!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
bolek

Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

παιδια υπαρχουν και οι ασχημες φιλες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Καλά η κοπέλα σε βλέπει φίλο, σου ανοίγεται και εσύ την βλέπεις ερωτικά; πολύ μαλακία αυτό. Απομακρυνσου με όμορφο τρόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:23
Δημοκράτης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:20 ρε το έχετε χάσει εντελώς; Άντρας έχιε κολλητή γκόμενα; Για ποιο λόγο; Να πείτε τι;
Δηλαδή φοράει η άλλη τα μίνια ή κανένα ανοιχτό ντεκολτέ και εσύ δεν θες να χωθείς ας πούμε.
Σε ήρθε έτσι μετά από χρόοοονια να καταλάβεις ότι η τύπισα έχει βυζιά και δεν είναι ο τάκης που παίζετε μόρταλ κόμπατ, προ και συζητάτε για γκόμενες
Η φιλία με γκόμενα σημαίνει απλώς ότι κάποιος είναι πολύ κότα για να την πέσει ανοιχτά σε γυναίκα και ελπίιιιιιζει ότι κάποια στιγμή θα κάνει η γκόμενα την πρώτη κίνηση ή ότι η γκόμενα είναι άσχημη.
Επίσης οι γκόμενες σας παίζουν ως φίλους γιατί πολύ απλά σας θεωρούν πολύ φλώρους για να σας έχουν γκόμενους
σοβαρευτείτε

Ηξερα εναν τιμιο που μου ειχε πει στα ισια οτι "ανεχοταν μια για κολλητη" για να εχει προσβαση στις φιλες της :lol:
μπορει να χρησιμοποιουσε (εκτος απο οτι της ετρωγε) και τις κολλητες για να μπορει να εχει προσβαση ανετα σε σειρα θηλαιων :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

GoBack έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:23
Δημοκράτης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:20 ρε το έχετε χάσει εντελώς; Άντρας έχιε κολλητή γκόμενα; Για ποιο λόγο; Να πείτε τι;
Δηλαδή φοράει η άλλη τα μίνια ή κανένα ανοιχτό ντεκολτέ και εσύ δεν θες να χωθείς ας πούμε.
Σε ήρθε έτσι μετά από χρόοοονια να καταλάβεις ότι η τύπισα έχει βυζιά και δεν είναι ο τάκης που παίζετε μόρταλ κόμπατ, προ και συζητάτε για γκόμενες
Η φιλία με γκόμενα σημαίνει απλώς ότι κάποιος είναι πολύ κότα για να την πέσει ανοιχτά σε γυναίκα και ελπίιιιιιζει ότι κάποια στιγμή θα κάνει η γκόμενα την πρώτη κίνηση ή ότι η γκόμενα είναι άσχημη.
Επίσης οι γκόμενες σας παίζουν ως φίλους γιατί πολύ απλά σας θεωρούν πολύ φλώρους για να σας έχουν γκόμενους
σοβαρευτείτε

Ηξερα εναν τιμιο που μου ειχε πει στα ισια οτι "ανεχοταν μια για κολλητη" για να εχει προσβαση στις φιλες της :lol:
ναι ρε συ ντάξει αυτό είναι μια χαρά λογική. Δεν παίζει στον κύκλο σου να είναι μόνο ένας. Δεν ξέρω γιατί τα τελευταία χρόνια τα αγόρα ντρέποτναι να το πουν αυτό ανοιχτά. Επίσης το friend zone ειναι καθαρά γυναικεία εφεύρεση για να έχοιυν σκλάβους. Πες σε γκόμενα ανοιχτά ότι σε βλέπω μόνο σαν φίλη στην αρχή της γνωριμίας, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο και θα λισάξει. Είτε που δεν θα σου ξαναμιλήσει είτε που θα στην πέσει στην ψύχρα
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:26 Καλά η κοπέλα σε βλέπει φίλο, σου ανοίγεται και εσύ την βλέπεις ερωτικά; πολύ μαλακία αυτό. Απομακρυνσου με όμορφο τρόπο.
:003: εισαι ενα δειλο θηλεο οπως ολα τα υπολοιπα σε αυτον τον κοσμο.
. ευτυχως που υπαρχουν και οι αντρες που καθονται και μηχανευονται τροπους για το πως θα σας........
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μια χαρα ειναι το friendzone μεχρι να αρχισουν τα κολληματα

