχασθενής από το βίντεο που ανέβασε ο σατανικός εξωγήιναςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:26 αφήνω εδώ αυτό το βίντεο όπου δείχνει την ακραία σεξουαλική παρενόχληση μιας γυναίκας σε δημόσιο χώρο
που πάει αυτός ο κόσμος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΠΑΡΕΝΌΧΛΗΣΗ VS ΚΑΜΑΚΙ , ΦΛΕΡΤ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΠΑΡΕΝΌΧΛΗΣΗ VS ΚΑΜΑΚΙ , ΦΛΕΡΤ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
revegion enos atomou
Naida έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:23
Ε όχι και τα 4/5. Τα 3/5 θα έλεγα που είναι ένα καλό ποσοστό βάθους ντεκολτέ. Δικά μας είναι ότι θέμε τα κάνουμε.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:25 δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια, η εκάστοτε γυναίκα αποφασίζει κατά περίπτωση

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τα είχαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα!Φορτουνάτος έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:29 Εάν υπάρξει σεξ. παρενόχληση, η βίαιη αντίδραση εκ μέρους του θύματος (που μόνο αν είναι παιδί, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος λόγω αδυναμίας) την παύει και ανακόπτει πολύ εύκολα. Προκαλεί στην χειρότερη περίπτωση έκπληξη και μπορεί το θύμα να αποδράσει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Λίνο Βεντούρα
Γι αυτό έβαλε κι αυτήν την συγκεκριμένη περίπτωση στο ανθολόγιο:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:30ναιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:28αυτή είναι η ψυχασθενής από το βίντεο που ανέβασε ο σατανικός εξωγήιναςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:26 αφήνω εδώ αυτό το βίντεο όπου δείχνει την ακραία σεξουαλική παρενόχληση μιας γυναίκας σε δημόσιο χώρο
που πάει αυτός ο κόσμος
![]()

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
το λενε κολλητηρι μου συνεβει οταν ημουν μικρος μεσα σε λεοφωρειο.ακομα δεν το εχω ξεπερασει.
μια ενηλικη γυναικα με πλησιαζε με την οπισθεν και ακουμπισε τον πισινο της στον καβαλο μου, εγω δεν μπορουσα να αμυνθω δεν μπορουσα να παω πιο πισω ημουν στο τερμα του λεοφωρειου,για πολλα χρονια θεωρουσα οτι ισως το εκανε καταλαθως, τωρα σαν ενηλικας καταλαβαινω οτι ηταν ανωμαλη και το εκανε σε εμενα γιατι ημουν ανηλικος.
και μια αλλη φορα, μια της ηλικιας μου ειχε απλωσει τα ποδια της και τα ειχε βαλει αναμεσα στα δικα μου και οπως καθομασταν αντικριστα δεν μπορουσα να κανω τιποτα για αυτο, μαλιστα φοβομουν οτι μπορει να αρχιζαν να γελανε μαζι μου, εκανα οτι δεν καταλαβαινα
μια ενηλικη γυναικα με πλησιαζε με την οπισθεν και ακουμπισε τον πισινο της στον καβαλο μου, εγω δεν μπορουσα να αμυνθω δεν μπορουσα να παω πιο πισω ημουν στο τερμα του λεοφωρειου,για πολλα χρονια θεωρουσα οτι ισως το εκανε καταλαθως, τωρα σαν ενηλικας καταλαβαινω οτι ηταν ανωμαλη και το εκανε σε εμενα γιατι ημουν ανηλικος.
και μια αλλη φορα, μια της ηλικιας μου ειχε απλωσει τα ποδια της και τα ειχε βαλει αναμεσα στα δικα μου και οπως καθομασταν αντικριστα δεν μπορουσα να κανω τιποτα για αυτο, μαλιστα φοβομουν οτι μπορει να αρχιζαν να γελανε μαζι μου, εκανα οτι δεν καταλαβαινα
Να μην προκαλείστεbolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:26Naida έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:23Δικά μας είναι ότι θέμε τα κάνουμε.bolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:16
εκεινο με το κολασμενο θηλεο και τα 4/5 του στηθους εξω, ειναι ασφαλως παρενοχληση και πρεπει να τιμωρητε απο τον νομο.
εσενα επειδη σε αγαπαμε, δεν θα σε παμε στην φυλακη για τωρα,, ομως ολες οσες κυκλοφορουν ετσι εξω πρεπει να τις μαζευει η πολιτεια αμεσανα μην προκαλειτε το κοινο αισθημα περι δημοσιας αιδους.
σπιτι σας αμα θετε, να κυκλοφορητε και τσιτσι ποπο
εξω οχι
Ποια λένε οι ψυχολόγοι; άμα δεν πηδήξετε όταν ερεθιστείτε σας μενει τραύμα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:27Τα λένε ψυχολόγοι αυτά, κλασικά είσαι άσχετηNaida έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:26Σιγά ρε, μην σας αφήνουμε και ψυχικά τραύματα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:23 BIAΣΜΟΣ είναι να κωλοτρίβεσαι στον άλλο να του ανάβεις το αίμα και μετά να λες όχι σε πήδημα (ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ)
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:27α αυτό είναι καλό νάιδα, έτσι;Naida έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:26Σιγά ρε, μην σας αφήνουμε και ψυχικά τραύματα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:23 BIAΣΜΟΣ είναι να κωλοτρίβεσαι στον άλλο να του ανάβεις το αίμα και μετά να λες όχι σε πήδημα (ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ)
τίμιες οι γυναίκες που κάνουν τέτοια
Υπονοείς ότι αφήνεις ψυχικά τραύματα το να κωλοτρίβεσαι σε κάποιον και τελικά να μην κάνετε σεξ; σοβαρά τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Covington88
Αν είσαι boomer και δεν ξέρεις ότι υπάρχει κουμπί "block".
Αν όντως υπάρχει πραγματική απειλή μιλάς στη Δίωξη και λύνεται το θέμα. Αν το πρόβλημά σου είναι ότι απλά όπου σε "βλέπει" σου την πέφτει, όπως είπα η λύση είναι οι λειτουργίες "block". Ή να κλείσεις το PC και να πας μια βόλτα ξερωγώ.
Αν δεν τρολλάρεις (το τελευταίο που έγραψες δίδει την εντύπωση ότι σοβαρολογείς) είναι άρρωστο γεγονός. Λυπάμαι.bolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:35 το λενε κολλητηρι μου συνεβει οταν ημουν μικρος μεσα σε λεοφωρειο.ακομα δεν το εχω ξεπερασει.
και μια αλλη φορα, μια της ηλικιας μου ειχε απλωσει τα ποδια της και τα ειχε βαλει αναμεσα στα δικα μου και οπως καθομασταν αντικριστα δεν μπορουσα να κανω τιποτα για αυτο, μαλιστα φοβομουν οτι μπορει να αρχιζαν να γελανε μαζι μου, εκανα οτι δεν καταλαβαινα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Covington88 την 31 Δεκ 2019, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ρώτα οποιονδήποτε ψυχολόγο ξερ... oh wait.
NAI είναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ -τραυματισμός δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις στην πλάκα
Μάλλον σου αρέσει να φτιάχνεις τους αντρες και μετά να τους γαμάς την ψυχολογία Naida
Και αυτό το θεωρείς μη αντικοινωνική συμπεριφορά
NAI είναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ -τραυματισμός δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις στην πλάκα
Μάλλον σου αρέσει να φτιάχνεις τους αντρες και μετά να τους γαμάς την ψυχολογία Naida
Και αυτό το θεωρείς μη αντικοινωνική συμπεριφορά
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
revegion enos atomou
φίλε ελπίζω να μην ήτανε καλό το πορτοφόλιbolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:35 το λενε κολλητηρι μου συνεβει οταν ημουν μικρος μεσα σε λεοφωρειο.ακομα δεν το εχω ξεπερασει.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εξαρτάται από τον τρόπο. Αν πας ευγενικά, φας άκυρο, πεις συγνώμη και φύγεις, είσαι οκ. Αν επιμείνεις λίγο πάλι ευγενικά, πάλι την γλιτώνεις. Αν γίνεις κάφρος, αρχίσεις και βρίζεις επειδή δεν σου έκατσε η γκόμενά λ, η αρχίσεις κάνα χούφτωμα, τότε είσαι για καταγγελία και φάπα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μας καβλωσε πρωτοχρονιάτικα ο αλήτης.revegion enos atomou έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:43φίλε ελπίζω να μην ήτανε καλό το πορτοφόλιbolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:35 το λενε κολλητηρι μου συνεβει οταν ημουν μικρος μεσα σε λεοφωρειο.ακομα δεν το εχω ξεπερασει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ναι, η Jarna Joshi είναιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:30ναιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:28αυτή είναι η ψυχασθενής από το βίντεο που ανέβασε ο σατανικός εξωγήιναςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:26 αφήνω εδώ αυτό το βίντεο όπου δείχνει την ακραία σεξουαλική παρενόχληση μιας γυναίκας σε δημόσιο χώρο
που πάει αυτός ο κόσμος
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
σιγα ρε φιλε μην ζητησουμε και συγνωμη που της ανυψωσαμε το ηθικο της παλιο μαμιολας λεσβιας μαλακιασμενης βρωμαςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:43 Εξαρτάται από τον τρόπο. Αν πας ευγενικά, φας άκυρο, πεις συγνώμη και φύγεις, είσαι οκ. Αν επιμείνεις λίγο πάλι ευγενικά, πάλι την γλιτώνεις. Αν γίνεις κάφρος, αρχίσεις και βρίζεις επειδή δεν σου έκατσε η γκόμενά λ, η αρχίσεις κάνα χούφτωμα, τότε είσαι για καταγγελία και φάπα.
-
revegion enos atomou
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:44Μας καβλωσε πρωτοχρονιάτικα ο αλήτης.revegion enos atomou έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:43φίλε ελπίζω να μην ήτανε καλό το πορτοφόλιbolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:35 το λενε κολλητηρι μου συνεβει οταν ημουν μικρος μεσα σε λεοφωρειο.ακομα δεν το εχω ξεπερασει.
όντως, ήτανε πολύ εναλλακτική και ευφάνταστη περιγραφή του φαινομένου "κλασσική ώρα αιχμής σε καθυστερημένο λεωφορείο"
- Covington88
Το θέμα είναι να ήταν επιθυμητή (για τον ίδιο) και όχι καμία φόλα. Γιατί έχω την εντύπωση ότι όταν γίνονται αυτά σπανίως πέφτουν πάνω σου οι θεογκόμενες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:44Μας καβλωσε πρωτοχρονιάτικα ο αλήτης.revegion enos atomou έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:43φίλε ελπίζω να μην ήτανε καλό το πορτοφόλιbolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:35 το λενε κολλητηρι μου συνεβει οταν ημουν μικρος μεσα σε λεοφωρειο.ακομα δεν το εχω ξεπερασει.
Ναι, νομίζω το θέμα φτάνει κοντά στην τελική απάντηση.bolek έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:46Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Δεκ 2019, 22:43σιγα ρε φιλε μην ζητησουμε και συγνωμη που της ανυψωσαμε το ηθικο της παλιο μαμιολας λεσβιας μαλακιασμενης βρωμας![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
-
- 3 Απαντήσεις