εκει πρεπει να εισαι δυνατος παικτης και να μην κολλας σε προσωπα και καταστασεις

αδιαλειπτη προσυλωση στον στοχο :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:26 Καλά η κοπέλα σε βλέπει φίλο, σου ανοίγεται και εσύ την βλέπεις ερωτικά; πολύ μαλακία αυτό. Απομακρυνσου με όμορφο τρόπο.
Απλά, εκτός των άλλων θέλει να του ανοίξει λίγο και τα πόδια της.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
ouranio toxo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouranio toxo »

κάλεσε την σπίτι
δώστης να πιει
βάλτην να σου κάνει μασάζ
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:33
Θα μου αρκούσε σε πρώτο στάδιο να κοιμόμαστε αγκαλιά και να ακούω την ανάσα της .
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:36
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:33
Θα μου αρκούσε σε πρώτο στάδιο να κοιμόμαστε αγκαλιά και να ακούω την ανάσα της .
φίλε για αυτόν ακριβώς τον λόγο η γκόμενα σε έχει για φίλο και θα μείνεις με την ανάσα στο χέρι
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Κι αμα ακούσεις την κλανια της, θα ξενερωσεις;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

:fp:
Μην την ακούς.

Είμαστε μαζί σου Λόρδε.
Ελπίζω να έχεις χρόνο, ψυχραιμία κατά την ρομαντική παρόρμηση και τύχη.

Ο σάλης που την κρατάει αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αποδεχτεί το νέο καθεστώς.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Δεκ 2019, 22:38 Κι αμα ακούσεις την κλανια της, θα ξενερωσεις;
Πάντως ακόμα δεν έχει ούτε ρευτεί μπροστά μου . Καλό σημάδι .
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Αν κατάλαβα καλά, τη βλέπεις σοβαρά την κοπέλα. Άρα νομίζω ότι είσαι σε αδιέξοδο.

Πες ότι της την πέφτεις και λέει «όχι». Προφανώς βγαίνεις χαμένος.
Πες ότι της την πέφτεις, παρατάει αυτόν που σκέφτεται να παντρευτεί και τα φτιάχνει μαζί σου. Πάλι χαμένος βγαίνεις, γιατί ενώ εσύ θα τη βλέπεις σοβαρά ο τρόπος που θα έχει προδώσει τον τωρινό της θα σε στοιχειώνει για πάντα, γιατί θα μπορούσε κι εσένα να σε «πουλήσει» οποιαδήποτε στιγμή με τον ίδιο τρόπο για κάποιον άλλον.

Τα διάφορα «ιντριγκοσενάρια» περί σαμποτάζ στην τωρινή της σχέση δε νομίζω ότι είναι λύση. Βρες μια άλλη, «αραίωσε» κάπως από την κολλητή, απόλαυσε τη ζωή και άσε τις σκέψεις για νυφούλες κτλ. για αρκετά χρόνια αργότερα, κάπου στα 30-35. Είσαι πολύ μικρός για γάμους ακόμα. Εξάλλου αν η κολλητή σου δει άλλη γυναίκα δίπλα σου ευτυχισμένη, δεν αποκλείεται να έρθει μόνη της να σου κολλήσει αργότερα (φαινόμενο συχνά παρατηρημένο στο γυναικείο πληθυσμό). Αντιθέτως είναι μάλλον απίθανο να «ρίξεις» μία γυναίκα όταν αυτή βλέπει την απόγνωσή σου για πάρτη της στο βλέμμα σου (είναι άλλο πράγμα ο δυνατός ατόφιος έρωτας και άλλο πράγμα ο έρωτας σε συνδυασμό με απόγνωση).

Καλή επιτυχία. Και μην ξεχνάς να απολαμβάνεις τα χρόνια της νιότης, περνάνε γρήγορα τα άτιμα. Δε χάθηκαν οι γυναίκες, γεμάτος ο κόσμος είναι από δαύτες.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”